Домашна паста

Домашна паста

0

. Добре е да повторите още веднъж тази процедура. Последната фаза е да разтопите топките пак на 1 мм и да изрежете паста в желаните форми - дълги...

1

Домашна Паста

Прегледай всички 14 подбрани съвети относно домашна паста в Готвач.бг.
Домашна маслинова паста

Домашна маслинова паста

16.03.2016

смес. Може да се съхранява в буркан и в хладилника. Много добре си пасва с картофена салата и при приготвяне на домашни брускети...

Домашна босилекова паста с домати

Домашна босилекова паста с домати

06.06.2014

останалия зехтин около 5 мин. Пастата се вари в подсолена и вряща вода до пълна готовност, около 3-4 мин. Изцежда се и се слага в съда със соса...

Домашни пасти за сандвичи

Домашни пасти за сандвичи

30.03.2012

зависи от това колко гъста искате да е пастата. Можете да добавите сол и подправки на вкус. С тази паста може да се мажат сандвичи, а също...

Да си приготвим домашна маслинова паста

Да си приготвим домашна маслинова паста

13.03.2013

различни видове зеленчуци. Лесно можете да си приготвите маслинова паста в домашни условия. Маслиновата паста може да се съхранява в...

Домашни брускети с пастет

Домашни брускети с пастет

29.09.2015

сол и черен пипер, ако е необходимо. Нарежете багетата и я запечете. Намажете хрупкавите брускети с пастета и украсете със смокини по желание....

Пригответе вкусна домашна паста с помощта на тези съвети

Пригответе вкусна домашна паста с помощта на тези съвети

19.06.2016

Пастата навлиза все по-дълбоко в българската кухня. Съществуват различни видове паста - спагети, талиатели, фетучини, равиоли и още...

Домашна паста със сос от тиква и горгонзола

Домашна паста със сос от тиква и горгонзола

21.02.2016

(дребни) и се вари, докато омекне. При нужда се добавя вода. Когато тиквата е готова, се добавя сиренето за кратко, след което се гарнира с предварително сварената паста....

Домашен свеж пастет

Домашен свеж пастет

13.05.201614

и чесън. Пасираме с пасатор, като добавяме и по малко от бульона докато се получи желаната гъстота. Готовия пастет можем да сервираме топъл или да затворим в бурканче и съхраняваме в хладилник (48 ч.)....

Домашен пастет от чесън

Домашен пастет от чесън

21.04.20121

непрекъснато пасиране, а ако стане прекалено рядко, намалете количеството олио. Накрая овкусете получения пастет със сол, черен и червен пипер на...

Домашен пастет от пилешки дробчета

Домашен пастет от пилешки дробчета

22.12.2015

Бланшираме за кратко дробчетата във вряща подсолена вода. Запазваме част от водата. Накисваме филията хляб в прясното мляко. Нарязваме лука...

Домашен пастет от черен дроб

Домашен пастет от черен дроб

09.09.20104

месомелачка с дребна решетка, прибавете разбитото масло и всички останали съставки в пасатор. Пасирайте докато се получи хомогенна смес. Поднесете пастета с хляб....

Другите гледат още

Какво Ново

Домашна Паста, изпитани предложения и теми за всеки ден и вкус. Имаш критика или изобщо не намери онова, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.