Захаросани ябълки

Захаросани ябълки

5

захарта. Бъркайте през няколко минути, докато сиропът се сгъсти. Накрая разбъркваме с оцветителя. Всяка ябълка потопете в захарната смес...

1

Захаросани Ябълки

Прегледай всички 12 авторски предложения относно захаросани ябълки в Готвач.бг.
Сладки захаросани ябълки

Сладки захаросани ябълки

. Разбъркваме сиропа, докато се сгъсти. Добавяме и степчето за цвят. Всяка ябълка се потапя в червената захарна смес. Оставяме в тава или чиния да стегнат. Да ви е сладко!...

Захаросани ябълки по руски

Захаросани ябълки по руски

1

. Така приготвените ябълки може да използвате както за гарнитура към меса, така и за за сладкиши и кремове....

Захаросани бутерки с ябълки и канела

Захаросани бутерки с ябълки и канела

Обелете ябълките, почистете ги от семките и ги нарежете на малки кубчета. Сложете ги в съд на котлона и прибавете половината захар. Задушете ги...

Захаросани орехи

Захаросани орехи

Почистените едри орехови ядки напръскайте с вода. След това ги оваляйте в пудра захар и ги оставете да престоя за 1 час. Пъхнете ги да се...

Захаросани вишни

Захаросани вишни

Направете захарен сироп от захарта и 500 мл вода. Пуснете вътре почистените вишни и варете 2-3 минути. Оставете всичко да престои 24 часа и...

Захаросани праскови

Захаросани праскови

1

Замесва се меко тесто от брашното, яйцата, захарта, разтопената мас и киселото мляко, в което са разтворени двете соди. Късаме малки парчета...

Захаросани милинки

Захаросани милинки

3

Маята активираме в малко топло мляко, 1 с.л. захар и малко брашно. Разбиваме яйцата и прибавяме останалото мляко. Пресяваме брашното и...

Захаросани плодове

Захаросани плодове

Много внимателно почистете плодовете. Най-добре ги изчеткайте с четка, за да премахнете всички следи от препаратите, с които са ги третирали...

Захаросани моркови

Захаросани моркови

Морковите се обелват и се режат на кубчета. Заливат се с вряла вода и се варят 2 минути. Отцеждат се, отварата се запазва. Морковите се заливат...

Захаросани бадеми

Захаросани бадеми

сироп и продължете да варите бадемите, като разбърквате, докато захарта се полепи по ядките. Долейте внимателно половината сироп и отново бъркайте. Готовите захаросани бадеми сипете в тава и оставете да изстинат....

Захаросани фъстъци

Захаросани фъстъци

Изсипваме всички съставки в тиган и пускаме на умерен огън. След 10-15 мин. (зависи от температурата) водата завира и получаваме гъст сироп...