Домашна паста

Домашна паста

0

. Добре е да повторите още веднъж тази процедура. Последната фаза е да разтопите топките пак на 1 мм и да изрежете паста в желаните форми - дълги...

1

Домашна Паста

Прегледай всички 19 подбрани съвети относно домашна паста в Готвач.бг.
Прясна домашна паста

Прясна домашна паста

домашна паста. Може да се добави спанак, предварително попарен, или домати за цвят. Направих ги само с брашно и яйца и след като бяха готови ги...

Домашна маслинова паста

Домашна маслинова паста

смес. Може да се съхранява в буркан и в хладилника. Много добре си пасва с картофена салата и при приготвяне на домашни брускети...

Доматена паста с чоризо

Доматена паста с чоризо

В зависимост от вида паста, който използвате, я сварете по начина, описан на пакета. Отцедете я и започнете с приготвянето на соса. Гъбите се...

Домашна босилекова паста с домати

Домашна босилекова паста с домати

останалия зехтин около 5 мин. Пастата се вари в подсолена и вряща вода до пълна готовност, около 3-4 мин. Изцежда се и се слага в съда със соса...

Домашни пасти за сандвичи

Домашни пасти за сандвичи

зависи от това колко гъста искате да е пастата. Можете да добавите сол и подправки на вкус. С тази паста може да се мажат сандвичи, а също...

Прясна паста с домашно песто

Прясна паста с домашно песто

. Нарежете го на 3-4 парчета и започнете да разточвате на машина за паста от най-малката степен. От време на време поръсвайте разточения лист...

Да си приготвим домашна маслинова паста

Да си приготвим домашна маслинова паста

различни видове зеленчуци. Лесно можете да си приготвите маслинова паста в домашни условия. Маслиновата паста може да се съхранява в...

Домашни брускети с пастет

Домашни брускети с пастет

сол и черен пипер, ако е необходимо. Нарежете багетата и я запечете. Намажете хрупкавите брускети с пастета и украсете със смокини по желание....

Детски домашен пилешки пастет

Детски домашен пилешки пастет

добре. Поставяме в хладилник за 1-2 часа. Сервираме пастета намазана на филийка....

Домашен яйчен пастет

Домашен яйчен пастет

Сварете яйцата рохкави, това става за три минути след завирането им. Обелете ги и ги поставете в блендер заедно с другите продукти без солта...

Домашен свеж пастет

Домашен свеж пастет

14

и чесън. Пасираме с пасатор, като добавяме и по малко от бульона докато се получи желаната гъстота. Готовия пастет можем да сервираме топъл или да затворим в бурканче и съхраняваме в хладилник (48 ч.)....