събота, 25 октомври
Какво не бива да забравяме при избора на меню?
Кулинарни Съвети

Какво не бива да забравяме при избора на меню?

1

Има много начини да се храните здравословно, но главното е да правите подходящ избор на храни и да се научите да замествате определени нездравословни продукти с полезни.

1

Здравословно Меню

Здравословно Меню - кулинарни идеи и препоръки. Последните статии и текстове в нашия сайт. Готварски и здравни препоръки за Здравословно Меню.
 • Здравословно Меню - Примерно здравословно дневно меню за децаКулинарни Съвети

  Примерно здравословно дневно меню за деца

  07.12.20130

  Много възрастни нямат навика да закусват, но това не бива да означава, че детето също трябва да се ограничава – пълноценното хранене на детето, поне три пъти дневно, е важно, за да расте здраво.

 • Здравословно Меню - Средиземноморска диета: Примерно меню за красота и здравеДиети

  Средиземноморска диета: Примерно меню за красота и здраве

  10.06.20100

  Хранителните навици на жителите на Италия, Франция, Испания, Гърция и дори Северна Африка са еталон за здравословно хранене. В менюто им влиза всичко: риба, млечни продукти, плодове и зеленчуци

 • Здравословно Меню - Перфектното дневно детско менюКое за какво е полезно

  Перфектното дневно детско меню

  02.10.20115

  Предлагаме ви идеи за здравословно дневно детско меню (обяд, закуска и следобедна закуска), предложено от специалисти по детското хранене.

 • Здравословно Меню - Как да намалим мазнините в менюто сиКое за какво е полезно

  Как да намалим мазнините в менюто си

  27.11.20121

  За да постигнете редуциране на мазнините в менюто си, забравете за пържените вкусотии и така предпочитаните от малки и големи пържени картофи. Храненето с по-малко мазнини е лесно постижимо.

 • Здравословно Меню - Визуализирайте ядене на плодове, за да отслабнетеДиети

  Визуализирайте ядене на плодове, за да отслабнете

  03.03.20110

  За да подобрите начинът, по който се храните, направете екшън план и си представяйте неговото изпълнение. Това ще помогне да постигнете целите си, твърди ново проучване.

 • Здравословно Меню - Служителка на Макдоналдс продава хероин с менюЛюбопитно

  Служителка на Макдоналдс продава хероин с меню

  30.01.20140

  Служителка на веригата за бързи храни Макдоналдс в американския град Питсбърг е била арестувана по обвинение, че е продавала детски менюта, които са съдържали хероин.

 • Здравословно Меню - Искате салата с Вашата поръчка? Нека да е с картофки!Кулинарни Съвети

  Искате салата с Вашата поръчка? Нека да е с картофки!

  24.06.20100

  Веригите за бързо хранене напоследък отклоняват критиките към техните менюта, като включват в тях здравословни храни, като например салати. Вижте някои съвети за по-здравословно хранене.

 • Здравословно Меню - Гурме кухняКулинарни Съвети

  Гурме кухня

  15.12.20130

  Думата гурме идва от френски. Означава ценител и познавач на добрата храна и напитките. В езика навлиза като прилагателно, което описва на първо място изисканите ястия, в чието приготовление и поднасяне са вложени специални съставки и финес

 • Здравословно Меню - Здравословно меню за диабетициХранене при проблеми

  Здравословно меню за диабетици

  04.06.20124

  С помощта на здравословно хранене можете да поддържате нормално ниво на кръвна захар при диабет. Правилното хранене може да помогне на болния да забрави за заболяването си и да се наслади на вкуса на храната.

 • Здравословно Меню - Примерно меню за 6-седмична диета ШредДиети

  Примерно меню за 6-седмична диета Шред

  04.07.20130

  6-седмичният хранителен режим е предназначен за хора, искащи да приберат дадени части от тялото, да се стегнат и да намалят носения размер. С диетата Шред се топят най-вече подкожните натрупвания.

 • Здравословно Меню - Диетичното меню на модерната женаКулинарни Съвети

  Диетичното меню на модерната жена

  19.02.20142

  Наред с куп други предпоставки правилното и здравословно хранене е най-важният фактор, който зарежда организма с необходимото му гориво. Ето няколко хитринки, които може да спазвате, когато нямате възможност да следвате стриктно диетата

 • Здравословно Меню - Здравословно меню за зиматаКое за какво е полезно

  Здравословно меню за зимата

  06.02.20120

  За да се храните правилно през зимата, трябва да спазвате някои правила. Хранете се с топла храна. Наблягайте на бульони и зеленчукови супи.

 • Здравословно Меню - Дневен здравословен хранителен режимДиети

  Дневен здравословен хранителен режим

  20.02.20120

  Поддържането на дневен здравословен хранителен режим е един чудесен начин да бъдете във форма и да извършите благоприятни промени в начина си на хранене.

 • Здравословно Меню - Можем ли да се нахраним здравословно за по-малко от 7 лв.?Кулинарни Съвети

  Можем ли да се нахраним здравословно за по-малко от 7 лв.?

  03.07.20140

  Ако искате да свиете бюджета си за храна, но все пак да не се откажете от полезните продукти, вижте нашите съвети. Добре е да започнете по–често сам да приготвяте храната си, а не да се възползвате от готовата такава.

 • Здравословно Меню - Хапвайте сирене за здраво сърце и слаба фигураДиети

  Хапвайте сирене за здраво сърце и слаба фигура

  10.05.20112

  Има добри новини за хората, които обожават сирене. То бързо засища и ускорява метаболизма. Освен това сиренето и млечните продукти предпазват от проблеми със сърцето.

 • Здравословно Меню - Канелата ни пази от грипКое за какво е полезно

  Канелата ни пази от грип

  31.08.20100

  През зимните месеци грипът и простудата ни карат редовно да посягаме към различни медикаменти. Канелата влияе положително върху имунната система.

 • Здравословно Меню - Тридневна плодова диетаДиети

  Тридневна плодова диета

  24.06.20130

  В тон с лятото идва тридневната плодова диета. Изморени от жегите, всеки от нас желае да похапва нещо леко и разхлаждащо, каквито именно са любимите на млади и стари плодчета.

 • Здравословно Меню - Идеалното дневно менюКое за какво е полезно

  Идеалното дневно меню

  15.06.20130

  Здравословната храна ще подобри състоянието ви и ще намали риска от заболявания. Вижте пример за идеално дневно меню, което ще достaви всичко, от което организмът ви има нужда.

Избрано

Какво другите търсят

Здравословно Меню - вкусни рецепти и статии за малки и големи. Всичко за Здравословно Меню в Готвач.бг. Дай своята оценка за Здравословно Меню от звездите над този параграф. Готварски рецепти, правилно хранене, програми за отслабване, здравни препоръки. Приятно четене на тестваните ни рецепти и теми на тема Здравословно Меню. Готвач.бг - национален сайт за изпитани рецепти, диетично хранене, мнения и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.