понеделник, 31 август
Отслабване при хипофункция на щитовидната жлеза
Диети

Отслабване при хипофункция на щитовидната жлеза

13

Много пациенти с хипофункция на щитовидната жлеза се борят с неспособността си да отслабнат, а намаляването на теглото за тях е цяло предизвикателство.

1

Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза

Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза - направи си сам съвети за всяка домакиня. Последните статии и материали на едно място. Готварски и здравни статии за Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза.
 • Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза - Кои храни са полезни за щитовидната жлеза и кои неХранене при проблеми

  Кои храни са полезни за щитовидната жлеза и кои не

  18.01.20152

  Проблемите с щитовидната жлеза се откриват трудно. Обикновено симптомите са проблеми с теглото, липса на енергия и лошо храносмилане. Постоянното чувство на умора е придружено от подуване.

 • Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза - Хранене при проблеми с щитовидната жлезаХранене при проблеми

  Хранене при проблеми с щитовидната жлеза

  09.02.20128

  При заболяване на щитовидната жлеза не трябва да се яде без човек да е гладен. Не се препоръчват продукти от рафинирана захар – бонбони, мармалад, сладкиши, сокове с добавена захар.

 • Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза - Диета при проблеми със щитовидната жлезаДиета при проблеми

  Диета при проблеми със щитовидната жлеза

  03.04.20134

  Според специалисти ключов компонент от диетата трябва да бъде мастната киселина Омега 3. Ето защо в седмично меню трябва да се включи увеличен прием на риба. Необходимо е още да се наблегне на приема на тъмнозелени листни зеленчуци.

 • Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза - Вредна ли е йодираната сол?Кое за какво е полезно

  Вредна ли е йодираната сол?

  17.11.20130

  Експертите от години твърдят, че йодираната сол ефективно компенсира недостига на йод в организма. Наскоро обаче излязоха много твърдения, подкрепящи теорията, че причина за рака на щитовидната жлеза е именно консумирането на йодирана сол.

 • Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза - Селен и щитовидната жлезаКое за какво е полезно

  Селен и щитовидната жлеза

  22.02.20121

  Заедно с йода, селена е важен микроминерал за поддържане на правилното функциониране на щитовидната жлеза. Много добър източник на селен са пилешките яйца, агнешко месо, ечемик, слънчоглед, синапени семена и овес.

 • Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза - Полезни храни при гушаХранене при проблеми

  Полезни храни при гуша

  29.04.20121

  Добре балансираният режим на хранене би помогнал на щитовидната жлеза да работи правилно, така че рискът за гуша да намалее. Яжте редовно плодове и зеленчуци, както и морски храни, за да си помогнете.

 • Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза - Келп - помощ от морето за щитовидната жлезаХранене при проблеми

  Келп - помощ от морето за щитовидната жлеза

  05.12.20140

  Една от най-големите ползи, които носят водораслите келп на тялото, е основно в ендокринната система. Те успешно се борят срещу заболяванията на щитовидната жлеза.

 • Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза - Еньовче при проблеми с щитовидната жлезаХранене при проблеми

  Еньовче при проблеми с щитовидната жлеза

  17.08.20141

  Еньовчето е едно от най-популярните растения у нас. То е красиво едногодишно или многогодишно тревисто растение от слабо популярното семейство Брошови.

 • Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза - Хипотиреоидизъм и витаминиХранене при проблеми

  Хипотиреоидизъм и витамини

  26.04.20120

  Има някои хранителни вещества, т. е. витамини и минерали, които са много важни за функцията на щитовидната жлеза. Тези витамини и минерали трябва да бъдат приемани редовно.

 • Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза - Селен в хранатаКое за какво е полезно

  Селен в храната

  08.03.20121

  Селенът е минерал, необходим на нашия организъм в малки количества. Той предпазва тялото ни от развитието на някои хронични заболявания, злокачествени заболявания, сърдечни болести, укрепва имунната система.

 • Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза - Веганите страдат от липса на йодХранене при проблеми

  Веганите страдат от липса на йод

  07.05.20133

  Йод се намира е йодирана сол, морски дарове, яйца, млечни продукти, както и някои видове хляб. Дефицитът му по време на развитието на плода и в ранна детска възраст е водеща причина за мозъчни увреждания в голяма част от света.

Избрано

Какво другите търсят

Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза - избрани рецепти и теми за всеки ден и вкус. Всичко за Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза в нашия сайт. Дай своята оценка за Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза от звездите над текста. Кулинарни рецепти, правилно хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно разглеждане на тестваните ни рецепти и материали за Диета при Хипофункция на Щитовидната Жлеза. Готвач.бг - национален портал за изпитани рецепти, правилно хранене, съвети и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.