Специфики и производство на тъмната бира

Специфики и производство на тъмната бира

0

бира е необходим светъл малц за производство, а за тъмната – тъмен малц. За производството на по-подходящата за зимния период от годината...

1

Домашно Производство на Бира

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно домашно производство на бира в Готвач.бг.
Домашен Сладолед с Бира

Домашен Сладолед с Бира

Слагаме бирата и сметаната на котлона и оставяме да поврат за 1-2 минути. Яйцата и захарта разбъркваме, а бирата и сметаната охлаждаме в...

Домашни сладки с бира

Домашни сладки с бира

Бирата заедно със захарта и ванилията се поставят в кастролка да заврят на котлона. Когато сместа поизстине се добавя олиото и на части...

Как да си направим домашно приготвена бира

Как да си направим домашно приготвена бира

7

направим домашно приготвена бира - лесна рецепта: Изисквания: Процесът по варенето на бирата е доста дълъг и затова ще са Ви необходими много...

Как се прави домашна бира

Как се прави домашна бира

6

. Трябва да изчакате няколко дни, докато покълнат, да излеете излишната вода от съда и получавате основата за вашата домашна бира. След това...

Домашни Сладки с Мас и Бира

Домашни Сладки с Мас и Бира

В част от брашното правим кладенче и там изсипваме бирата, разтопената мас, настърганата лимонова кора и солта. Отначало бъркаме с лъжица и...

Домашни сладки с бира и кокос

Домашни сладки с бира и кокос

Сварете предварително захарния сироп и го охладете. Пресейте брашното. Прибавете бирата, бакпулвера и разтопеното и охладено масло. Замесете...

Да си направим бира в домашни условия

Да си направим бира в домашни условия

1

приготвяне на домашна бира е необходим хмел. Най-добри са хмеловите шишарки с тъмножълт цвят. Те се сушат под навес. За бира ви е необходима мека...

Светла домашна бира с горна ферментация

Светла домашна бира с горна ферментация

4

В голяма тенджера (5л. и нагоре) се затопля водата за озахаряване до 60 градуса (мери се с термометър). Размесва се смляният не много на дребно...

Производство на пармезан

Производство на пармезан

, че пармезанът всъщност е най-известното сирене в света – производството му много внимателно се контролира от Консорциума на производителите на...

Производство на рокфор

Производство на рокфор

Най-известното сирене в света безспорно е Рокфор. Митове и легенди се носят от хилядолетия за начина на производството му, но истината все...

Производство на сирене Качокавало

Производство на сирене Качокавало

различно, но при производството им има моменти, които си приличат. И моцарелата от краве сирене, и Качокавало се приготвят при разтопяване на...