Агнешка дроб – чорба

Агнешка дроб – чорба

4

, морковите и част от брашното. И се сипва във врящата чорба. От останалото брашно с киселото мляко и яйцата се приготвя застройка. Тя се прибавя в...

1

Дроб Чорба

Разгледай всички 74 избрани предложения за дроб чорба в Готвач.бг.
Традиционна агнешка дроб чорба

Традиционна агнешка дроб чорба

Или иначе казано агнешка дроб чорба. Агне...Великден...а сега е октомври. Така е, обаче една топла супа е подходяща винаги, особено когато навън...

Агнешка дроб-чорба

Агнешка дроб-чорба

нарязания дроб, ориза и останалите домати, нарязани на ситно. Слагат се градинските подправки и солта. Оставете чорбата да къкри около 40 минути...

Агнешка дроб-чорба по селски

Агнешка дроб-чорба по селски

прецедения бульон от сварения бял дроб, който се начуква на дребни късчета и се слага в кипящия бульон. След като кипне дробът, се прибавя...

Агнешка дроб-чорба със застройка

Агнешка дроб-чорба със застройка

Дробът се измива добре със студена вода. Слага се да ври в подсолена вода. Добавят се нарязаните лук, морков и целина. Когато дробът е сварен...

Фалшиво шкембе чорба (чорбул)

Фалшиво шкембе чорба (чорбул)

1

Прави се запръжка от маслото, брашното и червения пипер. Разрежда се с вода до 500 мл и като заври се слагат едно по едно суровите яйца. Ври...

Гъши дроб

Гъши дроб

5

Гъши дроб, познат още като фоа гра се получава от черен дроб на гъски и патици, като гъшият се добива в по-малки количества от патешкия...

Дроб сарма

Дроб сарма

3

Агнешките дреболии се сваряват в подсолена вода, след което се изваждат и се нарязват на ситно, а бульонът се прецежда в отделен съд. Ситно...

Паниран дроб

Паниран дроб

1

Нарежете измития и подсушен телешки дроб на ленти. Поръсете го с сол, риган и черен пипер на вкус. Прибавете зехтина и лимоновия сок...

Горска чорба

Горска чорба

В съд за варене се налива вода и се слага да заври. Когато водата заври, се слагат добре почистените гъби. Пяната, която пускат се маха. След...

Рибена чорба

Рибена чорба

11

В тенджера слагам почистената и измита скумрия (без главата), даф. листа и черен пипер на зърна, сол и доста вода - около 4 л. (желателно е да не...

Шкембе - чорба

Шкембе - чорба

3

самото шкембе. Добавят се счуканият чесън и черният пипер и се вари още около 5 минути. Застройва се с разбитото яйце, смесено с млякото. Чорбата се поднася топла....