Домашна наденица за сушене

Домашна наденица за сушене

0

Свинското трябва да е 50% плешка, 50% гърди, а телешкото - да е без жили и ципи. Каймата се омесва много добре. Хубаво е да престои на хладно...

1

Домашно Сушене на Месо

Разгледай всички 31 подбрани съвети за домашно сушене на месо в Готвач.бг.
Домашно опушване на месо

Домашно опушване на месо

важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. Месото се...

Домашно осолено свинско месо

Домашно осолено свинско месо

3

Приготвеното за осоляване месо се нарязва на филии, дебели около 2.5 см. Всяка от тях се покрива със сол и се прибира в хладилника за едно...

Сушена домашна пастърма с подправки

Сушена домашна пастърма с подправки

), но отново ще се наслаждавате на домашно мезе. на дъното на съда поставете клонки от вишна или от асма. Поставете осоленото и изкиснато месо...

Домашни кексчета със сушени плодове

Домашни кексчета със сушени плодове

Накиснете сушените плодове в топла вода за около час. След това отцедете водата и ги залейте с три супени лъжици ром. В голяма купа разбийте...

Домашни бонбони от сушени сливи

Домашни бонбони от сушени сливи

Сушените сини сливи се задушават на пара, докато омекнат. Отварят се леко и в цепнатината се слага по половин орехова ядка на мястото на...

Да си направим сушено месо

Да си направим сушено месо

11

Домашното си е домашно, кой каквото ще да говори. А домашно сушеното месо е деликатес, който не може да бъде изместен от което и да е друго...

Доматено хлебче със сушени подправки

Доматено хлебче със сушени подправки

1

(покрито) да втаса. В купа нарежете сушените домати, добавете зехтин, доматеното пюре и стрийте подправките. Сложете черен пипер и сол и...

Домашни дюнери с телешко месо

Домашни дюнери с телешко месо

Месото се надребнява и се пече с малко мазнина във фурна, като регулярно се разбърква. През това време се замесва тесто от брашното и смес от...

Домашна луканка с телешко месо

Домашна луканка с телешко месо

се плътно и се оставя на прохладно место. В продължение на седем дни каймата се омесва, като на седмия ден е вече узряла и готова за пълнене...

Домашна капама с агнешко месо

Домашна капама с агнешко месо

Нарязваме месото на порции, посоляваме ги и ги поръсваме с черен пипер. В тенджера под налягане нареждаме половината месо, а върху него...

Домашен гирос от свинско месо

Домашен гирос от свинско месо

мин. Махнете фолиото и полейте месото със соса. Печете още 40 минути или до готовност. Нарежете готовото месо на тесни и дълги лентички и сервирайте с дзадзики, пържени картофи и арабска питка по желание....