неделя, 5 юли
Диета за плосък корем
Диети

Диета за плосък корем

3

Основата на диетата за плосък корем се състои от зеленчуци, богати на влакнини, както и от зърнени храни - кафяв ориз, бобови култури, краставици, зелени салати.

1

Диета за Бързо Сваляне на Корем

Диета за Бързо Сваляне на Корем - здравни и кулинарни съвети и идеи. Последните статии и материали в Готвач.бг. Кулинарни и здравни материали за Диета за Бързо Сваляне на Корем.
 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Най – успешните диетиДиети

  Най – успешните диети

  25.06.20090

  Какво определя коя е най – успешната диета за сваляне на килограми? Успешни за свалянето на мазнини за диетата на Аткинс, Вегетарианската диета, диета Зона и холивудската диета.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Диетата на спящата красавицаДиети

  Диетата на спящата красавица

  13.05.20130

  Доста спорен е режима на хранене, наречен Спящата красавица . Иначе казано, той направо си е опасен. Този тип режим, или по-скоро – липсата на такъв, определено е каприз и вид подражаване на понякога нелепите модни тенденции.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Ядки и боб ваят плоския коремДиети

  Ядки и боб ваят плоския корем

  03.09.20102

  Ако искате да имате плосък корем, трябва да спазвате определена диета. Забравете за газираните напитки, пушените меса, пълномасленото мляко и пържените зеленчуци. Наблягайте на боба.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Има диети и за лакомнициДиети

  Има диети и за лакомници

  04.08.20101

  Въпреки че повечето диети изискват сериозни ограничения в консумацията на вкусни продукти, има и диети за лакомници. Сред тях са шоколадовата, картофената и макаронената.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Ура - Бързото отслабване е най-ефективноДиети

  Ура - Бързото отслабване е най-ефективно

  16.07.201018

  Досега диетолозите изключваха от теориите си бързото отслабване при загуба на тегло. Бързото сваляне на излишните килограми се оказа обаче ефективно за желаещите да се сдобият с перфектна фигура.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Бързо отслабване с до 10 килцаДиети

  Бързо отслабване с до 10 килца

  08.04.201067

  Съществуват хранителни режими, който осигуряват бърза загуба на тегло с до 10 килограма. Такива са плодовата диета и динената диета. Тези бързи диети се свалят лесно излишни килограми.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Диета за изчистване на коремаДиети

  Диета за изчистване на корема

  23.03.201249

  Загубата на коремни мазнини не става за една нощ, това е много бавен прогресиращ процес, който изисква много упорита работа. Вижте нашите препоръки.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Северна диета сваля нивата на лошия холестеролДиета при проблеми

  Северна диета сваля нивата на лошия холестерол

  18.08.20140

  Северната диета е алтернатива на популярната средиземноморска диета, като и в този хранителен режим се позволява консумацията на месо, но не и на захарни изделия.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Протеиновата диета е без йо-йо ефектДиети

  Протеиновата диета е без йо-йо ефект

  26.11.20106

  Почти при всяка диета води до йо-йо ефект. Тоест след известно време свалените килограми се натрупват обратно. Протеиновата диета е оптималното решение за трайна загуба на килограми.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Растителна диета за детоксикация и отслабванеДиети

  Растителна диета за детоксикация и отслабване

  01.07.20150

  Нова диета дава уникални резултати. Растителната диета за детоксикация и отслабване е с високо съдържание на целулоза и с ниско съдържание на мазнини.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Не отслабвайте такаДиети

  Не отслабвайте така

  15.09.20102

  Има три твърди закона, които всеки решил да отслабва чрез специален хранителен режим, трябва да спазва. Диета с ядене веднъж на ден или на определен продукт, с хапчета за отслабване не действа

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Диета УлтимаДиети

  Диета Ултима

  14.01.20150

  Диета Ултима е сред няколкото диети, които ще са хит през 2015 година. Ултимативнният режим на хранене е дори нещо повече от диета. Той представлява тежък и кетогенен режим на въглехидратна и калорийна ротация за периоди от 30 до 60 дни.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Не пазете така диета!Диети

  Не пазете така диета!

  14.09.20140

  Бързият успех е лъжовен – за да свалите килограми, без това да носи каквато и да е опасност за вас, трябва да бъдете търпеливи. Бързият успех не означава непременно траен успех.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Диета с кисело мляко сваля 6 кг за седмицаДиети

  Диета с кисело мляко сваля 6 кг за седмица

  01.06.201416

  Популярна диета гарантира, че можете да влезете във форма само за една седмица, като хапвате кисело мляко на корем. Твърди се, че с тази диета може да свалите между 4 и 6 килограма.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Експресна диета с кисело млякоДиети

  Експресна диета с кисело мляко

  04.03.201321

  Когато се налага да свалите експресно няколко килограма, за да изглеждате ослепително от днес за утре“ може да прибегнете до тази изключителна лесна и ефикасна диета с кисело мляко. Само седем дни ще са напълно достатъчни за зашеметяващи резултати.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Няколко начина да свалите коремчетоДиети

  Няколко начина да свалите коремчето

  08.09.20108

  За да се отървете от коремните мазнини, трябва да се комбинират здравословна диета и физически упражнения. Мускулите горят повече калории, отколкото мазнини.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Тридневна плодова диетаДиети

  Тридневна плодова диета

  24.06.20130

  В тон с лятото идва тридневната плодова диета. Изморени от жегите, всеки от нас желае да похапва нещо леко и разхлаждащо, каквито именно са любимите на млади и стари плодчета.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Диета с лимони и медДиети

  Диета с лимони и мед

  24.01.20130

  Ако сте решили да опитате да спазвате диетата, задължително изберете два почивни за вас дена. В случай, че успеете да издържите само на лимони, мед, вода и чай, не си позволявайте да удължавате диетата.

 • Google+
 • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

Диета за Бързо Сваляне на Корем - превъзходни рецепти и статии за ежедневна употреба. Всичко за Диета за Бързо Сваляне на Корем в нашия сайт. Гласувайте за Диета за Бързо Сваляне на Корем от звездичките над текста. Лесни рецепти, правилно хранене, диети, здравни препоръки. Приятно разглеждане на тестваните ни рецепти и материали на тема Диета за Бързо Сваляне на Корем. Готвач.бг - кулинарен портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.