четвъртък, 30 юли
Как да си изпечем домашен хляб
Кулинарни Съвети

Как да си изпечем домашен хляб

4

Ако искате да си направите вкусен домашен хляб, вижте една примерна рецепта. Домашният хляб не се рони толкова много като купешкия, пък и има по-голяма трайност.

1

Домашен Хляб със Суха мая

Домашен Хляб със Суха мая - здравни и кулинарни съвети и идеи. Последните статии и материали в нашия сайт. Кулинарни и здравни препоръки за Домашен Хляб със Суха мая.
 • Домашен Хляб със Суха мая - Как да си приготвим мек хлябКулинарни Съвети

  Как да си приготвим мек хляб

  01.06.20150

  Дори и онези от нас, които спазват някаква диета и са изключили хляба и хлебните изделия от менюто си, веднага биха размислили, ако усетят аромата на прясно изпечен хляб.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Да си направим тесто за хлябКулинарни Съвети

  Да си направим тесто за хляб

  22.02.20126

  Всеки който е опитал от домашно приготвената питка, знае за какъв вкус става въпрос. Тук ще намерите полезни съвети за нейното приготвяне.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Да си направим домашно тесто за хляб и пицаКакво да сготвя

  Да си направим домашно тесто за хляб и пица

  26.10.20120

  Вкъщи можете да изпечете домашен хляб. Добре направеното тесто ще даде страхотен резултат – хляб, който прилича по вкус на козунак и невероятно вкусна пица.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Да си приготвим домашен черен хлябКулинарни Съвети

  Да си приготвим домашен черен хляб

  24.02.20131

  Ако обичате ръжен хляб, можете лесно да си го приготвите в домашни условия. Първо трябва да си приготвите закваската, която става готова за четири дни.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Ползата от черния хлябКое за какво е полезно

  Ползата от черния хляб

  04.10.20110

  Черният хляб позволява да се радвате на вкуса му, без да се притеснявате за натрупването на излишни килограми. С помощта на черен хляб можете да миете косата си, за да е мека и лъскава.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Традиционни италиански хлябовеКакво да сготвя

  Традиционни италиански хлябове

  03.02.20141

  Италианската кухня е изключително популярна в целия свят. Съставките и ястията и са различни в различните региони. Хлябът е неизменна част от тази кухня, играещ различни роли както на регионално, така и на национално ниво, с много вариации.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Как да си направим пълнозърнест хлябКакво да сготвя

  Как да си направим пълнозърнест хляб

  30.11.20120

  Най-лесният начин да си направите пълнозърнест хляб е като използвате за това пълнозърнесто брашно. Но за да е наистина полезен, трябва да се спази специална технология.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Не изхвърляйте коравия хлябКакво да сготвя

  Не изхвърляйте коравия хляб

  09.01.20130

  Не изхвърляйте стария хляб, защото той може да ви послужи за направа на галета, на топли сандвичи и брускети, на крутони и на плънка за задушено пиле.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Разликата между типов и бял хлябКое за какво е полезно

  Разликата между типов и бял хляб

  05.04.20132

  Белият хляб е произведен от бяло брашно. Той е много вкусен, а когато е току-що изпечен ароматът му е невероятен. Типовият хляб се приготвя от типово брашно.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Кой хляб е най-полезен?Кое за какво е полезно

  Кой хляб е най-полезен?

  24.10.20121

  Според изследвания белият хляб е най-лошият избор. Полезни са ръженият и пълнозърнест хляб. Рафинираните пшенични брашна се определят като абсолютен враг на организма и се отричат напълно.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Как да си направим бира от хлябКакво да сготвя

  Как да си направим бира от хляб

  26.09.20122

  С помощта на хляб се правят различни видове домашна бира, която е много вкусна. За да направите домашна тъмна бира, са ви необходими 800 г запечени на фурна филийки бял хляб или бели сухари.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Хлябът отново не отговаря на стандартитеКулинарни Новини

  Хлябът отново не отговаря на стандартите

  24.03.20111

  Половината от проверените 1 700 предприятия за производство на хляб не отговарят на стандартите. Производителите не спазват стандарта най-вече в областта на хигиената и съдържанието на етикетите.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Кратка история на обредния хлябЛюбопитно

  Кратка история на обредния хляб

  04.08.20120

  Обредният хляб е хляб с различни видове предназначения, който се изпича по случай календарни и семейни празници. Декорациите върху обредния хляб имат символично значение.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Кой хляб е полезен?Кое за какво е полезно

  Кой хляб е полезен?

  19.11.20140

  Здравословното меню не изисква напълно спиране на хляб и тестени изделия. Има няколко вида хляб, които са полезни за вашата диета и организъм

 • Домашен Хляб със Суха мая - Три идеи за домашен сладоледКакво да сготвя

  Три идеи за домашен сладолед

  17.07.20150

  Един от начините да се разхладим в летните жеги, е похапването на вкусен сладолед. Няма човек, който не обича това ледено изкушение.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Бързо отслабване с хлябДиети

  Бързо отслабване с хляб

  13.12.20135

  Разнообразието в диетите е огромно. Всеки ден излизат нови и нови планове за отслабване, някои с не дотам доказани резултати. Тук ще ви предложим една изцяло нова диета, която учудва с един от компонентите си, а именно – хляб.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Как да си направим квас за хлябКулинарни Съвети

  Как да си направим квас за хляб

  22.01.201310

  За да си направите квас за хляб, трябва да следвате няколко точно определени правила. На първо място обърнете внимание на съда, в който ще го отглеждате, вида брашно и следвайте технологията.

 • Домашен Хляб със Суха мая - Да си направим домашен козунакКакво да сготвя

  Да си направим домашен козунак

  08.04.20125

  Козунакът е неизменна част от Великден. Направете си вкусен козунак в домашни условия, като задължително трябва да се въоръжите с време, търпение и много любов.

 • Google+
 • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

Домашен Хляб със Суха мая - избрани рецепти и теми за малки и големи. Всичко за Домашен Хляб със Суха мая в нашия сайт. Гласувай за Домашен Хляб със Суха мая от звездичките над текста. Перфектни рецепти, здравословно хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно прелистване на тестваните ни рецепти и теми за Домашен Хляб със Суха мая. Готвач.бг - национален портал за изпитани рецепти, правилно хранене, мнения и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.