Задушен заек

Задушен заек

0

Заекът се изчиства и измива. Отрязва се главата и вратът. Предните крачета и бутчетата се отстраняват. Гръдния кош се разрязва, изплаква се и се...

1

Задушен Заек

Открий всички 23 авторски предложения за задушен заек в Готвач.бг.
Задушен заек в тиква

Задушен заек в тиква

Накисваме заека в студена вода с оцет и го оставяме да престои така 24 часа. След това го нарязваме на порции и го обезкостяваме...

Задушен заек на фурна

Задушен заек на фурна

6

част от дробинето /да послужи като канапе на зайчето/. Заекът се пълни, зашива се. Правят се прорези на самия заек - обикновено на бутчетата, в...

Задушен заек с маслини

Задушен заек с маслини

След като заекът е престоял определеното време в оцетена вода го изваждаме и измиваме. Заекът се нарязва на парчета, подсушава се...

Задушен заек с боровинки

Задушен заек с боровинки

Предварително маринован заекът се нарязва на порции и се задушава в масло на тих огън. Запечатаното месо се изважда настрани и в същия съд...

Задушен заек със зеленчуци

Задушен заек със зеленчуци

1

глави лук и ги изсипете при заека заедно с останалите главички лук. Долейте 1 ч.ч. гореща вода, както и виното, подправете със сол, черен пипер...

Маринован и задушен заек

Маринован и задушен заек

В тенджера слагаме всички продукти за маринатата и ги кипваме. Оставяме я да изстине и с нея заливаме месото, което предварително сме нарязали на...

Задушен Заек с Бира

Задушен Заек с Бира

черния пипер. Нарежете праза на ивици и добавете при месото, той придава много приятен аромат и добре ще овкуси заешкото освен бирата, която ще го направи още по-крехко заешко....

Задушен Заек с картофи

Задушен Заек с картофи

Измийте и нарежете заешкото месо на големи порции. Лука и моркова нарежете на средно големи парчета. Сипете олио в тенджера и задушете месото...

Задушен заек с бяло вино

Задушен заек с бяло вино

затворим с капака. Изкисваме заека, след като е минало достатъчното време. Изкиснатият заек нарязваме на порции. Наръсват се със сол на вкус...

Задушен заек с дребен лук

Задушен заек с дребен лук

Накисваме заека в студена вода и 2 с.л. оцет и го оставяме да престои 24 часа. След това го измиваме и го нарязваме на порции. В тенджера...

Задушен заек с цели лукчета

Задушен заек с цели лукчета

4

магданоза/ и сол на вкус. Долива се вода да покрие. Оставя се 1 час леко да „фъска”. Като се отвори се нарязва магданозът. Така може да приготвите както див така и питомен заек....