събота, 5 септември
Диета за плосък корем
Диети

Диета за плосък корем

3

Основата на диетата за плосък корем се състои от зеленчуци, богати на влакнини, както и от зърнени храни - кафяв ориз, бобови култури, краставици, зелени салати.

1

Диета за Бързо Сваляне на Корем

Диета за Бързо Сваляне на Корем - здравни и кулинарни съвети и идеи. Последните статии и материали в Готвач.бг. Кулинарни и здравни материали за Диета за Бързо Сваляне на Корем.
 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Най – успешните диетиДиети

  Най – успешните диети

  25.06.20090

  Какво определя коя е най – успешната диета за сваляне на килограми? Успешни за свалянето на мазнини за диетата на Аткинс, Вегетарианската диета, диета Зона и холивудската диета.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Диетата на спящата красавицаДиети

  Диетата на спящата красавица

  13.05.20130

  Доста спорен е режима на хранене, наречен Спящата красавица . Иначе казано, той направо си е опасен. Този тип режим, или по-скоро – липсата на такъв, определено е каприз и вид подражаване на понякога нелепите модни тенденции.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Ядки и боб ваят плоския коремДиети

  Ядки и боб ваят плоския корем

  03.09.20102

  Ако искате да имате плосък корем, трябва да спазвате определена диета. Забравете за газираните напитки, пушените меса, пълномасленото мляко и пържените зеленчуци. Наблягайте на боба.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Има диети и за лакомнициДиети

  Има диети и за лакомници

  04.08.20101

  Въпреки че повечето диети изискват сериозни ограничения в консумацията на вкусни продукти, има и диети за лакомници. Сред тях са шоколадовата, картофената и макаронената.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Ура - Бързото отслабване е най-ефективноДиети

  Ура - Бързото отслабване е най-ефективно

  16.07.201018

  Досега диетолозите изключваха от теориите си бързото отслабване при загуба на тегло. Бързото сваляне на излишните килограми се оказа обаче ефективно за желаещите да се сдобият с перфектна фигура.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Бързо отслабване с до 10 килцаДиети

  Бързо отслабване с до 10 килца

  08.04.201067

  Съществуват хранителни режими, който осигуряват бърза загуба на тегло с до 10 килограма. Такива са плодовата диета и динената диета. Тези бързи диети се свалят лесно излишни килограми.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Диета за изчистване на коремаДиети

  Диета за изчистване на корема

  23.03.201249

  Загубата на коремни мазнини не става за една нощ, това е много бавен прогресиращ процес, който изисква много упорита работа. Вижте нашите препоръки.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Северна диета сваля нивата на лошия холестеролДиета при проблеми

  Северна диета сваля нивата на лошия холестерол

  18.08.20140

  Северната диета е алтернатива на популярната средиземноморска диета, като и в този хранителен режим се позволява консумацията на месо, но не и на захарни изделия.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Протеиновата диета е без йо-йо ефектДиети

  Протеиновата диета е без йо-йо ефект

  26.11.20106

  Почти при всяка диета води до йо-йо ефект. Тоест след известно време свалените килограми се натрупват обратно. Протеиновата диета е оптималното решение за трайна загуба на килограми.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Растителна диета за детоксикация и отслабванеДиети

  Растителна диета за детоксикация и отслабване

  01.07.20150

  Нова диета дава уникални резултати. Растителната диета за детоксикация и отслабване е с високо съдържание на целулоза и с ниско съдържание на мазнини.

 • Диета за Бързо Сваляне на Корем - Не отслабвайте такаДиети

  Не отслабвайте така

  15.09.20102

  Има три твърди закона, които всеки решил да отслабва чрез специален хранителен режим, трябва да спазва. Диета с ядене веднъж на ден или на определен продукт, с хапчета за отслабване не действа

Избрано

Какво другите търсят

Диета за Бързо Сваляне на Корем - превъзходни рецепти и статии за ежедневна употреба. Всичко за Диета за Бързо Сваляне на Корем в нашия сайт. Гласувайте за Диета за Бързо Сваляне на Корем от звездичките над текста. Лесни рецепти, правилно хранене, диети, здравни препоръки. Приятно разглеждане на тестваните ни рецепти и материали на тема Диета за Бързо Сваляне на Корем. Готвач.бг - кулинарен портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.