Захаросани ябълки

Захаросани ябълки

0

. Разбърква се и вече сместа е готова. Всяка от ябълките се набучва на дървени шишчета и така се потопява в захарния разтвор. Щом се извадят се...

1

Захаросани Ябълки

Прегледай всички 12 авторски предложения относно захаросани ябълки в Готвач.бг.
Захаросани ябълки

Захаросани ябълки

5

захарта. Бъркайте през няколко минути, докато сиропът се сгъсти. Накрая разбъркваме с оцветителя. Всяка ябълка потопете в захарната смес...

Сладки захаросани ябълки

Сладки захаросани ябълки

. Разбъркваме сиропа, докато се сгъсти. Добавяме и степчето за цвят. Всяка ябълка се потапя в червената захарна смес. Оставяме в тава или чиния да стегнат. Да ви е сладко!...

Захаросани бутерки с ябълки и канела

Захаросани бутерки с ябълки и канела

Обелете ябълките, почистете ги от семките и ги нарежете на малки кубчета. Сложете ги в съд на котлона и прибавете половината захар. Задушете ги...

Захаросани ябълки по руски

Захаросани ябълки по руски

1

. Така приготвените ябълки може да използвате както за гарнитура към меса, така и за за сладкиши и кремове....

Захаросани милинки

Захаросани милинки

3

Маята активираме в малко топло мляко, 1 с.л. захар и малко брашно. Разбиваме яйцата и прибавяме останалото мляко. Пресяваме брашното и...

Захаросани плодове

Захаросани плодове

Много внимателно почистете плодовете. Най-добре ги изчеткайте с четка, за да премахнете всички следи от препаратите, с които са ги третирали...

Захаросани праскови

Захаросани праскови

1

Замесва се меко тесто от брашното, яйцата, захарта, разтопената мас и киселото мляко, в което са разтворени двете соди. Късаме малки парчета...

Захаросани вишни

Захаросани вишни

Направете захарен сироп от захарта и 500 мл вода. Пуснете вътре почистените вишни и варете 2-3 минути. Оставете всичко да престои 24 часа и...

Захаросани орехи

Захаросани орехи

Почистените едри орехови ядки напръскайте с вода. След това ги оваляйте в пудра захар и ги оставете да престоя за 1 час. Пъхнете ги да се...

Захаросани лимонови кори

Захаросани лимонови кори

да са годни за употреба. След известно време сиропът в бурканчетата кристализира и лимонивите корички са готови за употреба. По този начин може се захаросат и портокалови кори....

Ванилени захаросани курабийки

Ванилени захаросани курабийки

Всички продукти се смесват и разбъркват хубаво, като единият жълтък от яйцата се отделя. Когато тестото стане меко, от него се оформят...