петък, 28 август
Как да си изпечем домашен хляб
Кулинарни Съвети

Как да си изпечем домашен хляб

4

Ако искате да си направите вкусен домашен хляб, вижте една примерна рецепта. Домашният хляб не се рони толкова много като купешкия, пък и има по-голяма трайност.

1

Домашен Хляб със Суха мая

Домашен Хляб със Суха мая - здравни и кулинарни съвети и идеи. Последните статии и материали в нашия сайт. Кулинарни и здравни препоръки за Домашен Хляб със Суха мая.
 • Домашен Хляб със Суха мая - Как да си приготвим мек хлябКулинарни Съвети

  Как да си приготвим мек хляб

  01.06.20150

  Дори и онези от нас, които спазват някаква диета и са изключили хляба и хлебните изделия от менюто си, веднага биха размислили, ако усетят аромата на прясно изпечен хляб.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Да си направим тесто за хлябКулинарни Съвети

  Да си направим тесто за хляб

  22.02.20126

  Всеки който е опитал от домашно приготвената питка, знае за какъв вкус става въпрос. Тук ще намерите полезни съвети за нейното приготвяне.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Да си направим домашно тесто за хляб и пицаКакво да сготвя

  Да си направим домашно тесто за хляб и пица

  26.10.20120

  Вкъщи можете да изпечете домашен хляб. Добре направеното тесто ще даде страхотен резултат – хляб, който прилича по вкус на козунак и невероятно вкусна пица.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Да си приготвим домашен черен хлябКулинарни Съвети

  Да си приготвим домашен черен хляб

  24.02.20131

  Ако обичате ръжен хляб, можете лесно да си го приготвите в домашни условия. Първо трябва да си приготвите закваската, която става готова за четири дни.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Ползата от черния хлябКое за какво е полезно

  Ползата от черния хляб

  04.10.20110

  Черният хляб позволява да се радвате на вкуса му, без да се притеснявате за натрупването на излишни килограми. С помощта на черен хляб можете да миете косата си, за да е мека и лъскава.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Традиционни италиански хлябовеКакво да сготвя

  Традиционни италиански хлябове

  03.02.20141

  Италианската кухня е изключително популярна в целия свят. Съставките и ястията и са различни в различните региони. Хлябът е неизменна част от тази кухня, играещ различни роли както на регионално, така и на национално ниво, с много вариации.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Как да си направим пълнозърнест хлябКакво да сготвя

  Как да си направим пълнозърнест хляб

  30.11.20120

  Най-лесният начин да си направите пълнозърнест хляб е като използвате за това пълнозърнесто брашно. Но за да е наистина полезен, трябва да се спази специална технология.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Не изхвърляйте коравия хлябКакво да сготвя

  Не изхвърляйте коравия хляб

  09.01.20130

  Не изхвърляйте стария хляб, защото той може да ви послужи за направа на галета, на топли сандвичи и брускети, на крутони и на плънка за задушено пиле.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Разликата между типов и бял хлябКое за какво е полезно

  Разликата между типов и бял хляб

  05.04.20132

  Белият хляб е произведен от бяло брашно. Той е много вкусен, а когато е току-що изпечен ароматът му е невероятен. Типовият хляб се приготвя от типово брашно.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Кой хляб е най-полезен?Кое за какво е полезно

  Кой хляб е най-полезен?

  24.10.20121

  Според изследвания белият хляб е най-лошият избор. Полезни са ръженият и пълнозърнест хляб. Рафинираните пшенични брашна се определят като абсолютен враг на организма и се отричат напълно.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Как да си направим бира от хлябКакво да сготвя

  Как да си направим бира от хляб

  26.09.20122

  С помощта на хляб се правят различни видове домашна бира, която е много вкусна. За да направите домашна тъмна бира, са ви необходими 800 г запечени на фурна филийки бял хляб или бели сухари.

Избрано

Какво другите търсят

Домашен Хляб със Суха мая - избрани рецепти и теми за малки и големи. Всичко за Домашен Хляб със Суха мая в нашия сайт. Гласувай за Домашен Хляб със Суха мая от звездичките над текста. Перфектни рецепти, здравословно хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно прелистване на тестваните ни рецепти и теми за Домашен Хляб със Суха мая. Готвач.бг - национален портал за изпитани рецепти, правилно хранене, мнения и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.