Специфики и производство на тъмната бира

Специфики и производство на тъмната бира

0

бира е необходим светъл малц за производство, а за тъмната – тъмен малц. За производството на по-подходящата за зимния период от годината...

1

Домашно Производство на Бира

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно домашно производство на бира в Готвач.бг.
Домашен Сладолед с Бира

Домашен Сладолед с Бира

Слагаме бирата и сметаната на котлона и оставяме да поврат за 1-2 минути. Яйцата и захарта разбъркваме, а бирата и сметаната охлаждаме в...

Домашни сладки с бира

Домашни сладки с бира

Бирата заедно със захарта и ванилията се поставят в кастролка да заврят на котлона. Когато сместа поизстине се добавя олиото и на части...

Как да си направим домашно приготвена бира

Как да си направим домашно приготвена бира

7

направим домашно приготвена бира - лесна рецепта: Изисквания: Процесът по варенето на бирата е доста дълъг и затова ще са Ви необходими много...

Как се прави домашна бира

Как се прави домашна бира

6

. Трябва да изчакате няколко дни, докато покълнат, да излеете излишната вода от съда и получавате основата за вашата домашна бира. След това...

Да си направим бира в домашни условия

Да си направим бира в домашни условия

1

приготвяне на домашна бира е необходим хмел. Най-добри са хмеловите шишарки с тъмножълт цвят. Те се сушат под навес. За бира ви е необходима мека...

Домашни Сладки с Мас и Бира

Домашни Сладки с Мас и Бира

В част от брашното правим кладенче и там изсипваме бирата, разтопената мас, настърганата лимонова кора и солта. Отначало бъркаме с лъжица и...

Домашни сладки с бира и кокос

Домашни сладки с бира и кокос

Сварете предварително захарния сироп и го охладете. Пресейте брашното. Прибавете бирата, бакпулвера и разтопеното и охладено масло. Замесете...

Светла домашна бира с горна ферментация

Светла домашна бира с горна ферментация

4

В голяма тенджера (5л. и нагоре) се затопля водата за озахаряване до 60 градуса (мери се с термометър). Размесва се смляният не много на дребно...

Производство на сирене Качокавало

Производство на сирене Качокавало

различно, но при производството им има моменти, които си приличат. И моцарелата от краве сирене, и Качокавало се приготвят при разтопяване на...

Производство на Проволоне

Производство на Проволоне

сирене. При производството му сгъстената част се нарязва на много дребно, загрява се и се разтегля, докато още е топла. След това се кисне в солена...

Производство на рокфор

Производство на рокфор

Най-известното сирене в света безспорно е Рокфор. Митове и легенди се носят от хилядолетия за начина на производството му, но истината все...