петък, 18 април
Идеи за бърза вечеря с яйца
Какво да сготвя

Идеи за бърза вечеря с яйца

1

Ако сте уморени след работа, лесно ще приготвите бърза и вкусна вечеря с помощта на яйца и допълнителни продукти. Много лесни за приготвяне са яйцата с кашкавал.

1

Идея за Бърза Вечеря

Идея за Бърза Вечеря - кулинарни съвети и идеи. Статии и текстове за Идея за Бърза Вечеря в Готвач.бг. Готварски и здравни препоръки за Идея за Бърза Вечеря.
 • Идея за Бърза Вечеря - Какво да сготвим за вечеря
  Какво да сготвя

  Какво да сготвим за вечеря

  12.10.20120

  Съществуват много рецепти за бърза вечеря, които не отнемат много време, а резултатът изненадва приятно. С малко фантазия и желание ще се радвате на вкусна вечеря седем дни в седмицата.

 • Идея за Бърза Вечеря - Минус 5 кг за 5 дни
  Диети

  Минус 5 кг за 5 дни

  04.06.201323

  На всеки се е случвало - 5 дни преди така желаната лятна почивка да се сетим за онези 5 излишни килограма, които оставиха зимните месеци. Мисията да изглеждаме невероятно на плажа със супер секси изрязания бански, и то само за 5 дни, вече е възможна.

 • Идея за Бърза Вечеря - Хамбургерите и наденичките са като наркотик
  Кулинарни Съвети

  Хамбургерите и наденичките са като наркотик

  23.02.20120

  Бързата храна действа на мозъка като наркотици. Колкото повече хамбургери, наденички, кейкове и чипсове ядем, толкова повече се повишава консумацията на солени, сладки и мазни храни.

 • Идея за Бърза Вечеря - Идеи за бърза вечеря с макарони
  Какво да сготвя

  Идеи за бърза вечеря с макарони

  24.06.20131

  Макароните например се приготвят доста бързо, затова ние сме подбрали няколко интересни рецепти, с които ще смаете близките си и освен това няма да губите от времето си за почивка.

 • Идея за Бърза Вечеря - Японска диета
  Диети

  Японска диета

  12.11.20103

  Японската диета топи до 4 килограма за 2 месеца. Основното правило на японската диета е през деня да изпивате един литър зелен чай и минерална вода.

 • Идея за Бърза Вечеря - Вкусни идеи за йенска тенджера
  Какво да сготвя

  Вкусни идеи за йенска тенджера

  24.02.20120

  Готвенето в йенска тенджера е бързо и вкусно. Предлагаме ви две рецепти - пилешко с гъби и котлети в йенска тенджера.

 • Идея за Бърза Вечеря - Бърза плодова диета
  Диети

  Бърза плодова диета

  18.06.20101

  Плодовата диета може да стопи между 3 и 6 килограма за една седмица. Плодовете, които най-активно изгарят калории, са ябълките, кивито, портокалът, грейпфрутът. . .

 • Идея за Бърза Вечеря - Нарът - благодат за полова мощ
  Кое за какво е полезно

  Нарът - благодат за полова мощ

  03.08.20091

  Нарът е естественото природно лекарство за полова мощ. Плодът е най-добрият заместител на хапчето виагра. Едно хапче виагра се равнява на една чаша сок от нар, показват експериментите.

 • Идея за Бърза Вечеря - Ускоряване на обмяната на веществата
  Диети

  Ускоряване на обмяната на веществата

  26.08.20100

  Диетата не е подходяща за хора, които поддържат спортен режим. Ако 2 дни след приложението на диетата не се чувствате добре, очевидно този режим не е подходящ за вас и трябва да го прекратите.

 • Идея за Бърза Вечеря - Идеи за бърза закуска
  Какво да сготвя

  Идеи за бърза закуска

  22.11.20120

  Тик-так. Будилникът звъни и е време за ставане! За да ви върви денят добре още от сутринта трябва да се заситите с пълноценна закуска.

 • Идея за Бърза Вечеря - Лесна вечеря с картофи
  Какво да сготвя

  Лесна вечеря с картофи

  15.01.20120

  Пригответе лесна и бърза вечеря с картофи, ако внезапно ви изненадат гости. Картофите стават ароматни и много вкусни и се приготвят лесно.

 • Идея за Бърза Вечеря - Седмична диета за ускоряване на метаболизма
  Диети

  Седмична диета за ускоряване на метаболизма

  31.01.20121

  В диетата, която ви предлагаме, трябва да пиете поне по 4 чаши газирана минерална вода на ден и по 1 литър и половина обикновена. Целта ви е забързате метаболизма си.

 • Идея за Бърза Вечеря - Макаронена диета
  Диети

  Макаронена диета

  01.03.20100

  Макаронета диета е сред най-новите техники за намаляване на теглото. Тя се отнася към Средиземноморските диети, които позволяват консумацията на тестени изделия със зеленчуци.

 • Идея за Бърза Вечеря - Бързо, но полезно хранене
  Кое за какво е полезно

  Бързо, но полезно хранене

  08.09.20131

  Може би се стигна до момента, в който бързото хранене ще е не само вкусно, но и полезно. Това е провокирано най-вече от новите изисквания на клиентите. А браншът е длъжен да се адаптира, за да оцелее.

 • Идея за Бърза Вечеря - Тибетска диета
  Диети

  Тибетска диета

  17.05.20124

  Тибетската диета помага не само за бързото отслабване, но и за подобряване на здравословното състояние и внасяне на допълнителна енергия в тялото. Тази диета е вегетарианска.

 • Идея за Бърза Вечеря - Диетата на Сара Джесика Паркър
  Диети

  Диетата на Сара Джесика Паркър

  02.06.20105

  Сара Джесика Паркър, звездата от хитовия сериал Сексът и градът, поддържа добрата си форма със специално разработена за нея диета. В хранителния й режим преобладават яйцата.

 • Идея за Бърза Вечеря - Няколко идеи за бърза вечеря
  Кулинарни Съвети

  Няколко идеи за бърза вечеря

  28.10.20101

  Дори да нямате време за готвене след работния ден, кулинарията ви предлага много лесни и бързи рецепти. Без проблем може да направите шедьовър от картофи, пилешко, колбаси и замразени зеленчуци

 • Идея за Бърза Вечеря - Романтична вечеря за осми март
  Празнична Трапеза

  Романтична вечеря за осми март

  08.03.20120

  Бъдете истинска богиня в кухнята, преди да бъдете такава в спалнята, и зарадвайте силната си половинка с ястия, които да разпалят не само апетита му.

Избрано

Какво другите търсят

Идея за Бърза Вечеря - вкусни рецепти и теми за малки и големи. Всичко за Идея за Бърза Вечеря под един покрив. Дай своята оценка за Идея за Бърза Вечеря от звездите над този параграф. Перфектни рецепти, съвети за хранене, режими за отслабване, здравни препоръки. Приятно четене на тестваните ни рецепти и теми на тема Идея за Бърза Вечеря. Готвач.бг - национален сайт за изпитани рецепти, диетично хранене, мнения и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.