Защо да хапваме грозде

Защо да хапваме грозде

0

Гроздето е един от най-полезните и обичани плодове, особено поради тръпчивия му вкус, свежа текстура, сочност и атрактивен цвят. Добрата новина е...

1

Идеи за Хапване

Прегледай всички 74 авторски предложения относно идеи за хапване в Готвач.бг.
Хапвате редовно риба - не боледувате

Хапвате редовно риба - не боледувате

Редовното похапване на риба ще намали риска от заболявания и от физически травми с 40 %, сочат резултати от японско проучване. Проучването по...

Защо да хапваме месо често?

Защо да хапваме месо често?

С годините се появяват все повече привърженици на вегетарианството и веганството. Хората започват да отричат животинското месо и да го изключват...

Хапвайте пъпеш преди плажа

Хапвайте пъпеш преди плажа

средства като мазила, чадъри и прочие, да вземете под ръка и някой сочен пъпеш. Достатъчно е редовно да хапвате от вкусния плод през лятото. За...

Хапваме по-евтини домати и краставици

Хапваме по-евтини домати и краставици

Цените на доматите и краставиците са започнали да падат. Това показват данни на Държавната комисия по стокови борси и тържища...

Защо е добре да хапваме жито?

Защо е добре да хапваме жито?

. Житото ще ви помогне да се чувствате сити дълго време и от вас да извира енергия. Хапването на жито подобрява дейността на мозъка и на...

Няколко причини да хапваме червено зеле

Няколко причини да хапваме червено зеле

2

Ползите от зелето са толкова много, че е трудно да бъдат изброени всички, но ето някои любопитни факти: Червеното зеле е добър източник на...

Кои храни да хапваме за здрави нокти!

Кои храни да хапваме за здрави нокти!

Всяка жена е подложена на много домакинска работа като миене на чинии, търкане на баните и мивките. Много препарати и особено верото вредят...

Защо да хапваме повече мандарини през зимата?

Защо да хапваме повече мандарини през зимата?

От всички познати ни цитрусови плодове, мандарините са тези, които съдържат най-големи количества витамин С. Освен на него обаче, те са...

Защо редовно да хапваме сусамов тахан

Защо редовно да хапваме сусамов тахан

Основната суровина за производството на сусамов тахан е сусамовото семе. То се добива от стигащ до 2 метра храст, с мъхести листа, излъчващи...

Защо трябва да хапвате черен дроб редовно?

Защо трябва да хапвате черен дроб редовно?

Черният дроб на бозайниците, домашни кокошки и патици и някои видове риба се консумира като храна. Говежди, агнешки, телешки...

Идеи за пролетни салати

Идеи за пролетни салати

2

за здравето на всеки и освен това са чудесен начин човек да се оттърве от натрупани килограми през зимата. Ето няколко идеи какви зелени...