вторник, 9 февруари
Задушен заек

Задушен заек

0

Заекът се изчиства и измива. Отрязва се главата и вратът. Предните крачета и бутчетата се отстраняват. Гръдния кош се разрязва, изплаква се и се

1

Задушен Заек

Открий всички 16 авторски предложения за задушен заек в Готвач.бг.
Задушен заек със зеленчуци

Задушен заек със зеленчуци

03.05.2011

глави лук и ги изсипете при заека заедно с останалите главички лук. Долейте 1 ч.ч. гореща вода, както и виното, подправете със сол, черен пипер

Задушен заек на фурна

Задушен заек на фурна

25.12.20155

част от дробинето /да послужи като канапе на зайчето/. Заекът се пълни, зашива се. Правят се прорези на самия заек - обикновено на бутчетата, в

Задушен заек с боровинки

Задушен заек с боровинки

09.01.2016

Предварително маринован заекът се нарязва на порции и се задушава в масло на тих огън. Запечатаното месо се изважда настрани и в същия съд

Заек, задушен в пръстен гювеч

Заек, задушен в пръстен гювеч

20.01.20141

Киснете заешкото месо 5-6 часа в маринатата, приготвена от равни количества вода и оцет. Измивате го, нарязвате го на парчета и намазвате

Задушен заек със зеленчуци и бадеми

Задушен заек със зеленчуци и бадеми

23.11.2013

Разфасовайте заека на 6 - 8 порционни парчета. Пресейте брашното с червения пипер. Оваляйте заешкото месо в подправеното брашно и го изпържете

Заешко задушено

Заешко задушено

16.11.2011

маринатата. Задушаването продължава до пълно омекване на месото. Поднесете порция заешко задушено с гарнитура от картофено шюре, грах, зелен фасул с масло, ориз, макарони.

Задушен заек с цели лукчета

Задушен заек с цели лукчета

11.04.20134

магданоза/ и сол на вкус. Долива се вода да покрие. Оставя се 1 час леко да „фъска”. Като се отвори се нарязва магданозът. Така може да приготвите както див така и питомен заек.

Задушен заек с вино и кедрови ядки

Задушен заек с вино и кедрови ядки

25.07.2014

. Всички зеленчуци се слагат в тавата при заека. Добавя се копърът и мащерката, маслото, бялото вино и една чаша вода. Тавата се покрива с капак или фолио и се пече на 200 градуса един час.

Испанска рецепта за заешко задушено

Испанска рецепта за заешко задушено

26.01.2014

Загрейте половината от мазнината в голям тиган и запържете заешкото месо, докато стане кафяво на цвят. След това го отстранете от тигана

Задушен карфиол

Задушен карфиол

14.01.2014

маслото и заливаме карфиола с него. Задушаваме го за няколко минути на слаб огън. Поднасяме задушения карфиол поръсен със счукан черен пипер.

Задушен петел

Задушен петел

04.02.2012

Петелът се нарязва на порции и се слага в сгорещената мас. Прибавят се нарязаните моркови и лук и се разбърква. Прибавя се и коняка. След

Избрано

Какво Ново

Задушен Заек, изпитани предложения и полезна информация за всеки ден и вкус. Имаш въпроси или въобще не намери това, което ти трябва? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.