Еленско филе

Еленско филе

1

Филетата се задушават в половината от мазнината, наредени отгоре със задушени гъби, които са покрити с парче сланина. След като се позапекат...

1

Домашно Еленско Филе

Разгледай всички 12 избрани предложения за домашно еленско филе в Готвач.бг.
Домашен еленски бут

Домашен еленски бут

5 

месото е още червено, натрийте ги с още сол. Върнете еленския бут в постава и го дръжте там да отлежава до март месец. Тогава го вадите, обливате...

Домашно телешко филе

Домашно телешко филе

 

Месото се нарязва на парчета с дебелина 1 см., като се отстраняват всички ципи и мазнини. Така нарязаните филета се овалват в готварската...

Домашно филе Елена

Домашно филе Елена

8 

Почистете месото, ако има мазничко. Нарежете го на подходящи парчета и го посолете обилно с едра сол от всички страни. Оставете го така да...

Домашно Филе Елена с кимион

Домашно Филе Елена с кимион

 

Измиваме месото и го покриваме с морска сол. Престоява 24 часа, измиваме, изсушаваме след което хубаво оваляме в смесените подправки и...

Домашно сухо филе с подправки

Домашно сухо филе с подправки

 

Осоляваме месото и го оставяме да престой 24 часа. След това го измиваме добре с вода и чакаме да се оцеди. Смесваме всички подправки и го...

Бързи яйца с домашно филе

Бързи яйца с домашно филе

1 

Разбиваме яйцата, нарязваме на малки парченца домашното филе. В уок тиган слагаме много малко олио и изсипваме яйцата да се пържат, като ги...

Домашно филе с пушен привкус

Домашно филе с пушен привкус

 

Премахваме мазнината от месото и го подравняваме, ако е нужно. След това го прехвърляме в подходящ съд и го натъркваме щедро с морска сол. В...

Еленско Месо

Еленско Месо

1 

домашното отглеждане на еленско месо. Състав на еленското месо Еленското месо съдържа голямо количество антиоксиданти, витамин В6, витамин...

Как да съхраняваме домашното филе Елена?

Как да съхраняваме домашното филе Елена?

 

кристално чистия балкански въздух. От особена важност за максималното запазване на вкуса на домашното филе Елена е неговото правилно съхранение...

Панирани домашни пилешки филета

Панирани домашни пилешки филета

 

Нарязваме филето на тънки парчета, които на по-дебелата част начукваме. В купа стриваме бульоните и разтваряме със соевия сос, може да добавите...

Еленска кайма

Еленска кайма

 

Еленското месо се измива и се накисва за една нощ в оцет и вода. След това се отцежда, нарязва на едро и се осолява добре. Оставя се върху...