Застройка за мусака

Застройка за мусака

14

Разбийте яйцата добре, прибавете киселото мляко и накрая разбъркайте до хомогенна смес с брашното. С получената застройка залейте мусаката и запечете докато стегне и добие апетитен загар....

1

Застройка на Мусака

Разгледай всички 74 авторски предложения относно застройка на мусака в Готвач.бг.
Мусака с апетитна заливка

Мусака с апетитна заливка

 

. Пече се докато изври водата и се запече до златисто. Накрая правим заливката за мусаката. Разбъркваме киселото мляко с яйцата, след което...

Мусака с богата заливка

Мусака с богата заливка

 

В дълбока тава нарязваме на кубчета картофите, моркова и червения пипер. Добавяме половината от доматения сок, сол на вкус, чубрицата, черния...

Мусака със заливка

Мусака със заливка

 

се разбиват, добавя се млякото и брашното и се разбърква. 10-15 минути преди да е готова мусаката се залива със сместа и се дозапича. Сервира се с няколко лъжички кисело мляко....

Вкусна мусака без заливка

Вкусна мусака без заливка

 

и сол на вкус. Наливаме 1 и 1/ 2 чаени чаши вода и варим мусаката до готовност. При необходимост доливаме вода по време на готвене....

Мусака с кашкавалена заливка

Мусака с кашкавалена заливка

 

, настъргания кашкавал и брашното. Заливаме мусаката. Печем още 20 минути докато заливката добие златист цвят. Експериментът беше успешен, заливката е чудесна! Бон апети!...

Пухкава заливка за мусака

Пухкава заливка за мусака

 

необходими за една мусака - лук, морков, картофи и свинска кайма и нищо повече. Тази заливка е наистина уникална и стои отгоре на мусаката (както...

Заливка за мусака

Заливка за мусака

7 

. Бъркането продължава, докато стане гладка смес. Ако много се сгъсти, добавете още едно яйце. Залива се и се разпределя равномерно върху...

Патладжанова мусака без заливка

Патладжанова мусака без заливка

 

патладжани. Най-отгоре трябва да бъде кайма. Налива се вода (1 ч.ч.) и мусаката се пече на фурна, докато течността се изпари....

Мусака с картофена заливка

Мусака с картофена заливка

 

Каймата се замесва с подправките, както се приготвя за кюфтета, но не се добавя хляб. Гъбите и краставичките се нарязват на ситно. Прибавят...

Икономична мусака без заливка

Икономична мусака без заливка

 

Картофите се обелват, измиват и нарязват на дребно, морковите също на дребно. Слагат се в тава, разстилат се до всички страни. Нарязва се...

Мусака без заливка

Мусака без заливка

 

Картофите се измиват и нарязват на кубчета, същото се повтаря и с останалите зеленчуци. Лукът се запържва и след това се добавя каймата и...