четвъртък, 11 февруари
Как да си приготвим зелено кафе
Кое за какво е полезно

Как да си приготвим зелено кафе

7

Зеленото кафе всъщност представлява суровите, т. е. неизпечени кафеени зърна. Най-голямата му сила се крие в хлорогенова киселина – силен антиоксидант, на който се дължи нарастваща му популярност най-вече в козметиката.

1

Зелено Кафе

Прегледай всички избрани предложения относно Зелено Кафе в Готвач.бг.
 • Зелено Кафе - Какво е зелено кафе?Кое за какво е полезно

  Какво е зелено кафе?

  03.06.20132

  Зелено кафе се нарича кафето, което все още не е печено. Това са кафените зърна, които се обработват специално след като са освободени от меката част на плода на дървото.

 • Зелено Кафе - Ползите от зелено кафеХранене при проблеми

  Ползите от зелено кафе

  13.08.20132

  Зеленото кафе е подходящо за външна и вътрешна употреба – става дума не само за качествата му като напитка, а по скоро за полезните му свойства като добавка.

 • Зелено Кафе - Диета със зелено кафеДиети

  Диета със зелено кафе

  20.01.20152

  За ползите от зеленото кафе за пръв път говори диетологът Линдзи Дънкън в популярното шоу на Д-р Оз. Веднага след излъчването му, милиони започнаха трескаво да търсят продукти, съдържащи тази съставка.

 • Зелено Кафе - Разтворимото кафе става на 109 годиниЛюбопитно

  Разтворимото кафе става на 109 години

  23.01.20100

  Разтворимото кафе се е появило през 1901 и влизало в менюто на американските войски през Втората Световна. То се приготвя от изпаряване на филтрирано кафе.

 • Зелено Кафе - Кафе по графикЛюбопитно

  Кафе по график

  10.07.20110

  Сутрин се пие силно кафе, най-много с добавка на малко мляко и сметана, на обяд се пие кафе с добавки от сладолед, бита сметана и много мляко, а вечер се сервира кафе с алкохол.

 • Зелено Кафе - Най-доброто кафе в света расте в ПеруЛюбопитно

  Най-доброто кафе в света расте в Перу

  29.04.20100

  Най-хубавото кафе в света е сортът Tunki Coffee. Най-доброто кафе се отглежда в плантация в Перу. Сортът бе коронясан на конкурс, организиран от Американската асоциация на специалистите по кафе.

 • Зелено Кафе - Поканете приятелите на кафе - след 18 ч.Любопитно

  Поканете приятелите на кафе - след 18 ч.

  27.02.20111

  Направете изненада за приятелите си - поканете ги на специално парти, посветено на кафето. В Европа това се случва след 18 ч. Към кафето се сервират ордьоври, торта, кексове, плодове.

 • Зелено Кафе - Да изпечем сами сурово кафе вкъщиКулинарни Съвети

  Да изпечем сами сурово кафе вкъщи

  05.07.20120

  Ако някога сте се чудили как се прави печено кафе на зърна у дома, тогава вие със сигурност трябва да прочетете тази статия. Тя ще ви научи как.

 • Зелено Кафе - Как да избираме кафетоКулинарни Съвети

  Как да избираме кафето

  28.09.20120

  Кафето е много популярна напитка, която често пъти е отричана от специалисти и набеждавана, че е вредна и води към пристрастяване. Чаша аромата на кафе сутрин е закон за мнозина.

 • Зелено Кафе - Трикове за хубаво кафеКулинарни Съвети

  Трикове за хубаво кафе

  22.08.20130

  Кафето е една от най-популярните напитки. Но при приготвянето му има някои условия, ако искате да се насладите максимално на неговия вкус и ефект.

 • Зелено Кафе - Видове кафе спрямо начина им на приготвянеЛюбопитно

  Видове кафе спрямо начина им на приготвяне

  25.10.20150

  Според легендата кафето идва в Европа през 1615 година благодарение на венецианските търговци, които поддържат активни връзки с Близкия изток. Днес всеки трети човек по света надали може да започне деня си без да е отпил от ароматната горчива течност.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Зелено Кафе, практични предложения и материали за всеки ден и вкус. Имаш критика или изобщо не откри онова, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.