Свински джолан с прясно зеле

Свински джолан с прясно зеле

0

поомекнат малко, добавете нарязаното зеле. Разбъркайте внимателно и задушете, докато зелето поомекне. Добавете всички подправки, но без...

1

Джолан с Прясно Зеле

Прегледай всички 14 авторски предложения за джолан с прясно зеле в Готвач.бг.
Свински джолан със зеле

Свински джолан със зеле

В пръстен гювеч се слага зелето. Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина. Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....

Свински джолан върху кисело зеле

Свински джолан върху кисело зеле

1

Нарежете на порции свинския джолан и на ситно една добре втасала кисела зелка. Наредете в тенджера ред зеле, ред месо и пак зеле. Овкусете с...

Свински джолан с кисело зеле

Свински джолан с кисело зеле

. Джоланчетата се пекат около 2 часа, след което се изваждат от фурната. Накълцайте киселото зеле на ситно, поръсете с олиото и червения пипер. Добавете...

Телешки джолан със зелен боб

Телешки джолан със зелен боб

Сварявате джолана в подсолена вода, изваждате го от бульона и го обезкостявате. Нарязвате месото на малки хапки. Прибавяте маслото към мазнината...

Джолан с кисело зеле в Крок пот

Джолан с кисело зеле в Крок пот

подправките. Хубаво разбъркайте и намажете джолана от всички страни. Нарежете зелето и лука. Към тях добавете подправките, 1-2 с.л олио и хубаво...

Кисело зеле с джолан и наденица

Кисело зеле с джолан и наденица

В тава запържваме ситно нарязания лук, добавяме пресования чесън и нарязаното зеле, разбъркваме добре. Прибавяме подправките и отново...

Телешки джолан с чесън и зелен фасул

Телешки джолан с чесън и зелен фасул

Сварете джоланчетата в тенджера под налягане до готовност. Прехвърлете готовите джоланчета в подходящ съд за варене. Добавете зеления фасул...

Джолан чорба

Джолан чорба

Налейте 2 литра вода в тенджера и сложете да заври. Нарежете месото на дребни кубчета и сложете да се сварят, ако месото е било с кокал, може...

Пълнен джолан

Пълнен джолан

Счукайте 3 скилидки чесън и ги объркайте с малко сол, черен и червен пипер, 2 с.л. вино, соевия сос, розмарина и 1-2 с.л. олио. Добре намажете...

Джолан гулаш

Джолан гулаш

1

да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете Джолан гулаша в издълбано хлебче....

Задушен джолан

Задушен джолан

2

Подправяме свинския джолан със сол, черен и червен пипер. Поливаме го с олиото и го намазваме с доматеното пюре. Овкусеното месо слагаме в...