Агнешка дроб – чорба

Агнешка дроб – чорба

4

, морковите и част от брашното. И се сипва във врящата чорба. От останалото брашно с киселото мляко и яйцата се приготвя застройка. Тя се прибавя в...

1

Дроб Чорба

Разгледай всички 12 избрани предложения за дроб чорба в Готвач.бг.
Агнешка дроб-чорба

Агнешка дроб-чорба

1

нарязания дроб, ориза и останалите домати, нарязани на ситно. Слагат се градинските подправки и солта. Оставете чорбата да къкри около 40 минути...

Свинска Дроб-Чорба

Свинска Дроб-Чорба

Сварете свинския дроб до полуготовност, извадете го с решетъчна лъжица и го нарежете на кубчета. Прецедете бульона от варенето. Нарежете лука...

Вкусна Заешка Дроб Чорба

Вкусна Заешка Дроб Чорба

фидето е сварено, изключете котлона. Това е една невероятно вкусна чорба от заешки дробчета....

Традиционна агнешка дроб чорба

Традиционна агнешка дроб чорба

Или иначе казано агнешка дроб чорба. Агне...Великден...а сега е октомври. Така е, обаче една топла супа е подходяща винаги, особено когато навън...

Агнешка дроб-чорба със застройка

Агнешка дроб-чорба със застройка

Дробът се измива добре със студена вода. Слага се да ври в подсолена вода. Добавят се нарязаните лук, морков и целина. Когато дробът е сварен...

Агнешка дроб чорба без застройка

Агнешка дроб чорба без застройка

Комплекта измиваме добре и поставяме в съд да се вари. Когато се свари изваждаме и нарязваме на кубчета. Бульона, в който сме варили комплекта...

Агнешка дроб-чорба по селски

Агнешка дроб-чорба по селски

прецедения бульон от сварения бял дроб, който се начуква на дребни късчета и се слага в кипящия бульон. След като кипне дробът, се прибавя...

Великденска агнешка дроб чорба със застройка

Великденска агнешка дроб чорба със застройка

парчетата дроб, за да изстинат и ги нарежете на ситно, отстранявайки кръвоносните съдове, ако са ви неприятни. Бульончето прецедете. 3. Накълцайте на...

Фалшиво шкембе чорба (чорбул)

Фалшиво шкембе чорба (чорбул)

1

Прави се запръжка от маслото, брашното и червения пипер. Разрежда се с вода до 500 мл и като заври се слагат едно по едно суровите яйца. Ври...

Дроб сарма

Дроб сарма

3

Агнешките дреболии се сваряват в подсолена вода, след което се изваждат и се нарязват на ситно, а бульонът се прецежда в отделен съд. Ситно...

Паниран дроб

Паниран дроб

1

Нарежете измития и подсушен телешки дроб на ленти. Поръсете го с сол, риган и черен пипер на вкус. Прибавете зехтина и лимоновия сок...