Домашна паста

Домашна паста

0

. Добре е да повторите още веднъж тази процедура. Последната фаза е да разтопите топките пак на 1 мм и да изрежете паста в желаните форми - дълги...

1

Домашна Паста

Прегледай всички 15 подбрани съвети относно домашна паста в Готвач.бг.
Домашна маслинова паста

Домашна маслинова паста

 

смес. Може да се съхранява в буркан и в хладилника. Много добре си пасва с картофена салата и при приготвяне на домашни брускети...

Доматена паста с чоризо

Доматена паста с чоризо

 

В зависимост от вида паста, който използвате, я сварете по начина, описан на пакета. Отцедете я и започнете с приготвянето на соса. Гъбите се...

Домашна босилекова паста с домати

Домашна босилекова паста с домати

 

останалия зехтин около 5 мин. Пастата се вари в подсолена и вряща вода до пълна готовност, около 3-4 мин. Изцежда се и се слага в съда със соса...

Домашни пасти за сандвичи

Домашни пасти за сандвичи

 

зависи от това колко гъста искате да е пастата. Можете да добавите сол и подправки на вкус. С тази паста може да се мажат сандвичи, а също...

Да си приготвим домашна маслинова паста

Да си приготвим домашна маслинова паста

 

различни видове зеленчуци. Лесно можете да си приготвите маслинова паста в домашни условия. Маслиновата паста може да се съхранява в...

Домашни брускети с пастет

Домашни брускети с пастет

 

сол и черен пипер, ако е необходимо. Нарежете багетата и я запечете. Намажете хрупкавите брускети с пастета и украсете със смокини по желание....

Домашна паста със сос от тиква и горгонзола

Домашна паста със сос от тиква и горгонзола

 

(дребни) и се вари, докато омекне. При нужда се добавя вода. Когато тиквата е готова, се добавя сиренето за кратко, след което се гарнира с предварително сварената паста....

Пригответе вкусна домашна паста с помощта на тези съвети

Пригответе вкусна домашна паста с помощта на тези съвети

 

Пастата навлиза все по-дълбоко в българската кухня. Съществуват различни видове паста - спагети, талиатели, фетучини, равиоли и още...

Домашен свеж пастет

Домашен свеж пастет

14 

и чесън. Пасираме с пасатор, като добавяме и по малко от бульона докато се получи желаната гъстота. Готовия пастет можем да сервираме топъл или да затворим в бурканче и съхраняваме в хладилник (48 ч.)....

Домашен пастет от чесън

Домашен пастет от чесън

1 

непрекъснато пасиране, а ако стане прекалено рядко, намалете количеството олио. Накрая овкусете получения пастет със сол, черен и червен пипер на...

Домашен пастет от пилешки дробчета

Домашен пастет от пилешки дробчета

 

Бланшираме за кратко дробчетата във вряща подсолена вода. Запазваме част от водата. Накисваме филията хляб в прясното мляко. Нарязваме лука...