Еленско филе

Еленско филе

1

Филетата се задушават в половината от мазнината, наредени отгоре със задушени гъби, които са покрити с парче сланина. След като се позапекат...

1

Домашно Еленско Филе

Разгледай всички 12 избрани предложения за домашно еленско филе в Готвач.бг.
Домашен еленски бут

Домашен еленски бут

5

месото е още червено, натрийте ги с още сол. Върнете еленския бут в постава и го дръжте там да отлежава до март месец. Тогава го вадите, обливате...

Домашно телешко филе

Домашно телешко филе

Месото се нарязва на парчета с дебелина 1 см., като се отстраняват всички ципи и мазнини. Така нарязаните филета се овалват в готварската...

Домашно филе Елена

Домашно филе Елена

8

Почистете месото, ако има мазничко. Нарежете го на подходящи парчета и го посолете обилно с едра сол от всички страни. Оставете го така да...

Домашна пица с филе

Домашна пица с филе

кубчета филе, царевицата, топеното сирене на кръгчета и поръсвате със сусама и чубрицата. Слагате в предварително загрята фурна на 180 градуса за около...

Домашно Филе Елена с кимион

Домашно Филе Елена с кимион

Измиваме месото и го покриваме с морска сол. Престоява 24 часа, измиваме, изсушаваме след което хубаво оваляме в смесените подправки и...

Домашно сухо филе с подправки

Домашно сухо филе с подправки

Осоляваме месото и го оставяме да престои 24 часа. След това го измиваме добре с вода и чакаме да се оцеди. Смесваме всички подправки и го...

Домашно филе с пушен привкус

Домашно филе с пушен привкус

Премахваме мазнината от месото и го подравняваме, ако е нужно. След това го прехвърляме в подходящ съд и го натъркваме щедро с морска сол. В...

Бързи яйца с домашно филе

Бързи яйца с домашно филе

1

Разбиваме яйцата, нарязваме на малки парченца домашното филе. В уок тиган слагаме много малко олио и изсипваме яйцата да се пържат, като ги...

Еленско Месо

Еленско Месо

1

Еленското месо е дълбоко ценено, невероятно вкусно и хранително месо, което е или от диви елени, или от домашно отглеждани. Докато вкусът на...

Еленска кайма

Еленска кайма

Еленското месо се измива и се накисва за една нощ в оцет и вода. След това се отцежда, нарязва на едро и се осолява добре. Оставя се върху...

Еленски пърленки

Еленски пърленки

Киселото мляко се разбива с водата, яйцето, захарта и солта. Брашното се добавя постепенно и се замесва еластично тесто. Оставя се за половин час...