петък, 9 октомври
Прочистване на организма вкъщи
Кое за какво е полезно

Прочистване на организма вкъщи

10

За да прочистите червата си, не се хранете в продължение на цял един ден. Прочистването от токсини е полезно и за тези, които искат да се отърват от излишните килограми.

1

Изчистване на Шлаки от Червата

Изчистване на Шлаки от Червата - кулинарни съвети и препоръки. Статии и материали в Готвач.бг. Кулинарни и здравни препоръки за Изчистване на Шлаки от Червата.
 • Изчистване на Шлаки от Червата - Пречистване на организма с гладКое за какво е полезно

  Пречистване на организма с глад

  04.05.20111

  За да се избавите от токсини и шлаки, веднъж седмично гладувайте или поне направете разтоварващ ден с плодове или кисело мляко. Когато стомахът не смила храна, организмът се чисти от шлаки.

 • Изчистване на Шлаки от Червата - Хранене при заболяване на черватаДиета при проблеми

  Хранене при заболяване на червата

  05.11.20123

  Продукти, които подпомагат възстановяването на функциите на червата по отношение на перисталтиката, са мед, конфитюр, солена риба и туршии, пушени меса, консерви от месо и риба, кисели плодове, кисело мляко.

 • Изчистване на Шлаки от Червата - Ползата от прочистващ ден с ябълкиДиети

  Ползата от прочистващ ден с ябълки

  28.02.20132

  Прочистващият ден с ябълки е лек и бърз начин за поддържане на органите и за изчистване на организма от шлаки и токсини. Прочистването с ябълки е много ефикасно и освен това е приятно и вкусно.

 • Изчистване на Шлаки от Червата - Пиене на чай за отслабванеДиети

  Пиене на чай за отслабване

  15.01.20123

  Основното и най-важно свойство на чая за отслабване е изчистването на организма от шлаки и вредни вещества, от излишното количество течности и от излишните килограми.

 • Изчистване на Шлаки от Червата - Пречистване на организмаДиети

  Пречистване на организма

  12.01.20122

  Тялото ви само ще задвижи естествените процеси на пречистване, ако му помогнете да изхвърли токсините, шлаките от стомаха, бъбреците и кожата.

 • Изчистване на Шлаки от Червата - Диета при висок холестеролДиета при проблеми

  Диета при висок холестерол

  27.12.20117

  Фъстъците, не пържените или печените със сол, блокират всмукването на холестерол от червата. Натуралният шоколад намалява холестерола и кръвното налягане.

 • Изчистване на Шлаки от Червата - Как да се храните при колитХранене при проблеми

  Как да се храните при колит

  27.11.20112

  Колитът е възпалително заболяване на дебелото черво. Възпалителният процес може да обхване червата изцяло. Но може да порази и отделни части. Колитът протича или остро, или хронично.

 • Изчистване на Шлаки от Червата - Идеи за зеленчукови фрешовеКое за какво е полезно

  Идеи за зеленчукови фрешове

  28.06.20130

  Зеленчуковите фрешове са полезни за предпазване от много заболявания, защото съдържат много полезни вещества и витамини.

 • Изчистване на Шлаки от Червата - Десет стъпки за изчистване на отровите от тялотоХранене при проблеми

  Десет стъпки за изчистване на отровите от тялото

  28.06.20120

  Забързаното ни ежедневие ни подлага на постоянен стрес – винаги бързаме за работа или някоя друга задача, храним се на крак, не намираме време за почивка.

 • Изчистване на Шлаки от Червата - Джинджифил, копър и кисело мляко за здрав стомахКое за какво е полезно

  Джинджифил, копър и кисело мляко за здрав стомах

  24.03.20130

  Джинджифилът, копърът и киселото мляко са три много полезни и лечебни продукти, които ще ви помогнат да се справите при наличие на стомашно неразположение.

 • Изчистване на Шлаки от Червата - Народна медицина с живеничеХранене при проблеми

  Народна медицина с живениче

  14.08.20140

  Приемът на растението трябва да става само под лекарски контрол. Големите дози от него са отровни. Да не се приема от хора със сърдечни заболявания и аритмии.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Изчистване на Шлаки от Червата - превъзходни рецепти и полезна информация за ежедневна употреба. Всичко за Изчистване на Шлаки от Червата на едно място. Гласувайте за Изчистване на Шлаки от Червата от звездичките над този текст. Перфектни рецепти, здравословно хранене, програми за отслабване, здравни препоръки. Приятно разглеждане на тестваните ни рецепти и теми за Изчистване на Шлаки от Червата. Готвач.бг - национален сайт за изпитани рецепти, диетично хранене, мнения и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.