
естествени продукти.
Естествените бои за сладки са не чак толкова ярки, колкото изкуствените оцветители, но затова пък са много по-безопасни...

боядисване с напълно естествени бои. Използвайте даровете на природата, точно както са го правели в миналото.
Боядисването на яйцата с натурални...

Яйцата се сваряват по 10 броя с жълт кантарион - за кафяв цвят, с люспи от стар лук - за жълт цвят и брош - за червен цвят.
Рисуват се с...

За да не мажете с масло или олио тигана при пърженето на всяка палачинка, добавете в тестото за палачинки малко олио – една супена лъжица на...

Загрейте фурната на 220 градуса и застелете голяма правоъгълна тава с хартия за печене. Разделете жълтъците от белтъците и разбийте белтъците с...

Работи се само миксер.
В купата на миксера се изсипват белтъците. Оставят се близо до котлона.
В тенджерка се изсипва водата и се прибавя...

сладкарският крем заври, трябва да е готов. Използвайте за различни сладкарски изделия - за пълнеж на понички, за торти и т.н....

Млякото, маслото, захарта, лимоновата есенция и маята се разбъркват хубаво, постепенно се прибавя брашното и щипка сол.
Омесва се меко тесто...

Сметаната представлява хранителен продукт, който се получава от мляко. Много често се срещат и сметани, които са на растителна основа...

на две.
Съединете частите с обилно количество разбита сладкарска сметана и ако ви остане от нея, намажете и отгоре сладкиша. Поднесете го след няколко часа....

естествени подсладители, т. е. тези, които идват директно от природата. И тук идва въпросът какво и кои са естествените подсладители. Ето кратка...