Домашно пушено сирене

Домашно пушено сирене

0

За изпълнението на тази рецепта ще са ви нужни дълбока тенджера, алуминиево фолио, дървени въглища, стърготини и сухи пръчици от лоза...

1

Домашно Пушене на Месо

Прегледай всички 12 подбрани съвети за домашно пушене на месо в Готвач.бг.
Гювеч с пушено месо

Гювеч с пушено месо

 

Обелете и нарежете на едри кубчета картофите. Сварете ги за кратко в подсолена вода (но да не се разваряват). Нарежете пушенето на кубчета и...

Макарони с пушено месо

Макарони с пушено месо

 

. Пушеното месо нарязваме на кубчета и изпържваме, като прибавяме и галетата. Изсипваме и макароните и разбъркваме добре. Поднасяме със салата от задушени зеленчуци....

Грах с пушено месо

Грах с пушено месо

 

Грахът се измива и се оставя да кисне във водата. Пушеното месо се залива с 1 л. вода. Вари се. След като е почти готово се прибавят...

Домашно филе с пушен привкус

Домашно филе с пушен привкус

 

Премахваме мазнината от месото и го подравняваме, ако е нужно. След това го прехвърляме в подходящ съд и го натъркваме щедро с морска сол. В...

Бобена салата с пушено месо

Бобена салата с пушено месо

2 

Бобът се сварява. В сгорещено олио или зехтин (по вкус) се запържва лукът. Прибавя се чесънът, нарязан на ситно, и пушеното, нарязано на...

Прясно зеле с пушено месо

Прясно зеле с пушено месо

 

Зелето се нарязва, посолява и се слага в тенджера да се вари, като се добавят олиото нарязаните на ситно чесън и домати. Когато омекне зелето се...

Боб с пушено агнешко месо

Боб с пушено агнешко месо

 

Намажете агнешкото с 1/2 с.л. от зехтина и 1 скилидка чесън. Овкусете и оставете да се маринова, за около час. Загрейте останалата част от...

Домашен суджук с пушен пипер

Домашен суджук с пушен пипер

 

изсъхват на сухо и проветриво място. След ден два се притискат и отново се закачат, за да се изсушават. Тази рецепта за домашен суджук с аромат на пушен пипер е едно страхотно мезе за вино и ракия....

Домашно опушване на месо

Домашно опушване на месо

 

важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. Месото се...

Домашно осолено свинско месо

Домашно осолено свинско месо

2 

Приготвеното за осоляване месо се нарязва на филии, дебели около 2.5 см. Всяка от тях се покрива със сол и се прибира в хладилника за едно...

Пушено свинско месо с боб

Пушено свинско месо с боб

 

омекване, като щом поомекне малко, се добавят целите чушки. Пушеното свинско месо се нарязва на парчета. Лукът се нарязва на ситно, доматите...