петък, 4 септември
Как да си направим мътеница
Кулинарни Съвети

Как да си направим мътеница

1

Мътеницата е наричана още бутаница или мътàн. Представлява млечна напитка, подобна на айряна, традиционна за България. Но в никакъв случай не трябва да се бърка с айряна.

1

Домашно Козе Кисело Мляко

Домашно Козе Кисело Мляко - направи си сам съвети и идеи. Статии и материали в Готвач.бг. Готварски и здравни препоръки за Домашно Козе Кисело Мляко.
 • Домашно Козе Кисело Мляко - Българско кисело мляко се състезава в американски конкурсКулинарни Новини

  Българско кисело мляко се състезава в американски конкурс

  15.10.20140

  Българско кисело мляко се състезава в конкурса Произведено в Америка. До момента нашенското мляко е събрало 22 000 гласа.

 • Домашно Козе Кисело Мляко - Разтоварващи дни с кисело млякоДиети

  Разтоварващи дни с кисело мляко

  23.02.20121

  Разтоварващият ден с кисело мляко пречиства стомаха от токсини. За такъв ден трябва да се запасите с био-кисело мляко, то ще спомогне за по-бързото пречистване на организма.

 • Домашно Козе Кисело Мляко - От киселото мляко се отслабваДиети

  От киселото мляко се отслабва

  29.07.201111

  Киселото мляко е храна, запазена марка на България. Киселото мляко притежава редица полезните свойства. Една от тях е, че с него могат да свалят излишни килограми.

 • Домашно Козе Кисело Мляко - Млякото - боен арсенал срещу болестиКое за какво е полезно

  Млякото - боен арсенал срещу болести

  26.02.20142

  Откога и къде възниква историята на киселото мляко. Къде се консумира най-много кисело мляко. Киселото мляко е полезно здравето - помага при диарии, запек, главоболие, при нарушен имунитет.

 • Домашно Козе Кисело Мляко - Млечната диета топи 5 кг за седмицаДиети

  Млечната диета топи 5 кг за седмица

  08.10.201036

  Млякото е отличен диетичен продукт. Той ни дава калции, който кара мастните клетки да се топят, в резултат на което отслабваме. Калцият предпазва от загуба на мускулна маса по време на слабеенето

 • Домашно Козе Кисело Мляко - Да си направим домашно крема сиренеКакво да сготвя

  Да си направим домашно крема сирене

  03.07.20141

  Меката консистенция на крема сиренето позволява то да е често добавяна съставка в кексове, торти, мъфини и др. Крема сиренето се съчетава с подправки и с всякакви зеленчуци. Рецепта за домашно крема сирене

 • Домашно Козе Кисело Мляко - Да си направим домашно краве маслоКулинарни Съвети

  Да си направим домашно краве масло

  29.04.20126

  Приготвянето на домашно краве масло е лесно и не отнема много усилия. Направете си краве масло вкъщи и се радвайте на полезните му свойства.

 • Домашно Козе Кисело Мляко - Козе МлякоМлечни Продукти

  Козе Мляко

  27.02.20141

  Козето мляко е източник на калций и на триптофан. То е добър източник на протеини, фосфор, рибофлавин и калий. Козето мляко ни помага да се защитим от високото кръвно налягане и атеросклерозата.

 • Домашно Козе Кисело Мляко - Какво да приготвим с прясно млякоКакво да сготвя

  Какво да приготвим с прясно мляко

  21.09.20120

  С прясно мляко можете да направите много неща – сладкиши, основни ястия, ако умеете можете дори да го подквасите. Няма нищо по-вкусно от домашно кисело мляко.

 • Домашно Козе Кисело Мляко - Диета за намаляване на апетитаДиети

  Диета за намаляване на апетита

  16.04.20110

  За да се преборите със зверския си апетит, спазвайте три седмици диета за намаляване на апетита. Редувайте менюта тип А и Б в четните и нечетните дни.

 • Домашно Козе Кисело Мляко - Детоксикация на тялото с кисело млякоДиети

  Детоксикация на тялото с кисело мляко

  08.04.20130

  Киселото мляко е идеалният продукт за разтоварващ ден. Чрез кисело мляко може да стопите коремните мазнини и да създадете по чиста мускулна тъкан, в сравнение с тази на хората, които не консумират мляко.

Избрано

Какво другите търсят

Домашно Козе Кисело Мляко - вкусни рецепти и теми за ежедневна употреба. Всичко за Домашно Козе Кисело Мляко на едно място. Гласувайте за Домашно Козе Кисело Мляко от звездите над този параграф. Кулинарни рецепти, здравословно хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно четене на нашите рецепти и материали на тема Домашно Козе Кисело Мляко. Готвач.бг - уникален сайт за майсторски рецепти, диетично хранене, оценки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.