Домашен суджук от конско и свинско месо

Домашен суджук от конско и свинско месо

0

да се изцеди от водата и го нарежете на дълги тънки ленти. Смилайте месото, като редувате равни количества свинско и конско месо. Когато...

1

Домашен Суджук Конско Месо

Прегледай всички 35 кулинарни идеи за домашен суджук конско месо в Готвач.бг.
Суджук от конско месо

Суджук от конско месо

2

отделните суджуци, като първо завържете с връвта единия край, след това със същата връв другия край и подгънете във формата на подкова. Закачете...

Домашен суджук с 2 вида месо

Домашен суджук с 2 вида месо

суджука на подкова или да го направите като обикновенна наденица. Ако е като подкова се мачка всеки ден, слага се да съхне на проветриво място за 2-3 седмици, след това е готово за ядене....

Домашен суджук

Домашен суджук

2

от дължината на суджуците, червата се превиват (там където ще е краят на един брой суджук). Напълнените суджуци се закачат да съхнат и след...

Домашен суджук с ориз и месо на фурна

Домашен суджук с ориз и месо на фурна

около 15-20 минути, на 180 градуса. Интересното при това ястие е, че оризът изчезва в крайния резултат и сякаш ядете по-мек и лек суджук, понеже оризът е поел мазнината на месото....

Пикантен домашен суджук

Пикантен домашен суджук

Нарязваме всичкото месо с остър нож на много ситни парченца. Смесваме с всички подправки и разбъркваме хубаво, за да може подправките да се...

Домашен овчи суджук

Домашен овчи суджук

по-сбито, за да не остава въздух. Мястото, което ще е край на всеки суджук, се усуква. Накрая суджуците се закачат на подходящо място да...

Свински домашен суджук

Свински домашен суджук

1

Свинското месо се нарязва на парчета в голям съд. Добавя се сол на вкус, кимион, черен пипер и ронена сушена чубрица, разбърква се добре да се...

Много ароматен домашен суджук

Много ароматен домашен суджук

със студена вода и се оставят така за около 20 минути. След това се пълнят с месото, оформят се суджуци и се слагат да съхнат на хладно и проветриво място поне 3 седмици....

Домашен коняк

Домашен коняк

Всеки иска през зимата да пийне малко коняк, но домашен е по-хубав. В стъклен съд буркан или бутилка се сипват шипката, глогът, карамфилът...

Суджук от магарешко месо

Суджук от магарешко месо

Когато се прави суджук от магарешко месо, то трябва да има и част сланина, тъй като самото месо е много сухо. Сланината, която трябва да...

Домашна пастърма от конско

Домашна пастърма от конско

1

поръсете около 2 см сол. Отгоре поставете парчетата месо и покрийте с останалата сол. Месото трябва да бъде хубаво покрито със солта. Покрийте...