Защо да хапваме грозде

Защо да хапваме грозде

0

Гроздето е един от най-полезните и обичани плодове, особено поради тръпчивия му вкус, свежа текстура, сочност и атрактивен цвят. Добрата новина е...

1

Идеи за Хапване

Прегледай всички 12 авторски предложения относно идеи за хапване в Готвач.бг.
Защо да хапваме месо често?

Защо да хапваме месо често?

 

С годините се появяват все повече привърженици на вегетарианството и веганството. Хората започват да отричат животинското месо и да го изключват...

Хапвате редовно риба - не боледувате

Хапвате редовно риба - не боледувате

 

Редовното похапване на риба ще намали риска от заболявания и от физически травми с 40 %, сочат резултати от японско проучване. Проучването по...

Хапвайте пъпеш преди плажа

Хапвайте пъпеш преди плажа

 

средства като мазила, чадъри и прочие, да вземете под ръка и някой сочен пъпеш. Достатъчно е редовно да хапвате от вкусния плод през лятото. За...

Защо е необходимо да хапваме броколи?

Защо е необходимо да хапваме броколи?

 

Броколи е един от най-полезните и най-недолюбваните от малчуганите зеленчук. Братовчедът на карфиола е от семейство Кръстоцветни, в което...

Защо да хапваме мандарини всеки ден

Защо да хапваме мандарини всеки ден

 

Видимо мандарините приличат на портокалите, което е нормално, защото са от един и същ сорт. Разликата е, че са по-малки, обвивката им се маха...

10 способа да не хапвате нощем

10 способа да не хапвате нощем

 

Снощи сигурно беше 1051-вият път, в който си дадохте обещание, че отварянето на хладилника посред нощ е било за последно? ! И след това съвестта...

Хапваме по-скъпа цаца това лято

Хапваме по-скъпа цаца това лято

 

Това лято едно от любимите мезета на българите – цацата, поскъпва с един лев, като порцията от 300 грама ще се предлага най-евтино за 4 лева...

Защо да хапваме по-често кашкавал?

Защо да хапваме по-често кашкавал?

1 

Кашкавалът е един от най-вкусните и ценни млечни продукти. Той съдържа до 32 % мазнини, 26 % белтъчини, 2.5-3.5 % органични соли. В състава му...

Кои са животните, които хапваме живи?

Кои са животните, които хапваме живи?

 

, която става за хапване, се намира във вътрешността на морския таралеж и се вади с помощта на лъжица. Прилеп - мнозина ни най-малко не си...

Идеи за нетрадиционни салати

Идеи за нетрадиционни салати

 

Салата от калмари с гъби и топено сирене Необходими са ви петстотин грама калмари, петстотин грама печурки, триста грама топено сирене, две...

Вкусни идеи с карфиол

Вкусни идеи с карфиол

3 

Карфиолът е полезен и от него може да се приготвят всевъзможни вкусотии, вместо да се затваря в рамките на традиционното паниране. Карфиолът е...