Задушен свински черен дроб с лук

Задушен свински черен дроб с лук

1

Черният дроб се измива много добре със студена вода, ципите се отстраняват. Нарязва се на едри кубчета и се оставя настрана. Лукът се реже...

1

Задушен Свински Черен Дроб с лук

Разгледай всички 45 авторски предложения относно задушен свински черен дроб с лук в Готвач.бг.
Задушен черен дроб

Задушен черен дроб

1

, поставя се върху черния дроб, поръсва се със сол, черен пипер и магданоз. Може да се поднесе и полят с доматен, гъбен или сметанов сос....

Пържен свински черен дроб

Пържен свински черен дроб

Свинският черен дроб се нарязва на парчета. Измива се добре и се накисва в прясно мляко за 30-40 минути. Изцежда се от млякото. Парчетата се...

Свински черен дроб със сметана

Свински черен дроб със сметана

Сипете олиото в тиган, нарежете на дребно бекона и го запържете. Добавете почистения, измит и нарязан черен дроб. Запържете го, добавете...

Свински черен дроб с праз

Свински черен дроб с праз

1

Попарваме свинският дроб във вряща вода и го изваждаме. Нарязваме го на парченца. Нарязваме на ситно праза и го задушаваме за 7-8 минути със...

Задушен свински дроб във фолио

Задушен свински дроб във фолио

Свинският дроб се измива добре след което се нарязва на дребни кубчета. Залива се с вода и така сменете две три води за да се избистри. Лука...

Свински дроб със задушени моркови

Свински дроб със задушени моркови

Измиваме дроба и го оставяме в чиния. За да махнем кръвта от него ще го сложим във вряща вода. Нарязваме дроба на парчета, след като водата...

Свинско задушено с лук

Свинско задушено с лук

1

Нарежете месото на по-едри парчета. Сложете маслото в тиган и загрейте на котлона. Сложете две клонки мащерка и няколко листенца салвия да се...

Задушено свинско с лук

Задушено свинско с лук

10

Почистете и нарежете на едро лука, измийте и подсушете джолана. В купичка смесете подправките със зехтин и захарта, с тази смес натъркайте...

Свински черен дроб на жар

Свински черен дроб на жар

Нарязвате дроба на ивици – с лек наклон на ножа парчета с дебелина около 1 см, поръсвате със сол. Приготвяте само дървена жар. Намазвате...

Свински черен дроб по селски

Свински черен дроб по селски

4

към полуготовия черен дроб да се задушат. Малко след тях се прибавят и нарязаните чушки. Разбърква се и се прибавя универсална подправка...

Яхния от черен дроб със зелен лук

Яхния от черен дроб със зелен лук

дробът се е задушил, тъй като киселинността им забавя процеса на готвене. Долива се още горещ бульон и ястието се оставя да ври при умерена...