събота, 30 април
Пълнен заек

Пълнен заек

4

чубрицата и бахара. Напълнете заека с така приготвената плънка и го зашийте. Сложете заека в намазана с масло тава, натрийте го обилно с масло и...

1

Заек Готвене

Открий всички 52 подбрани съвети за заек готвене в Готвач.бг.
Фарширован заек

Фарширован заек

20.07.2011

сланината, нарязана на дребни парченца и сол на вкус. Каймата се омесва добре. Смъква се кожата на заека. Мекото месо от задните части се...

Шпикован заек

Шпикован заек

13.03.20121

заедно със зърната черен пипер. Може и без лука. Сложете да се пече в умерена фурна, като внимавате да не прегори отгоре. От време на време го...

Заешко задушено

Заешко задушено

16.11.2011

обръщате парчетата заешко. След това отцедете месото, шпиковайте го с почистени скилидки чесън и запържете месото в 3/4 ч.ч. сгорещена мазнина...

Заешка дреболия

Заешка дреболия

01.02.20131

Заешката глава се разцепва, отстраняват се очите. Главата, вратът, крачетата, сърцето и дробовете се измиват и подсушават. Месото се посолява и...

Заешки котлети

Заешки котлети

23.10.2011

Котлетите трябва да се нарежат правилно. Те се изваждат от карето на маринования заек. На всеки котлет се оставя по едно ребро. Ако заекът е...

Заешки гювеч

Заешки гювеч

29.09.2013

лукът омекне добавете червения пипер и дръпнете от огъня за да не загори. В глинен гювеч подредете изпърженото заешко месо, картофите, нарязани на...

Заешки шишчета

Заешки шишчета

24.07.20121

Нарежете заешкото месо на парчета. Сложете ги в голяма купа и ги подправете със сол, черен и бял пипер, соев сос и лимонов сок. Отгоре...

Торта Заек

Торта Заек

02.02.20161

. След като бъдат готови, се оставят да изстинат. Единият блат се реже, така че от него да се получат две ушички за заека и панделка...

Заек яхния

Заек яхния

15.05.2013

предварително намазнено дъно поставете пласт от половината заешко месо, поръсете отгоре с бекон, добавете подправките и лука. После поставете отгоре...

Фалшив заек

Фалшив заек

11.09.20132

Омесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал. Оставете да престои за 1 час в хладилник. След...

Маринован заек

Маринован заек

18.11.2013

Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително...

Другите гледат още

Какво Ново

Заек Готвене, практични предложения и теми за малки и големи. Имаш въпроси или изобщо не откри това, което ти трябва? За контакт с Готвач.бг пиши тук.