Домашно опушване на месо

Домашно опушване на месо

0

важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. Месото се...

1

Домашно Опушване на Месо

Разгледай всички 29 кулинарни идеи за домашно опушване на месо в Готвач.бг.
Методи за опушване на меса

Методи за опушване на меса

опушват твърди деликатесни салами, може да отнеме 45 дни. Топлото опушване от своя страна, се прави при температура от 35 до 45 градуса. С...

Домашно осолено свинско месо

Домашно осолено свинско месо

3

Приготвеното за осоляване месо се нарязва на филии, дебели около 2.5 см. Всяка от тях се покрива със сол и се прибира в хладилника за едно...

Домашна капама с агнешко месо

Домашна капама с агнешко месо

Нарязваме месото на порции, посоляваме ги и ги поръсваме с черен пипер. В тенджера под налягане нареждаме половината месо, а върху него...

Домашни дюнери с телешко месо

Домашни дюнери с телешко месо

Месото се надребнява и се пече с малко мазнина във фурна, като регулярно се разбърква. През това време се замесва тесто от брашното и смес от...

Домашна луканка с телешко месо

Домашна луканка с телешко месо

се плътно и се оставя на прохладно место. В продължение на седем дни каймата се омесва, като на седмия ден е вече узряла и готова за пълнене...

Домашен гирос от свинско месо

Домашен гирос от свинско месо

мин. Махнете фолиото и полейте месото със соса. Печете още 40 минути или до готовност. Нарежете готовото месо на тесни и дълги лентички и сервирайте с дзадзики, пържени картофи и арабска питка по желание....

Домашно приготвено месце с трънки

Домашно приготвено месце с трънки

смачкате на каша. Щом маста се разтопи, прибавете свинското месо и чесъна. Пържете ги заедно, докато месото добре се запържи и хване красив...

Домашни сарми със кайма и късчета месо

Домашни сарми със кайма и късчета месо

3

, сол според солеността на зелето и бъркам докато се получи еднородна смес и каймата смени цвета си, след което свалям от огъня. Свинското месо и...

Домашен суджук от конско и свинско месо

Домашен суджук от конско и свинско месо

да се изцеди от водата и го нарежете на дълги тънки ленти. Смилайте месото, като редувате равни количества свинско и конско месо. Когато...

Свинско месо със зеленчуци и домашен боб

Свинско месо със зеленчуци и домашен боб

Предварително накисвате боба от вечерта, ако е купен, моя нямаше нужда, защото е домашен. В тенджера запържваме зеленчуците - лук, морков...

Как се маринова месо за домашен дюнер?

Как се маринова месо за домашен дюнер?

месото за домашния дюнер. Спрямо това на какво месо сте се спрели за приготвянето на дюнера, се избира и най-подходящата марината за дюнер...