Домашен захаросан джинджифил

Домашен захаросан джинджифил

0

В тенджера с 2 л вряща вода слагаме да се вари за 15 минути измития, обелен и нарязан на парчета джинджифил. Прецеждаме го и го прехвърляме в...

1

Захаросан Джинджифил

Разгледай всички 12 подбрани съвети за захаросан джинджифил в Готвач.бг.
Захаросан джинджифил

Захаросан джинджифил

 

чай. Свареният джинджифил се слага в тенджера, добавя се захарта и водата, за да се сварят резените в сироп. Вари се на силен огън при...

Джинджифил

Джинджифил

33 

джинджифил. В китайската кухня друг начин за обработка на джинджифила е захаросването. Кората му се обелва, накисва се в хладка вода, след...

Захаросани орехи

Захаросани орехи

 

Почистените едри орехови ядки напръскайте с вода. След това ги оваляйте в пудра захар и ги оставете да престоя за 1 час. Пъхнете ги да се...

Захаросани плодове

Захаросани плодове

 

Много внимателно почистете плодовете. Най-добре ги изчеткайте с четка, за да премахнете всички следи от препаратите, с които са ги третирали...

Захаросани милинки

Захаросани милинки

3 

Маята активираме в малко топло мляко, 1 с.л. захар и малко брашно. Разбиваме яйцата и прибавяме останалото мляко. Пресяваме брашното и...

Захаросани праскови

Захаросани праскови

1 

Замесва се меко тесто от брашното, яйцата, захарта, разтопената мас и киселото мляко, в което са разтворени двете соди. Късаме малки парчета...

Захаросани вишни

Захаросани вишни

 

Направете захарен сироп от захарта и 500 мл вода. Пуснете вътре почистените вишни и варете 2-3 минути. Оставете всичко да престои 24 часа и...

Захаросани ябълки

Захаросани ябълки

5 

Измийте и подсушете ябълките. Отстранете дръжките и на тяхно място забийте по едно дървено шишче. В съд на котлона сложете водата, оцета и...

Захаросан козунак със стафиди

Захаросан козунак със стафиди

 

Яйцата със захарта разбивам добре. Маята трябва да се активира в 100 мл топло мляко с малко захар и брашно. Пресявам брашното и слагам от...

Захаросан козунак на конци

Захаросан козунак на конци

7 

Разбивате захарта с яйцата, добавяте прясното мляко и половината мазнина. Към течните продукти добавяте брашното с предварително смесената мая...

Маринован джинджифил

Маринован джинджифил

 

Използвайте пресен джинджифил, чиято кора може да обелите по желание. След това го нарежете на тънки листчета с дебелина 1-2 мм, като използвате...