Домашен тутманик

Домашен тутманик

33

втасалия тутманик с малко олио отгоре и сложете да се изпече до готовност. Проверявайте го с клечка. Изпечения тутманик увийте в кърпа....

1

Домашен Тутманик

Разгледай всички 24 подбрани съвети за домашен тутманик в Готвач.бг.
Домашен тутманик с овче сирене

Домашен тутманик с овче сирене

Разтопете маста и сипете малко в дълбока купа. Изсипете тестото, счупете две яйца и с ръка започнете да мачкате тестото. Добавяйте по малко от...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Малък тутманик

Малък тутманик

Загрейте леко прясното мляко, изсипете в него маята и захарта и оставете за 10-15 минути. Разтопете маслото. Пресейте брашното и направете...

Тутманик Пухчо

Тутманик Пухчо

Дадох такова име на този тутманик поради това, че се получава мек, пухкав и много бухнал. Може би най-вкусният, който някога съм опитвала...

Здравословен тутманик

Здравословен тутманик

количества, колкото тутманикът да не залепне за тавата. Печем на предварително загрята фурна на 180 градуса до хващане на златиста коричка....

Пъстър тутманик

Пъстър тутманик

тавата с така оформения тутманик и след 30-40 минути го намазвате с разбит жълтък с малко вода и олио. Печете тутманика в студена фурна, която...

Бачковски тутманик

Бачковски тутманик

тутманика по избор. Вит тутманик: Взимаме топка с размера на два юмрука и издърпване като за мекици. Слагаме по 1 и1/2 лъжица разтопено...

Бухнал тутманик

Бухнал тутманик

1

натрошено на по-едро), добавя се и олиото. Смесват се бакпулвера и брашното и се прибавят към основната смес за тутманика. Разбърква се и е готово...

Селски тутманик

Селски тутманик

1

Замесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса. След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...

Панагюрски тутманик

Панагюрски тутманик

11

топчета. За целта топчетата трябва да са едно спрямо друго по-големи. Така готовият тутманик се поставя в тавичка, застлана с хартия за печене...

Копривщенски тутманик

Копривщенски тутманик

1

предварително намазана с мазнина тавичка. Отново оставаме да втаса за 20 минути. Останалата ни мазнина се излива отгоре. Разбиваме последното яйце и с него също заливаме тутманика....