Бързи гювечета с кренвирши

Бързи гювечета с кренвирши

0

На дъното на гювечетата се слага малко олио - 1 ч.л.във всяко. Продуктите са за 4 гювечета. Нарязваме във всяко гювече и слагаме по един...

1

Гювече с Кренвирши

Прегледай всички 10 кулинарни идеи относно гювече с кренвирши в Готвач.бг.
Сирене с кренвирш в гювече

Сирене с кренвирш в гювече

03.02.20121

Разтопява се маслото и се разпределя в гювечетата. Във всяко гювече се слага от предварително направената смес: яйцата се разбиват, прибавя...

Картофи с кренвирши в гювечета

Картофи с кренвирши в гювечета

27.10.2015

Картофите се обелват и нарязват на кубчета. Кренвиршите се нарязват на кръгчета, а лукът се скълцва. Продуктите се нареждат в намаслени гювечета...

Гювечета с бекон и кренвирши

Гювечета с бекон и кренвирши

06.03.20124

В голяма купа се смесват нарязаните бекон, кренвирши, картофи, лук, чушки и краставички. Прибавят се настърганите домати и подправките...

Гювечета с кренвирш и картофки

Гювечета с кренвирш и картофки

17.01.2016

добавяме картофите, нарязаните кренвирши, натрошеното сирене, нарязания кашкавал и топеното сирене. Отгоре на всяко гювече чукваме по 1 яйце. Печем в нагрята фурна....

Кренвирши

Кренвирши

21.02.20143

търговски вид на иначе нелицеприятната консистенция на кренвиршите. За производството на кренвирши се влагат и т.нар. пълнители. Те се добавят...

Кренвиршки

Кренвиршки

30.08.20102

да се покрие с тестото. Готовите кренвиршки се слагат в намазнена тава, намазват се с жълтъка и се поръсват с чубрица. Пекат се в...

Кремвиршки

Кремвиршки

24.12.20105

Кренвиршите се нарязват на дължина, намазва се кората с масло и се слага кренвирша, заедно със кетчупа, кашкавала или сиренето и подправките...

Панирани кренвирши

Панирани кренвирши

06.06.20161

Кренвиршите се обелват и нарязват на малки парчета на дълго. След това се панират, като последователно се потапят в брашно и яйце се пържат до зачервяване в сгорещена мазнина....

Раирани кренвирши

Раирани кренвирши

12.03.20163

Правят се зигзагообразни прорези на кренвиршите. Кашкавалът се нарязва на лентички, които се поставят в прорезите на кренвиршите. Поръсват се с шарена сол. Запичат се....

Другите гледат още

Какво Ново