Домашен тутманик

Домашен тутманик

33

втасалия тутманик с малко олио отгоре и сложете да се изпече до готовност. Проверявайте го с клечка. Изпечения тутманик увийте в кърпа....

1

Домашен Тутманик със Сода

Прегледай всички 44 кулинарни идеи за домашен тутманик със сода в Готвач.бг.
Тутманик със сода

Тутманик със сода

Три от яйцата се разбъркват и към тях се прибавят киселото мляко с разтворената в него сода. Добавя се разтопено масло, натрошено сирене, брашно...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Домашен тутманик с овче сирене

Домашен тутманик с овче сирене

Разтопете маста и сипете малко в дълбока купа. Изсипете тестото, счупете две яйца и с ръка започнете да мачкате тестото. Добавяйте по малко от...

Усукан тутманик

Усукан тутманик

3

охлюв, оставя се да втася в намаслена тава и се маже с жълтъка. Печем тутманика на 180 градуса до готовност....

Пухкав тутманик

Пухкав тутманик

Пригответе смес от киселото мляко, яйцата, мазнината, начупеното сирене и солта. Прибавете разтворената в оскъдно количество вода мая...

Вкусен тутманик

Вкусен тутманик

2

Разтваряме маята в топлата вода заедно с меда и 2 супени лъжици брашно. Разбъркваме и оставяме да шупне. Полученото смесваме с останалите...

Кърджалийски тутманик

Кърджалийски тутманик

Маята се забърква с малко брашно, щипка захар и топло прясно мляко. Оставя се да шупне на топло. Брашното се пресява и се слага в тава като...

Мързелив тутманик

Мързелив тутманик

Замесвате меко тесто с яйцата, брашното, захарта и солта. Разделяте тестото на две части. Разтопявате маслото и овалвате едната питка в него...

Апетитен тутманик

Апетитен тутманик

1

Брашното се пресява в дълбока купа. Добавят се солта и захарта. Млякото се смесва със содата и се добавя към брашното. Разбиват се яйцата и...

Бъркан тутманик

Бъркан тутманик

4

Продуктите се добавят по реда на изписването. Бърка се на ръка с дървена лъжица. Трябва да се получи гъста, еднородна смес. Сместа се изсипва...

Слоест тутманик

Слоест тутманик

3

златист цвят, изключете долния реотан и включете на горен реотан на същите градуси, печете до златисто кафяв цвят отгоре. Характерното за този тутманик е че втасва, докато се пече, а резултатът е страхотен....