Захаросани плодове

Захаросани плодове

0

Много внимателно почистете плодовете. Най-добре ги изчеткайте с четка, за да премахнете всички следи от препаратите, с които са ги третирали...

1

Захаросани Плодове

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за захаросани плодове в Готвач.бг.
Козунак със захаросани плодове

Козунак със захаросани плодове

 

плодове. Тестото се оставя да втаса за 2 часа. След това се слага в намазани с масло форми, така че да достига до половината от височината. Оставят...

Гъст руски крем със захаросани плодове

Гъст руски крем със захаросани плодове

 

се слагат върху лед. Разбъркват се, докато сместа не изстине. Добавя се ванилията и нарязаните на много ситно захаросани плодове. Затиска се с тежест и се оставя в хладилника за 2 денонощия....

Руски курабийки със захаросани плодове

Руски курабийки със захаросани плодове

1 

Белтъците се разбиват на сняг. Добавя се захарта, брашното и всичко се разбърква много внимателно. Захаросаните плодове се режат на много...

Захаросани милинки

Захаросани милинки

3 

Маята активираме в малко топло мляко, 1 с.л. захар и малко брашно. Разбиваме яйцата и прибавяме останалото мляко. Пресяваме брашното и...

Захаросани праскови

Захаросани праскови

1 

Замесва се меко тесто от брашното, яйцата, захарта, разтопената мас и киселото мляко, в което са разтворени двете соди. Късаме малки парчета...

Захаросани вишни

Захаросани вишни

 

Направете захарен сироп от захарта и 500 мл вода. Пуснете вътре почистените вишни и варете 2-3 минути. Оставете всичко да престои 24 часа и...

Захаросани орехи

Захаросани орехи

 

Почистените едри орехови ядки напръскайте с вода. След това ги оваляйте в пудра захар и ги оставете да престоя за 1 час. Пъхнете ги да се...

Захаросани ябълки

Захаросани ябълки

5 

Измийте и подсушете ябълките. Отстранете дръжките и на тяхно място забийте по едно дървено шишче. В съд на котлона сложете водата, оцета и...

Захаросани фъстъци

Захаросани фъстъци

 

Изсипваме всички съставки в тиган и пускаме на умерен огън. След 10-15 мин. (зависи от температурата) водата завира и получаваме гъст сироп...

Захаросани кифлички

Захаросани кифлички

 

Всички продукти се разбъркват. Омесва се меко тесто. Оставя се да почине. От тестото се правят топки, които леко се точат на дължина...

Захаросани Охлюви

Захаросани Охлюви

1 

Всички продукти се разбъркват добре. Тестото се меси до меко тесто. Точи се на тънка кора и се режат на тънки ленти с ширина 1 см и дължина 7...