Домашно опушване на месо

Домашно опушване на месо

0

важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. Месото се...

1

Домашно Опушване на Месо

Разгледай всички 26 кулинарни идеи за домашно опушване на месо в Готвач.бг.
Методи за опушване на меса

Методи за опушване на меса

опушват твърди деликатесни салами, може да отнеме 45 дни. Топлото опушване от своя страна, се прави при температура от 35 до 45 градуса. С...

Домашно осолено свинско месо

Домашно осолено свинско месо

3

Приготвеното за осоляване месо се нарязва на филии, дебели около 2.5 см. Всяка от тях се покрива със сол и се прибира в хладилника за едно...

Домашна луканка с телешко месо

Домашна луканка с телешко месо

се плътно и се оставя на прохладно место. В продължение на седем дни каймата се омесва, като на седмия ден е вече узряла и готова за пълнене...

Домашни дюнери с телешко месо

Домашни дюнери с телешко месо

Месото се надребнява и се пече с малко мазнина във фурна, като регулярно се разбърква. През това време се замесва тесто от брашното и смес от...

Домашна капама с агнешко месо

Домашна капама с агнешко месо

Нарязваме месото на порции, посоляваме ги и ги поръсваме с черен пипер. В тенджера под налягане нареждаме половината месо, а върху него...

Домашен гирос от свинско месо

Домашен гирос от свинско месо

мин. Махнете фолиото и полейте месото със соса. Печете още 40 минути или до готовност. Нарежете готовото месо на тесни и дълги лентички и сервирайте с дзадзики, пържени картофи и арабска питка по желание....

Домашни сарми със кайма и късчета месо

Домашни сарми със кайма и късчета месо

3

, сол според солеността на зелето и бъркам докато се получи еднородна смес и каймата смени цвета си, след което свалям от огъня. Свинското месо и...

Домашно приготвено месце с трънки

Домашно приготвено месце с трънки

смачкате на каша. Щом маста се разтопи, прибавете свинското месо и чесъна. Пържете ги заедно, докато месото добре се запържи и хване красив...

Как се опушва риба?

Как се опушва риба?

пушена риба на балкона без комшиите ви да извикат полиция и пожарна. За качественото опушване на риба ви трябва риба (скумрия, бяла риба...

Как се маринова месо за домашен дюнер?

Как се маринова месо за домашен дюнер?

месото за домашния дюнер. Спрямо това на какво месо сте се спрели за приготвянето на дюнера, се избира и най-подходящата марината за дюнер...

Свинско месо с доматено-чеснов сос

Свинско месо с доматено-чеснов сос

Нарязва се месото на хапки, запържва се. В отделен дълбок съд се запържва 1 ч.л. с връх брашно, добавя се един настърган домат и 350 мл вода...