Телешка или свинска кайма да изберем?

Телешка или свинска кайма да изберем?

0

Свинската или телешката кайма е по-добра? Този въпрос си задават много домакини. Реално погледнато каймата като продукт, какъвто го знаем в...

1

Домашна Кайма

Разгледай всички 16 кулинарни идеи за домашна кайма в Готвач.бг.
Направете си така кайма от дивеч

Направете си така кайма от дивеч

каймата от дивеч. Приготвя се по следния начин: Месото от който и да е дивеч - диво прасе, дива сърна, див заек, дива патица...

Как да омесим кайма?

Как да омесим кайма?

. За 1 кг стандартна кайма от свинско и телешко месо в съотношение 60/40 добавете 34 зрънца смлян бахар, 1 средно голяма глава лук, ½ връзка...

Как да размразя кайма?

Как да размразя кайма?

да сварят каймата ви. Около 250 г кайма се размразяват за 4-5 минути, като трябва непрекъснато да я наглеждате, иначе рискувате горният ѝ пласт...

Кайма

Кайма

видове консерванти. Затова винаги мелете каймата си сами в вкъщи или я мелете на място с магазина. Готова кайма от месо от дивеч или домашни...

Тайните на вкусната домашната кайма

Тайните на вкусната домашната кайма

следващия етап на приготовление. Кайма за суджук За вкусен суджук е много добра комбинацията от дивечово (глиган), свинско и телешко...

Как да познаем прясната кайма?

Как да познаем прясната кайма?

да е приятен и взависимост от вида на кайма има различен цвят. Така например свинската кайма трябва да е с леко розов цвят, докато телешката...

Как се прави пилешка кайма?

Как се прави пилешка кайма?

пилешката кайма. В зависимост от това дали ще се пържи или пече каймата, избираме от коя част на пилето да е месото, което ще смелим. Най...

Да си направим кайма в домашни условия

Да си направим кайма в домашни условия

2

да го добавите към домашната кайма, но тогава ще използвате 60% телешко, 30% свинско и 10% пуешко. След като сте закупили месото, трябва...

Как се размразява кайма в микровълнова?

Как се размразява кайма в микровълнова?

буквално на вратата, можем да размразим каймата в микровълновата фурна. Размразяването на кайма в микровълнова отнема съвсем малко време. Обикновено...

Как да си приготвим кайма от риба?

Как да си приготвим кайма от риба?

Първата стъпка в приготвянето на кайма от риба е да изберете риба без ситни кости и без характерния мирис, който не всички харесват...

Как да си направим хубава кайма?

Как да си направим хубава кайма?

. Кайма, още повече хубава кайма не се прави от един вид месо. За приготвянето ѝ се използва смес от телешко, говеждо и агнешко, както и свинско месо...