Домашно червено вино

Домашно червено вино

16

), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса. На 100 л намачкано грозде се прибавят 3 кг захар...

1

Домашно Червено Вино

Открий всички 20 кулинарни идеи относно домашно червено вино в Готвач.бг.
Коктейл с домашно червено вино

Коктейл с домашно червено вино

се налива той, а после на тънка струя близо до стъклото на чашата се налива и червеното вино. По желание се добавя и малко минерална вода...

Домашни виненки с червено вино

Домашни виненки с червено вино

1

Брашното се смесва с бакпулвера и захарта. Добавя се виното и олиото и се разбърква с вилица, а след това тестото се меси с ръце, докато не...

Домашни спагети Болонезе с червено вино

Домашни спагети Болонезе с червено вино

1

В малко олио запържваме лука и моркова. След това добавяме каймата. Когато и тя е готова, добавяме доматеното пюре и виното. Оставяме да...

Домашно червено кадифе

Домашно червено кадифе

Смесваме всички сухи съставки без захарта: пресятото брашно, солта, бакпулвера, ванилията, содата и какаото. В отделна купа разбиваме яйцата със...

Сладкиш с червено вино

Сладкиш с червено вино

1

вино и разбъркваме много добре сместа. Прехвърляме в намазана с масло форма за кекс и печем сладкиша в предварително загрята фурна на 170...

Желе с червено вино

Желе с червено вино

Разтворете захарта в 500 мл вода, прибавете предварително накиснатия в 2 с.л. вода и възварете с непрекъснато бъркане. Налейте виното...

Телешко с червено вино

Телешко с червено вино

вино и бъркайте с дървена лопатка. Сипете бульона, прибавете обелените, изчистени от семките и нарязани на дребно домати, настърганата кора на 1...

Круши в червено вино

Круши в червено вино

те получат красив винено червен цвят и поомекнат. Изваждате ги и ги поставяте в подходящ за сервиране съд, поливате със сиропа и ги оставяте да се охладят. Могат да се поднесат с крем или сладолед....

Октопод в червено вино

Октопод в червено вино

лук и чесъна за 3 минути. Добавете доматите, захарта, ригана, магданоза, виното и оцета. Задушете за 5 минути, сложете капака и намалете огъня възможно на най-ниската температура. Задушете за около 90 минути....

Пиле в червено вино

Пиле в червено вино

. Прехвърлете във фурната след това и задушете за 20 минути. След това добавете лука, бекона и гъбите, гответе още 15-20 минути. Овкусете със сол и черен пипер. Поръсете с магданоз и сервирайте....

Калмари с червено вино

Калмари с червено вино

около 10 минути. Сипвате брашното и доматеното пюре. Подправяте с черния и червения пипер. Разбърквате добре. Посолявате, наливате виното и 1...