петък, 9 октомври
Лесни диети с ябълки
Диети

Лесни диети с ябълки

5

Ябълката е много полезен плод заради богатото си съдържание на витамини и минерали. Ябълковите диети са сред най-разпространените. Три варианта на ябълкови диети.

1

Диета с Ябълки и Кисело Мляко

Диета с Ябълки и Кисело Мляко - направи си сам идеи и препоръки. Най-новите статии и материали в Готвач.бг. Готварски и здравни препоръки за Диета с Ябълки и Кисело Мляко.
 • Диета с Ябълки и Кисело Мляко - Диета с ягодиДиети

  Диета с ягоди

  29.05.20131

  Освен че са вкусни и здравословни, ягодите притежават и прекрасни диетични свойства. Те са единствения плод, подходящ за консумация по време на всяка диета. Нормализират обмяната на веществата, ускоряват изгарянето на мазнините

 • Диета с Ябълки и Кисело Мляко - Бързо вталяване с ябълкови диетиДиети

  Бързо вталяване с ябълкови диети

  22.10.20111

  Ябълковата диета помага за регулиране на обмяната на веществата и за освобождаване от излишните килограми. Това обаче не става с магическа пръчка.

 • Диета с Ябълки и Кисело Мляко - Диета с кисело зелеДиети

  Диета с кисело зеле

  11.01.20130

  Сега е сезона на туршиите и киселото зеле. Идеален момент да послушате руските диетолози за диета с кисело зеле. Тази нискокалорична храна е много богата на витамини A, B, C и K, както и на минерали.

 • Диета с Ябълки и Кисело Мляко - Йогийската диетаДиети

  Йогийската диета

  10.12.20133

  Стресът е нещо, което неизменно съпътства живота ни. За справяне с него откриваме хиляди съвети за това кое е полезно и кое не, опитваме диета след диета, но не постигаме желания резултат.

 • Диета с Ябълки и Кисело Мляко - Млечна диета за трайни резултатиДиети

  Млечна диета за трайни резултати

  13.07.20115

  Млечните продукти са едни от най-ценните за организма и за костната система. Диетите с млечни продукти според диетолозите имат много траен ефект.

 • Диета с Ябълки и Кисело Мляко - Зимна диета с кисело зелеДиети

  Зимна диета с кисело зеле

  18.11.20141

  С лесна и засищаща диета с кисело зеле може да свалите до 5 килограма за около 1 месец. Освен заради по-малкото килограми, диетата е полезна и защото снабдява тялото с много витамини и минерали.

 • Диета с Ябълки и Кисело Мляко - Диета с боровинкиДиети

  Диета с боровинки

  14.10.20111

  Боровинковата диета продължава три дни, за които можете да свалите до три килограма. Боровинките са полезни за зрението и за кръвоносната система.

 • Диета с Ябълки и Кисело Мляко - Разтоварващи дни с кисело млякоДиети

  Разтоварващи дни с кисело мляко

  23.02.20121

  Разтоварващият ден с кисело мляко пречиства стомаха от токсини. За такъв ден трябва да се запасите с био-кисело мляко, то ще спомогне за по-бързото пречистване на организма.

 • Диета с Ябълки и Кисело Мляко - От киселото мляко се отслабваДиети

  От киселото мляко се отслабва

  29.07.201111

  Киселото мляко е храна, запазена марка на България. Киселото мляко притежава редица полезните свойства. Една от тях е, че с него могат да свалят излишни килограми.

 • Диета с Ябълки и Кисело Мляко - Лесна диета за паласкиДиети

  Лесна диета за паласки

  10.04.20129

  Борбата с паласките е трудна и бавно изпълнима задача, но спазването на подходяща диета и комплекс от физически упражнения могат да бъдат много ефективни в тази борба.

 • Диета с Ябълки и Кисело Мляко - Диета за намаляване на апетитаДиети

  Диета за намаляване на апетита

  16.04.20110

  За да се преборите със зверския си апетит, спазвайте три седмици диета за намаляване на апетита. Редувайте менюта тип А и Б в четните и нечетните дни.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Диета с Ябълки и Кисело Мляко - избрани рецепти и статии за ежедневна употреба. Всичко за Диета с Ябълки и Кисело Мляко в нашия сайт. Дай своята оценка за Диета с Ябълки и Кисело Мляко от звездите над текста. Готварски рецепти, съвети за хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно разглеждане на нашите рецепти и статии на тема Диета с Ябълки и Кисело Мляко. Готвач.бг - национален сайт за изпитани рецепти, диетично хранене, мнения и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.