Захаросани ябълки

Захаросани ябълки

5

захарта. Бъркайте през няколко минути, докато сиропът се сгъсти. Накрая разбъркваме с оцветителя. Всяка ябълка потопете в захарната смес...

1

Захаросани Ябълки

Прегледай всички 12 авторски предложения относно захаросани ябълки в Готвач.бг.
Захаросани ябълки по руски

Захаросани ябълки по руски

1 

. Така приготвените ябълки може да използвате както за гарнитура към меса, така и за за сладкиши и кремове....

Захаросани бутерки с ябълки и канела

Захаросани бутерки с ябълки и канела

 

Обелете ябълките, почистете ги от семките и ги нарежете на малки кубчета. Сложете ги в съд на котлона и прибавете половината захар. Задушете ги...

Захаросани плодове

Захаросани плодове

 

Много внимателно почистете плодовете. Най-добре ги изчеткайте с четка, за да премахнете всички следи от препаратите, с които са ги третирали...

Захаросани милинки

Захаросани милинки

3 

Маята активираме в малко топло мляко, 1 с.л. захар и малко брашно. Разбиваме яйцата и прибавяме останалото мляко. Пресяваме брашното и...

Захаросани праскови

Захаросани праскови

1 

Замесва се меко тесто от брашното, яйцата, захарта, разтопената мас и киселото мляко, в което са разтворени двете соди. Късаме малки парчета...

Захаросани орехи

Захаросани орехи

 

Почистените едри орехови ядки напръскайте с вода. След това ги оваляйте в пудра захар и ги оставете да престоя за 1 час. Пъхнете ги да се...

Захаросани вишни

Захаросани вишни

 

Направете захарен сироп от захарта и 500 мл вода. Пуснете вътре почистените вишни и варете 2-3 минути. Оставете всичко да престои 24 часа и...

Захаросани кифлички

Захаросани кифлички

 

Всички продукти се разбъркват. Омесва се меко тесто. Оставя се да почине. От тестото се правят топки, които леко се точат на дължина...

Захаросани Охлюви

Захаросани Охлюви

1 

Всички продукти се разбъркват добре. Тестото се меси до меко тесто. Точи се на тънка кора и се режат на тънки ленти с ширина 1 см и дължина 7...

Захаросани моркови

Захаросани моркови

 

Морковите се обелват и се режат на кубчета. Заливат се с вряла вода и се варят 2 минути. Отцеждат се, отварата се запазва. Морковите се заливат...

Захаросани бадеми

Захаросани бадеми

 

сироп и продължете да варите бадемите, като разбърквате, докато захарта се полепи по ядките. Долейте внимателно половината сироп и отново бъркайте. Готовите захаросани бадеми сипете в тава и оставете да изстинат....