Домашно осолено свинско месо

Домашно осолено свинско месо

3

Приготвеното за осоляване месо се нарязва на филии, дебели около 2.5 см. Всяка от тях се покрива със сол и се прибира в хладилника за едно...

1

Домашно Осолено Месо

Открий всички 13 кулинарни идеи за домашно осолено месо в Готвач.бг.
Домашно опушване на месо

Домашно опушване на месо

важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. Месото се...

Домашна капама с агнешко месо

Домашна капама с агнешко месо

Нарязваме месото на порции, посоляваме ги и ги поръсваме с черен пипер. В тенджера под налягане нареждаме половината месо, а върху него...

Домашна луканка с телешко месо

Домашна луканка с телешко месо

се плътно и се оставя на прохладно место. В продължение на седем дни каймата се омесва, като на седмия ден е вече узряла и готова за пълнене...

Домашни дюнери с телешко месо

Домашни дюнери с телешко месо

Месото се надребнява и се пече с малко мазнина във фурна, като регулярно се разбърква. През това време се замесва тесто от брашното и смес от...

Домашен гирос от свинско месо

Домашен гирос от свинско месо

мин. Махнете фолиото и полейте месото със соса. Печете още 40 минути или до готовност. Нарежете готовото месо на тесни и дълги лентички и сервирайте с дзадзики, пържени картофи и арабска питка по желание....

Домашни сарми със кайма и късчета месо

Домашни сарми със кайма и късчета месо

3

, сол според солеността на зелето и бъркам докато се получи еднородна смес и каймата смени цвета си, след което свалям от огъня. Свинското месо и...

Свинско месо с доматено-чеснов сос

Свинско месо с доматено-чеснов сос

Нарязва се месото на хапки, запържва се. В отделен дълбок съд се запържва 1 ч.л. с връх брашно, добавя се един настърган домат и 350 мл вода...

Домашен суджук с 2 вида месо

Домашен суджук с 2 вида месо

Месото се минава през машинка за кайма. Обърква се с подправките и добре се омесва. Свински черва се слагат на машинката. Може да свиете...

Как се маринова месо за домашен дюнер?

Как се маринова месо за домашен дюнер?

месото за домашния дюнер. Спрямо това на какво месо сте се спрели за приготвянето на дюнера, се избира и най-подходящата марината за дюнер...

Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо

Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо

Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета. На всеки килограм от...

Кулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месо

Кулинарен учебник: Обработка и готвене на домашно птиче месо

Месото на домашните птици е богато на вода, соли, белтъчини и витамини. Освен това то е много вкусно, лесносмилаемо и намира голямо...