Супа от заешко месо

Супа от заешко месо

1

Нарежете заешкото на малки парчета, залейте го със студена вода, около 1, 5-2 л, и сложете да ври на умерен огън. Оберете пяната, след като...

1

Заешко Месо за Барбекю

Прегледай всички 68 подбрани съвети относно заешко месо за барбекю в Готвач.бг.
Заешки дробчета със зеленчуци на барбекю

Заешки дробчета със зеленчуци на барбекю

. Поръсете с малко пикантина готовите шишчета, запалете барбекюто и печете на средно умерена жар за да не прегарят. По време на печенето ги мажете със соса барбекю....

Запеканка със заешко месо

Запеканка със заешко месо

. Наливаме 3 чаени чаши топла вода. Изключваме котлона. Когато заешкото месо се запече, махаме фолиото, прибавяме ориза заедно с течността и...

Заешко месо с горчица

Заешко месо с горчица

Горчицата се смесва със соевия сос и смленият кориандър. Добавя се заешкото месо, разделено на порции и се овалва добре. Оставя се в хладилника...

Хапки от заешко месо

Хапки от заешко месо

1

завършете с яйца. Хапките от заешко месо се пържат в доста мазнина и силно сгорещена, докато хванат златиста коричка. Поднесете заешките хапки с накължан магданоз и резени лимон....

Специалитет от заешко месо

Специалитет от заешко месо

1

Сварете картофа, докато омекне, и го намачкайте. Сварете месото заедно с останалите зеленчуци на умерен огън около 10 минути. Пасирайте...

Кавърма със заешко месо

Кавърма със заешко месо

2

Предварително накиснете заешкото във вода и оцет за през нощта, като по желание добавите 1-2 дафинови листа, зърна черен пипер и нарязани лук за...

Консервирано заешко месо

Консервирано заешко месо

запечатате само за 2-4 минути, докато побелее. Подредете заешкото месо в буркани по 800 мл. Добавете 1-2 с.л. от мазнината, в която сте го запържили...

Руло от заешко месо

Руло от заешко месо

1

, намазана с мазнина, и се пече, като периодично се намазва с мазнина и се полива с отвара от костите на заешкото месо. След около час и...

Как да мариноваме месо за барбекю

Как да мариноваме месо за барбекю

1

продукти с повишена киселинност. Агнешкото месо се реже на средно големи кубчета за барбекю, свинското може да се нареже и по-едро, то попива...

Овчарски гювеч със заешко месо

Овчарски гювеч със заешко месо

Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои около 6 часа. След това го измиваме и го нарязваме на порции, които...

Прясно зеле със заешко месо

Прясно зеле със заешко месо

Нарязаното на порции месо запържвате с повече олио. След като хубаво се запържи сипвате червения пипер и веднага добавяте вода, не много...