петък, 29 април
Домашно пушено сирене

Домашно пушено сирене

0

За изпълнението на тази рецепта ще са ви нужни дълбока тенджера, алуминиево фолио, дървени въглища, стърготини и сухи пръчици от лоза...

1

Домашно Пушене на Месо

Прегледай всички 23 подбрани съвети за домашно пушене на месо в Готвач.бг.
Гювеч с пушено месо

Гювеч с пушено месо

04.03.2016

Обелете и нарежете на едри кубчета картофите. Сварете ги за кратко в подсолена вода (но да не се разваряват). Нарежете пушенето на кубчета и...

Грах с пушено месо

Грах с пушено месо

26.10.2010

Грахът се измива и се оставя да кисне във водата. Пушеното месо се залива с 1 л. вода. Вари се. След като е почти готово се прибавят...

Домашно филе с пушен привкус

Домашно филе с пушен привкус

16.01.2016

Премахваме мазнината от месото и го подравняваме, ако е нужно. След това го прехвърляме в подходящ съд и го натъркваме щедро с морска сол. В...

Бобена салата с пушено месо

Бобена салата с пушено месо

24.01.20162

Бобът се сварява. В сгорещено олио или зехтин (по вкус) се запържва лукът. Прибавя се чесънът, нарязан на ситно, и пушеното, нарязано на...

Великденска салата с пушено месо

Великденска салата с пушено месо

06.04.20121

Измийте марулята и я накъсайте в дълбока купа. Добавете 2 нарязани репички, маслините и разбъркайте леко. Нарежете пушения свински бут и го...

Прясно зеле с пушено месо

Прясно зеле с пушено месо

17.10.2011

Зелето се нарязва, посолява и се слага в тенджера да се вари, като се добавят олиото нарязаните на ситно чесън и домати. Когато омекне зелето се...

Домашно осолено свинско месо

Домашно осолено свинско месо

15.10.2015

Приготвеното за осоляване месо се нарязва на филии, дебели около 2.5 см. Всяка от тях се покрива със сол и се прибира в хладилника за едно...

Пушено свинско месо с боб

Пушено свинско месо с боб

05.04.2016

омекване, като щом поомекне малко, се добавят целите чушки. Пушеното свинско месо се нарязва на парчета. Лукът се нарязва на ситно, доматите...

Боб с пушено агнешко месо

Боб с пушено агнешко месо

15.05.2014

Намажете агнешкото с 1/2 с.л. от зехтина и 1 скилидка чесън. Овкусете и оставете да се маринова, за около час. Загрейте останалата част от...

Домашно опушване на месо

Домашно опушване на месо

20.01.2013

важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. Месото се...

Домашна луканка с телешко месо

Домашна луканка с телешко месо

22.02.2016

се плътно и се оставя на прохладно место. В продължение на седем дни каймата се омесва, като на седмия ден е вече узряла и готова за пълнене...

Другите гледат още

Какво Ново

Домашно Пушене на Месо, практични предложения и теми за малки и големи. Имаш предложение или просто не намери онова, което търсиш? За връзка с Готвач.бг пишете тук.