Заек яхния

Заек яхния

0

предварително намазнено дъно поставете пласт от половината заешко месо, поръсете отгоре с бекон, добавете подправките и лука. После поставете отгоре...

1

Заек Готвене

Открий всички 48 подбрани съвети за заек готвене в Готвач.бг.
Пържен заек

Пържен заек

изстиналата марината заешкото месо за около 2-3 часа. Отцедете го, шпиковайте го със скилидки чесън и го изпържете в мазнината от двете страни...

Шпикован заек

Шпикован заек

1

заедно със зърната черен пипер. Може и без лука. Сложете да се пече в умерена фурна, като внимавате да не прегори отгоре. От време на време го...

Фарширован заек

Фарширован заек

сланината, нарязана на дребни парченца и сол на вкус. Каймата се омесва добре. Смъква се кожата на заека. Мекото месо от задните части се...

Торта Заек

Торта Заек

1

. След като бъдат готови, се оставят да изстинат. Единият блат се реже, така че от него да се получат две ушички за заека и панделка...

Заешко салморехо

Заешко салморехо

Слагате заешкото в купа и прибавяте виното, оцета и подправките. Покрийте и оставете месото да се маринова за няколко часа или за през нощта...

Заешко задушено

Заешко задушено

обръщате парчетата заешко. След това отцедете месото, шпиковайте го с почистени скилидки чесън и запържете месото в 3/4 ч.ч. сгорещена мазнина...

Заешко рагу

Заешко рагу

Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го нарязваме на порции и го запържваме в...

Фалшив заек

Фалшив заек

2

Омесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал. Оставете да престои за 1 час в хладилник. След...

Пълнен заек

Пълнен заек

4

чубрицата и бахара. Напълнете заека с така приготвената плънка и го зашийте. Сложете заека в намазана с масло тава, натрийте го обилно с масло и...

Маринован заек

Маринован заек

Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително...

Заешко варено

Заешко варено

Заешкото месо сварете в тенджера под налягане за около 40 минути. Загрейте мазнината и запържете за кратко нарязаните моркови, лук и чесън...