Заек по ловджийски

Заек по ловджийски

3

Заекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода. След това се...

1

Заек по Ловджийски

Открий всички 14 авторски предложения за заек по ловджийски в Готвач.бг.
Заек по ловджийски по френска рецепта

Заек по ловджийски по френска рецепта

 

Нарежете заека. Запържете бекона, без да добавяте мазнина, добавете месото и лука. Задушавайте до омекване на лука. Сипете виното и 280 мл вода...

Заешко по ловджийски

Заешко по ловджийски

1 

вари 15 - 20 минути, прецежда се през цедка и се оставя да изстине. След като се изкисне в марината, заекът се измива, нарязва на късове, които...

Фалшив заек

Фалшив заек

2 

Омесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал. Оставете да престои за 1 час в хладилник. След...

Пълнен заек

Пълнен заек

4 

Вземете цял заек и го почистете. Дробът сложете да се свари, след което го нарежете на парченца. Загрейте олиото и запържете накълцаните лук...

Маринован заек

Маринован заек

 

Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително...

Заек капама

Заек капама

 

смес напълнете заека и го зашийте. Сложете го в глинен гювеч. Полейте го с малко вода, виното и малко олио. Похлупете гювеча и го поставете в студена фурна. Пече се, докато заекът не омекне напълно....

Печен заек

Печен заек

 

солта) и поставяте парчетата заек вътре. Съдът се завива с фолио, прибира се на студено и се оставя да престои 24 ч. Изваждат се парчетата...

Задушен заек

Задушен заек

 

Заекът се изчиства и измива. Отрязва се главата и вратът. Предните крачета и бутчетата се отстраняват. Гръдния кош се разрязва, изплаква се и се...

Торта Заек

Торта Заек

1 

. Разполагат се в по-голяма тава и се оформя заек. Крем: Всички продукти се разбъркват добре, без белтъците. Те се разбиват на сняг отделно и се...

Шпикован заек

Шпикован заек

1 

поливайте със соса, а ако се изпари течността, долейте още вода. Прехвърлете опечения заек в голяма чиния. Сосът от тавата разбийте с яйцето и киселото мляко и гарнирайте с него шпикования заек при поднасяне....

Пържен заек

Пържен заек

 

. След това долейте 1 ч.ч. от маринатата, похлупете плътно и задушавайте заека на умерен огън, като от време на време доливате малко от маринатата...