събота, 13 февруари
Задушен свински черен дроб с лук

Задушен свински черен дроб с лук

0

Черният дроб се измива много добре със студена вода, ципите се отстраняват. Нарязва се на едри кубчета и се оставя настрана. Лукът се реже

1

Задушен Свински Черен Дроб с лук

Разгледай всички 22 авторски предложения относно задушен свински черен дроб с лук в Готвач.бг.
Задушен черен дроб

Задушен черен дроб

09.12.20071

, поставя се върху черния дроб, поръсва се със сол, черен пипер и магданоз. Може да се поднесе и полят с доматен, гъбен или сметанов сос.

Свински черен дроб по селски

Свински черен дроб по селски

01.12.20113

към полуготовия черен дроб да се задушат. Малко след тях се прибавят и нарязаните чушки. Разбърква се и се прибавя универсална подправка

Свински черен дроб с праз

Свински черен дроб с праз

28.01.20141

Попарваме свинският дроб във вряща вода и го изваждаме. Нарязваме го на парченца. Нарязваме на ситно праза и го задушаваме за 7-8 минути със

Пастет от свински черен дроб с плодове

Пастет от свински черен дроб с плодове

03.05.2015

Нарежете лука на ситно, ябълката обелете и нарежете на тънки парчета. Свинският дроб трябва да се нареже на тънки парчета. Сотирайте

Пържен свински дроб с лук и гъби

Пържен свински дроб с лук и гъби

10.02.2016

Задушаваме лука, нарязан на ситно. Прибавяме свинския дроб, почистен и нарязан на кубчета. Към тях добавяте и измитите гъби, нарязани на

Свински дроб с лук на фурна

Свински дроб с лук на фурна

04.10.20131

. Набрашнените парчета черен дроб се потапят в олиото и се подреждат в подходяща тава. Карантиите се покриват с нарязания на тънки филии лук

Свински сърца с лук и червено вино

Свински сърца с лук и червено вино

04.05.20121

Измитите и почистени свински сърца сложете да се сварят до полуготовност във вода. Извадете ги с решетъчна лъжица и ги охладете. Нарежете на

Полезно ли е да се яде свински черен дроб?

Полезно ли е да се яде свински черен дроб?

15.10.2015

състава си. Вижте и няколко вкусни рецепти със свински дроб: Пържен свински дроб, Паниран свински дроб и Свински дроб с лук на фурна.

Задушен шпикован свински бут

Задушен шпикован свински бут

03.04.2014

Преди да започнете шпиковането на месото, е добре да го почистите от жилки. След това го шпиковайте с маслините, зърната черен пипер

Задушен дроб с домати

Задушен дроб с домати

25.08.2013

парчета. Загряваме мазнината и запържваме ситно нарязаните лук, и моркови. Когато лукът омекне добавяме галетата и парчетата дроб, както и 1-2

Паниран черен дроб

Паниран черен дроб

24.01.2016

Черният дроб се нарязва на парчета. Поръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и яйце. Преди консумация се поръсва със сол.

Избрано

Какво Ново

Задушен Свински Черен Дроб с лук, изпитани предложения и полезна информация за всеки ден и вкус. Имаш предложение или изобщо не откри онова, което търсиш? За връзка с Готвач.бг пишете тук.