Домашни канелони с риба

Домашни канелони с риба

0

. Канелоните се сваряват в леко подсолена вода, върху всяко квадратче се слага от приготвената смес, навиват и се слагат в намазана с масло тавичка...

1

Домашни Канелони

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно домашни канелони в Готвач.бг.
Канелони Болонезе

Канелони Болонезе

 

бешамеловият сос. Поръсва се с кашкавала и ястието се поставя в студена фурна, която се включва на 180-190 градуса. Пече се 35-40 минути. Готовите канелони се поднасят топли!...

Канелони Изкушение

Канелони Изкушение

4 

сипете един черпак от сос Бешамел и изравнете по цялото дъно. Напълнете канелоните със сместа от месото. Вземете всяка тръбичка, запушете с ръка...

Канелони Дженовезе

Канелони Дженовезе

 

Канелоните се варят според указанията на опаковката. Лукът и чесънът се запържват в зехтина, до пълно омекване. Спанакът се сипва и се...

Панирани канелони

Панирани канелони

 

Сварете купешките канелони в кипяща подсолена вода без да ги преварявате. Нека канелоните да останат леко твърди. Нарязаните спанак и лук се...

Канелени курабийки

Канелени курабийки

5 

Разбийте с дървена лъжица брашното с разтопеното горещо масло, докато се получат трохи. Прибавете пудрата захар, жълтъка, канелата и лимонтозуто...

Канелени бисквити

Канелени бисквити

4 

Медът се разтваря във водата, след което се прибавят захарта, олиото, канелата и брашното със содата. Замесва се тесто, което се разточва на...

Канелени Сълзици

Канелени Сълзици

 

Поръсете плота със захар и канела. Разстелете отгоре тестото. Поръсете обилно с канелата и захарта отново. Навийте от двете страни на руло...

Канелени меденки

Канелени меденки

 

Загрейте леко меда с маслото, захарта и солта. Свалете от котлона и оставете сместа да се охлади. Добавете пресятото брашно с бакпулвера...

Канелени кифлички

Канелени кифлички

5 

канелени кифлички върху тава с хартия за печене или в добре намаслени форми за мъфини. Оставете ги да втасат. Намажете ги с разбит жълтък с малко...

Канелени звездички

Канелени звездички

2 

Белтъците се разбиват на сняг със захарта, след което се прибавят останалите продукти, като бадемите са счукани на ситно, така също и карамфила...

Апетитни плънки за канелони

Апетитни плънки за канелони

 

от сьомга се нарязва на парчета и всяко парче се слага в канелона. Всички канелони се нареждат в намазана с масло тавичка. Жълтъците се бият на...