Гответе със зехтин, за да се предпазите от инсулт

Гответе със зехтин, за да се предпазите от инсулт

0

Зехтинът е превъзходна алтернатива на олиото за готвене. Освен вкусно, то има незаменими ползи за организма. Редовната консумация на...

1

Зехтин Готвене

Прегледай всички 12 избрани предложения за зехтин готвене в Готвач.бг.
Зехтин

Зехтин

2 

използват зехтина за лична хигиена. Гърците са измислили и първия сапун, смесвайки няколко капки зехтин, талк и пепел. Хипократ, Плиний, Гален и редица...

Готвени зеленчуци

Готвени зеленчуци

 

необходимата гъстота, по време на готвене по преценка може да доливаме топла вода. Много подходящо е да се поднесе с топка варен ориз....

Готвена мусака

Готвена мусака

2 

В малко олио и вода задушаваме нарязаните праз и картофи. Добавяме размита с малко вода кайма, червен пипер и запържваме. Добавяме чубрица на...

Готвене в йенско стъкло

Готвене в йенско стъкло

 

, затова след готвене почистването на съда е много лесно. Готовите ястия в йенско стъкло могат да се сервират направо в съда, в който са...

Здравословно готвене на пара

Здравословно готвене на пара

 

които този начин на готвене прави ястията блудкави и безвкусни. Дали това е така, или готвенето на пара си има своите тънкости? Тайната ще...

Нисковъглехидратно готвене с тиква

Нисковъглехидратно готвене с тиква

 

За готвене е най-добре за вземете тиква тежка за размера си. По-светлите са по-сухи, с по-голяма дупка по средата. В общия случай стойте...

Стерилизирани тиквички за готвене

Стерилизирани тиквички за готвене

 

Тиквичките се обелват и режат на кубчета. След това се взема буркана и отдолу се слага нарязано на няколко по големи парчета доматчето и се...

Рецепти за готвене на пара

Рецепти за готвене на пара

 

Готвенето на пара е интересно и никак не е трудно. Единственото, което е необходимо да съобразите – къде слагате уреда, докато готвите, тъй като...

Готвене на месо с плодове

Готвене на месо с плодове

2 

запържване. За маринатата: 2 скилидки чесън, смачкани в хаванче, 3 супени лъжици зехтин, 6 супени лъжици сухо бяло вино. Начин на...

Тънкости при готвене на аспержи

Тънкости при готвене на аспержи

1 

варианти за приготвяне на аспержи: бланширане, задушаване в масло или зехтин и приготвени на пара. Бланширайте аспержите като ги потопите за 3...

Съвети за готвене на пара

Съвети за готвене на пара

 

. Ако уредът за готвене на пара има три кошнички, се препоръчва третата да се използва предимно за размразяване на храна, тъй като при гответе...