Печен заек с фолио

Печен заек с фолио

0

, долейте 2 ч.ч. вода и около 1 ч.ч. топла вода, дафиновите листа, зърна черен пипер. Покрийте тавата с фолио и сложете да се пече в загряна на около 200 градуса фурна за около 1 час и 30 минути (зависи от заека)....

1

Запечен Заек във Фолио

Прегледай всички 74 избрани предложения за запечен заек във фолио в Готвач.бг.
Торта Заек

Торта Заек

1

. След като бъдат готови, се оставят да изстинат. Единият блат се реже, така че от него да се получат две ушички за заека и панделка...

Заек яхния

Заек яхния

предварително намазнено дъно поставете пласт от половината заешко месо, поръсете отгоре с бекон, добавете подправките и лука. После поставете отгоре...

Пържен заек

Пържен заек

изстиналата марината заешкото месо за около 2-3 часа. Отцедете го, шпиковайте го със скилидки чесън и го изпържете в мазнината от двете страни...

Фарширован заек

Фарширован заек

сланината, нарязана на дребни парченца и сол на вкус. Каймата се омесва добре. Смъква се кожата на заека. Мекото месо от задните части се...

Шпикован заек

Шпикован заек

1

заедно със зърната черен пипер. Може и без лука. Сложете да се пече в умерена фурна, като внимавате да не прегори отгоре. От време на време го...

Подлучен заек

Подлучен заек

Заекът се нарязва на порции и се запържва в олиото до златисто, след това се налива малко вода и месото се задушава. Лукът се обелва и...

Маринован заек

Маринован заек

Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително...

Заек капама

Заек капама

смес напълнете заека и го зашийте. Сложете го в глинен гювеч. Полейте го с малко вода, виното и малко олио. Похлупете гювеча и го поставете в студена фурна. Пече се, докато заекът не омекне напълно....

Фалшив заек

Фалшив заек

2

Омесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал. Оставете да престои за 1 час в хладилник. След...

Задушен заек

Задушен заек

горещо масло заедно с бутчетата. Долива се с бульон, приготвен от главата и костите. След 1 до 2 часа (в зависимост от количеството) месото се...

Печен заек

Печен заек

солта) и поставяте парчетата заек вътре. Съдът се завива с фолио, прибира се на студено и се оставя да престои 24 ч. Изваждат се парчетата...