Домашен петел със зеленчуци

Домашен петел със зеленчуци

0

измит много добре петел на големи порции. Подредете в тенджера порциите, налейте 2 пръста вода над месото, посолете и прибавете зеленчуковата...

1

Домашен Петел в Гювеч

Открий всички 24 кулинарни идеи относно домашен петел в гювеч в Готвач.бг.
Грах с домашен петел

Грах с домашен петел

 

добавете доматеното пюре и червения пипер. Разбъркайте. Извадете сварения петел, отцедете бульона, накъсайте месото и го сложете в тенджерата при...

Петел в гювеч

Петел в гювеч

 

корен и едно парче глава целина. Вари се, до готовност - нужно е месото да се отделя от кокалите. Обезкостете петела. В гювеч нарежете всички...

Домашно пълнен петел

Домашно пълнен петел

 

време го поливате с бульона и го мажете с масло. Поднесете домашно пълнения петел със сос, приготвен от маслото, брашното - запържени и разредени с бульона. Сосът се овкусява с лимонтузу, сол и черен пипер на вкус....

Как да сготвим домашен петел

Как да сготвим домашен петел

 

петел, за де залее със соса от вино и да се пече на 200 градуса 20 минути. Преди сервиране се поръсва с настърган кашкавал. Петелът се...

Домашен петел с кисело зеле

Домашен петел с кисело зеле

 

пробвате и месото се къса, добавяте измития ориз и по желание - сушена червена люта чушка. когато се свари оризът изключвате и имате една вкусна манджа с домашен петел....

Домашен петел с ориз и зеленчуци

Домашен петел с ориз и зеленчуци

1 

Бутчетата се разделят на две части и се сваряват до готовност, овалват се в червен пипер и чубрица и се преместват в тавичка. добавя се малко...

Домашен петел със зеленчуци в тенджера

Домашен петел със зеленчуци в тенджера

 

Младият домашен петел, за разлика от старият, не е необходимо да се вари предварително, но аз препоръчвам, за да стане по-крехко месото...

Домашна халва с петмез

Домашна халва с петмез

 

В тефлонов съд разтопяваме маслото. Към него добавяме брашното и орехите и запържваме до златисто. В отделен съд изсипваме водата и към нея...

Петел каша

Петел каша

 

Петелът се измива, нарязва и сварява. След това се обезкостява и месото се нарязва на малки парчета. Загрява се маслото и в него се...

Задушен петел

Задушен петел

 

Петелът се нарязва на порции и се слага в сгорещената мас. Прибавят се нарязаните моркови и лук и се разбърква. Прибавя се и коняка. След...

Петмез

Петмез

 

Тиквата се нарязва на кубчета. Приготвя се варна вода, като варта се смесва с водата, леко се разбърква, оставя се за 3 часа да се утаи и...