Задушен джолан

Задушен джолан

2

внимателно обезкостяваме задушения джолан. Добре почистените гъби ги нарязваме на филийки и ги задушаваме до омекване в сгорещен зехтин, като леко ги...

1

Задушен Джолан

Прегледай всички 14 кулинарни идеи за задушен джолан в Готвач.бг.
Задушени джолани

Задушени джолани

1

Джоланите се почистват и измиват. Посоляват се със сол, черен пипер, чубрица и се намазват със счуканият чесън и горчица. Нареждат се в...

Задушен Агнешки Джолан

Задушен Агнешки Джолан

и се подсушава с кърпа. В дълбок тиган се слага малко мазнина по вкус и след като се нагорещи, към нея се прибавя джоланът, за да се запечата...

Задушен джолан с ризото

Задушен джолан с ризото

Овкусяваме шайбите джолан със сол и черен пипер. Овалваме ги в брашно, като леко потупваме, за да отстраним излишното количество. Джоланите се...

Задушен телешки джолан

Задушен телешки джолан

Сварете джолана в подсолена вода, извадете го от бульона, обезкостете и го нарежете на дребни парчета. В сгорещено масло и малко бульон...

Задушен джолан на бавен огън

Задушен джолан на бавен огън

Измиваме джолана и го слагаме в гювеч. Добавяме виното, солта, черния пипер, бахара, дафиновия лист и почистените и нарязани на едро лук и...

Задушен свински джолан със сини сливи

Задушен свински джолан със сини сливи

ги в мазнината от джолана. Върнете и него вътре и задушете за кратко със зеленчуците. Добавете брашното и запържете. Сложете салцата и...

Сочни задушени джолани с картофи и бира

Сочни задушени джолани с картофи и бира

Джоланите хубаво натрийте със червен пипер, черен пипер, сол, олио и чубрица. Нарежете картофите на едри кубчета, моркова и чушката също...

Задушен свински джолан със сос в slow cooker

Задушен свински джолан със сос в slow cooker

Джоланът се готви на бавен огън, за да постигнем крехкост и добър вкус. Подходящ е за зимния сезон. Аз лично използвам уред за бавно готвене...

Задушено свинско джоланче с чесън и моркови

Задушено свинско джоланче с чесън и моркови

джоланче със сол и червен пипер. Добавете кръгчета моркови и парченца чесън. Поръсете с олио и увийте добре. По същия начин постъпете и с...

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Уникален джолан

Уникален джолан

30 мин). Жулиените от джолана се подреждат в тавичка и се запичат за 20 мин в загрята фурна на 250 градуса. Поливат се със сладко киселия сос...