вторник, 28 юли
Няколко начина да подобрим храненето си в офиса
Кое за какво е полезно

Няколко начина да подобрим храненето си в офиса

0

Един от начините да подобрите храненето си е да не пропускате закуската. Яжте по няколко плода дневно. Сменете кафето с чай, той разхлажда много добре в горещите летни дни.

1

Идеи за Обяд в Офиса

Идеи за Обяд в Офиса - готварски съвети за всяка домакиня. Най-новите статии и текстове в нашия сайт. Готварски и здравни материали за Идеи за Обяд в Офиса.
 • Идеи за Обяд в Офиса - Какъв е здравословният обядКое за какво е полезно

  Какъв е здравословният обяд

  19.02.20120

  Обядът е хранене, за което често нямаме време, пропускаме го или пък купуваме вредни за здравето ни храни. Какво да избираме за обяд, за да се чувстваме по-добре?

 • Идеи за Обяд в Офиса - В офиса трупаме тлъстинкиКое за какво е полезно

  В офиса трупаме тлъстинки

  13.08.20111

  Храненето в офиса гарантира ежедневно допускане на грешки в храненето. Не закусваме, обядваме късно, а вечер превръщаме храненето в гастрономична оргия.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Японска диетаДиети

  Японска диета

  12.11.20103

  Японската диета топи до 4 килограма за 2 месеца. Основното правило на японската диета е през деня да изпивате един литър зелен чай и минерална вода.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Диета с чай топи 10 кг за 5 дниДиети

  Диета с чай топи 10 кг за 5 дни

  23.06.20144

  Английска диета, която включва ежедневния прием на чай, може да стопи между 8 и 10 килограма само за 5 дни. основният принцип на диетата да комбинирате различни хранителни продукти.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Диета за бизнес дамиДиети

  Диета за бизнес дами

  22.04.20110

  Ако по цял ден сте заети в офиса, спазвайте диетата за бизнесдами, за да изглеждате в добра форма и да не се налага да си купувате по-големи костюми.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Идеи за бърз обядКакво да сготвя

  Идеи за бърз обяд

  03.02.20120

  Когато имате възможност да обядвате вкъщи, зарадвайте близките си с вкусен и бърз за приготвяне обяд. Един вкусен вариант за бърз обяд е пилешко с чесън и карамел.

 • Идеи за Обяд в Офиса - От какво се състои перфектният обядКулинарни Съвети

  От какво се състои перфектният обяд

  30.12.20120

  Пълноценният обяд може да възстанови бързо силите след първата трудоемка половина на деня. Перфектният обяд трябва да се състои от определени храни, за да е полезен и в същото време зареждащ с енергия.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Едноседмична диета с яйца сваля 10 кгДиети

  Едноседмична диета с яйца сваля 10 кг

  28.09.20142

  Яйцата са често прилаган продукт към една диета. Чрез тях, не само че снабдявате организма си с необходими витамини и минерали, но и извеждате токсините от тялото си.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Диета с картофиДиети

  Диета с картофи

  08.08.20142

  Доказано е, че най-ползотворните диети са тези, които изключват гладуването. Такава е и една от най-хитовите диети – тази с картофи.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Закуска и обяд за мозъчна концентрацияКое за какво е полезно

  Закуска и обяд за мозъчна концентрация

  03.05.20110

  За да сте концентрирани в работата си и мозъкът ви да работи както трябва, закусвайте с мюсли, а на обяд хапвайте риба, месо, броколи, брюкселско зеле и леща.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Седмична диета за ускоряване на метаболизмаДиети

  Седмична диета за ускоряване на метаболизма

  31.01.20121

  В диетата, която ви предлагаме, трябва да пиете поне по 4 чаши газирана минерална вода на ден и по 1 литър и половина обикновена. Целта ви е забързате метаболизма си.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Диета с краставици и доматиДиети

  Диета с краставици и домати

  26.04.20150

  Хранителния режим включва лесно усвоими и в същото време засищащи и полезни храни. С тази диета не се ограничавате, а просто променяте към по-добро хранителния си маниер.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Макаронена диетаДиети

  Макаронена диета

  01.03.20100

  Макаронета диета е сред най-новите техники за намаляване на теглото. Тя се отнася към Средиземноморските диети, които позволяват консумацията на тестени изделия със зеленчуци.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Как да подобрим храненето в офисаКое за какво е полезно

  Как да подобрим храненето в офиса

  02.06.20141

  Храненето в офиса понякога може да бъде много вредно. Как да подобрим хранителните си навици, докато сме на работа. С какво да се храним докато сме на работа.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Синтия Никсън слабее със солетиДиети

  Синтия Никсън слабее със солети

  03.02.20102

  Актрисата Синтия Никсън, прочула се с ролята на адвокатката Миранда в Сексът и градът , набляга на тестените изделия, но умерено, и затова е кльощава. Диетата на Синтия Никсън.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Тибетска диетаДиети

  Тибетска диета

  17.05.20124

  Тибетската диета помага не само за бързото отслабване, но и за подобряване на здравословното състояние и внасяне на допълнителна енергия в тялото. Тази диета е вегетарианска.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Диета за намаляване на апетитаДиети

  Диета за намаляване на апетита

  16.04.20110

  За да се преборите със зверския си апетит, спазвайте три седмици диета за намаляване на апетита. Редувайте менюта тип А и Б в четните и нечетните дни.

 • Идеи за Обяд в Офиса - Седмично меню за диабетициДиета при проблеми

  Седмично меню за диабетици

  04.05.20143

  Диетата при диабет е неизбежна. Тя съдейства за нормализиране на въглехидратната обмяна, както и да се активират функциите на задстомашната жлеза, като се компенсира диабетното разстройство и се увеличат защитните сили на организма, спрямо инфекции

 • Google+
 • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

Идеи за Обяд в Офиса - изпитани рецепти и статии за малки и големи. Всичко за Идеи за Обяд в Офиса в Готвач.бг. Гласувайте за Идеи за Обяд в Офиса от звездите над текста. Бързи рецепти, правилно хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно четене на тестваните ни рецепти и теми за Идеи за Обяд в Офиса. Готвач.бг - национален портал за изпитани рецепти, правилно хранене, мнения и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.