сряда, 7 октомври
Експресна диета с лимон и мед
Диети

Експресна диета с лимон и мед

12

За два дни можете да свалите два килограма с помощта на експресна диета с лимон и мед. Тя може да бъде използвана както за експресно отслабване, така и за пречистване на организма.

1

Диета с Вода и Лимон

Диета с Вода и Лимон - здравни и кулинарни домашни съвети и материали. Статии и текстове в Готвач.бг. Кулинарни и здравни съвети за Диета с Вода и Лимон.
 • Диета с Вода и Лимон - Светкавично отслабване с РианаДиети

  Светкавично отслабване с Риана

  04.12.20117

  Мегазвездата на световната музика Риана преди всяко участие си прави прочистваща диета, разработена от френски диетолози. Защо не се възползвате от нея? !

 • Диета с Вода и Лимон - Пролетно отслабване с лимониДиети

  Пролетно отслабване с лимони

  19.04.201323

  Според диетолози лимоновата диета е ефективна при отслабване. За кои хора не е препоръчителна лимоновата диета? Сокът от лимон ускорява храносмилането. В лимоните се съдържа пектин.

 • Диета с Вода и Лимон - Диета с лимонов сокДиети

  Диета с лимонов сок

  28.03.20120

  С диета с лимонов сок можете да свалите 7 килограма за 14 дни. Лимоните са подходящи за диета, която ще ви помогне след това да задържите дълго време постигнатия резултат.

 • Диета с Вода и Лимон - Тайната диета на Гуинет ПолтроуДиети

  Тайната диета на Гуинет Полтроу

  26.08.20090

  Каква е тайната диета на Гуинет Полтроу. Хранителният режим е изработен от американски кардиолог.

 • Диета с Вода и Лимон - Диета с житоДиети

  Диета с жито

  05.05.20150

  Сега е времето да пречистите организма си от тлъстите храни, да свалите излишните килограми и да имате перфектна форма. Днес ще ви запознаем с житната диета, която е известна с многобройните си почитатели и безотказния ефект.

 • Диета с Вода и Лимон - Студентска диетаДиети

  Студентска диета

  25.06.20140

  Студентската диета е много полезна за учащите се, тъй като благодарение на нея организмът се снабдява с витамини от група В, изключително нужни по време на напрегната сесия.

 • Диета с Вода и Лимон - Диета с цитрусиДиети

  Диета с цитруси

  15.03.20150

  Заради високото си съдържание на витамин С цитрусовите плодове са вашият най-добър помощник в борбата с простудните заболявания и грипа. А плодовите киселини в цитрусите подпомагат разграждането на мазнините.

 • Диета с Вода и Лимон - Тибетска диетаДиети

  Тибетска диета

  17.05.20124

  Тибетската диета помага не само за бързото отслабване, но и за подобряване на здравословното състояние и внасяне на допълнителна енергия в тялото. Тази диета е вегетарианска.

 • Диета с Вода и Лимон - Диета за плосък коремДиети

  Диета за плосък корем

  18.01.20123

  Основата на диетата за плосък корем се състои от зеленчуци, богати на влакнини, както и от зърнени храни - кафяв ориз, бобови култури, краставици, зелени салати.

 • Диета с Вода и Лимон - Шоколадова диетаДиети

  Шоколадова диета

  03.05.201137

  С шоколадова диета се отслабва с шест килограма за седмица. Позволена е консумацията само на шоколад. Тази диета е забранена за хора с хипертония, диабет и болести на черния дроб и жлъчката.

 • Диета с Вода и Лимон - Мед и лимон за отслабванеДиети

  Мед и лимон за отслабване

  10.01.20128

  С помощта на медено-лимонова напитка се активизира усвояването на мазнините, което пречи на натрупването им. Медът спомага за прочистването на стомаха.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Диета с Вода и Лимон - избрани рецепти и полезна информация за всеки ден и вкус. Всичко за Диета с Вода и Лимон в Готвач.бг. Гласувай за Диета с Вода и Лимон от звездичките над този параграф. Перфектни рецепти, съвети за хранене, диети, здравни съвети. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и статии за Диета с Вода и Лимон. Готвач.бг - кулинарен портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.