Здравословен и Вкусен Козунак

Здравословен и Вкусен Козунак

0

форми за козунаци с хартия за печене. Намазват се с разбит белтък. Втасват във фурната на 50 градуса около 1 час или докато изпълнят добре...

1

Здравословен Козунак

Открий всички 12 избрани предложения за здравословен козунак в Готвач.бг.
Козунак

Козунак

9

3 фитила сплетете 1 козунак на плитка. По желание във фитилите може да сложите ядки, гъсто сладко, портокалови корички, сушени плодове и т.н...

Козунаци

Козунаци

4

. Козунакът се пече на 160 градуса без вентилатор за 40-45 мин - до приятен загар. От това тесто аз направих 2 средно големи козунака. Единия е...

Ирански козунак

Ирански козунак

слагаме да се пече на умерена фурна. Когато козунакът стане готов, го поръсваме с пудра захар....

Пиян козунак

Пиян козунак

, е, че ние решихме да направим повече, но по-малки на големина козунаци. От един килограм брашно извадихме 6 малки козунака, като по този начин...

Козунак Асорти

Козунак Асорти

с шоколад и завийте на руло. Нарежете го на парчета 4-5 см. Наредете ги изправени в средата. Козунакът се оставя да втаса. Намазва се с яйце...

Обикновен козунак

Обикновен козунак

5

Яйцата със захарта разбивам много добре на пяна. Маята трябва да шупне в топло мляко с малко захар и брашно. Пресявам брашното и прибавям от...

Постен козунак

Постен козунак

тавичката. Разделете тестото на две парчета с различна големина. Сплетете плитка, поръсете го със суров сусам и оставете да втаса още малко. Постният козунак се пече 40 минути на 180 градуса....

Шуменски козунак

Шуменски козунак

Маята се смесва с 1 яйце, 3 супени лъжици захар, малко брашно и малко стоплено прясно мляко. Тестото трябва да е като за палачинки. Оставя се да...

Експресен козунак

Експресен козунак

Маята се смесва с малко брашно и малко затоплено мляко и се оставя да шупне. Добавя се в пресятото брашно заедно с останалото мляко, разтопеното...

Хляб-козунак

Хляб-козунак

Сушените плодове се нарязват на парченца, заливат се с няколко супени лъжици ром, объркват се хубаво и се оставят в хладилника за няколко часа...

Украински козунак

Украински козунак

разтопеното масло. Тестото се покрива и се оставя за 1 час на топло. Замесва се отново и се оформя козунак. Слага се в тава, намазана с...