Домашен кашкавал от козе мляко

Домашен кашкавал от козе мляко

0

памучно платно. Така приготвеният кашкавал се оставя да отлежи 20 дни в хладилник, като платното всеки ден трябва да се изстисква от отделената вода...

1

Домашен Кашкавал от Козе Мляко

Открий всички 67 подбрани съвети за домашен кашкавал от козе мляко в Готвач.бг.
Домашен кашкавал от краве мляко

Домашен кашкавал от краве мляко

3 

Слагаме млякото на огъня и преди да започне да ври, прибавяме солта. Щом заври, слагаме лимонтозуто и бъркаме на слаб огън, докато хубаво се...

Козе Мляко

Козе Мляко

2 

на кози. Те са едно от най-отдавна домашно отглежданите животни, за които се предполага, че произлизат от Иран. Козето мляко е...

Прясно домашно козе сирене

Прясно домашно козе сирене

 

Козето мляко се затопля до телесна температура, да трае пръста в него, ако е по-топло, се изчаква да се охлади. Сипваме 1/2 капачка мая за...

Домашно козе сирене

Домашно козе сирене

 

Затоплете насвареното козе мляко без да го сгорещявате много. Сипете маята и разбъркайте. Сложете капак на тенджерата и оставете за около час и...

Домашен кашкавал

Домашен кашкавал

22 

Сложете прясното мляко в съд на котлона да кипне и сложете солта. Разбъркайте и оставете да се вари 5 минути. След това добавете 15...

Шуплест карамел от козе мляко

Шуплест карамел от козе мляко

 

Козето мляко е по-воднисто по структура и е хубаво да се свари и дори да се остави да поври няколко минути. Докато се охлажда, разбийте яйцата...

Филийки с козе прясно мляко

Филийки с козе прясно мляко

 

Хлябът се нарязва на филийки по големите режем на две половинки. Разбиваме яйцата, добавяме и свареното козе мляко. Поръсваме 1-2 щипки сода...

Домашна козя саздърма

Домашна козя саздърма

 

Слагат се месото и костите да врят на бавен огън за 1 час. След това се оставят да изстинат напълно. Обира се образувалата се лой от...

Истински домашен кашкавал

Истински домашен кашкавал

10 

Сваряваме млякото. След като започне да завира прибавяме солта. Прибавяме лимонената киселина и бъркаме непрекъснато, докато течността...

Вкусен домашен кашкавал

Вкусен домашен кашкавал

 

Прясното мляко се слага в голяма тенджера на котлона да се вари. След като заври, се слага солта и се вари 5-6 минути. След това се слага 15...

Пълнени гъби с козе сирене и кашкавал

Пълнени гъби с козе сирене и кашкавал

 

масло. Добавете парченце козе сирене и парченце кашкавал. Поръсете с чесън на прах на вкус. По желание може и пресен чесън да ползвате. Сложете...