Домашен кашкавал от козе мляко

Домашен кашкавал от козе мляко

0

памучно платно. Така приготвеният кашкавал се оставя да отлежи 20 дни в хладилник, като платното всеки ден трябва да се изстисква от отделената вода...

1

Домашен Кашкавал от Козе Мляко

Открий всички 68 подбрани съвети за домашен кашкавал от козе мляко в Готвач.бг.
Домашен кашкавал от краве мляко

Домашен кашкавал от краве мляко

3 

Слагаме млякото на огъня и преди да започне да ври, прибавяме солта. Щом заври, слагаме лимонтозуто и бъркаме на слаб огън, докато хубаво се...

Козе Мляко

Козе Мляко

2 

ловуването на кози. Те са едно от най-отдавна домашно отглежданите животни, за които се предполага, че произлизат от Иран. Козето мляко е...

Домашен кашкавал

Домашен кашкавал

22 

Сложете прясното мляко в съд на котлона да кипне и сложете солта. Разбъркайте и оставете да се вари 5 минути. След това добавете 15...

Прясно домашно козе сирене

Прясно домашно козе сирене

 

Козето мляко се затопля до телесна температура, да трае пръста в него, ако е по-топло, се изчаква да се охлади. Сипваме 1/2 капачка мая за...

Домашно козе сирене

Домашно козе сирене

 

Затоплете насвареното козе мляко без да го сгорещявате много. Сипете маята и разбъркайте. Сложете капак на тенджерата и оставете за около час и...

Шуплест карамел от козе мляко

Шуплест карамел от козе мляко

 

Козето мляко е по-воднисто по структура и е хубаво да се свари и дори да се остави да поври няколко минути. Докато се охлажда, разбийте яйцата...

Филийки с козе прясно мляко

Филийки с козе прясно мляко

 

Хлябът се нарязва на филийки по големите режем на две половинки. Разбиваме яйцата, добавяме и свареното козе мляко. Поръсваме 1-2 щипки сода...

Домашна козя саздърма

Домашна козя саздърма

 

Слагат се месото и костите да врят на бавен огън за 1 час. След това се оставят да изстинат напълно. Обира се образувалата се лой от...

Вкусен домашен кашкавал

Вкусен домашен кашкавал

 

Прясното мляко се слага в голяма тенджера на котлона да се вари. След като заври, се слага солта и се вари 5-6 минути. След това се слага 15...

Истински домашен кашкавал

Истински домашен кашкавал

10 

Сваряваме млякото. След като започне да завира прибавяме солта. Прибавяме лимонената киселина и бъркаме непрекъснато, докато течността...

Домашен хляб с мляко

Домашен хляб с мляко

1 

Млякото се загрява до 35-40 градуса. Добавя се маята, разбърква се, след това се сипват солта и захарта и отново се бърка, докато се разтворят...