Икономичен и постен тутманик

Икономичен и постен тутманик

0

, намажете тутманика с още олио и напръскайте с вода. Завийте го с кърпа за 10 минути, след което е готов за консумация - топъл или вече изстинал - прекрасен, бърз и лесен! Добър апетит!...

1

Икономичен Тутманик

Разгледай всички 64 подбрани съвети за икономичен тутманик в Готвач.бг.
Лесен и Икономичен Тутманик

Лесен и Икономичен Тутманик

Разбиваме яйцата и постепенно добавяме киселото мляко, в което сме сложили содата и сме изчакали да се развие. Добавяме другите съставки и...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Икономичен Кекс

Икономичен Кекс

Яйцата се разбиват със захарта и се добавя горещата вода, след това се прибавя олиото и накрая брашното пресято заедно с бакпулвера и ванилията...

Икономичен кейк

Икономичен кейк

фурна. Накрая проверявайте с клечка дали е готов. Може да поръсите готовия икономичен кейк със смес от пресята канела с пудра захар....

Овчарски тутманик

Овчарски тутманик

От пресятото брашно, млякото със содата и останалите продукти за тутманика, омесваме гладко и меко тесто. В намаслена тава разстиламе тестото...

Тутманик Карниера

Тутманик Карниера

10

студена фурна, която включвам на 180 градуса. . Тутманикът се изпича за около 40 минути. Сервира се топъл с айран....

Тутманик Облак

Тутманик Облак

Пресяваме брашното в купа и го смесваме със солта. Начупваме маята директно в киселото мляко и добавяме оцета и захарта. Разбиваме яйцата и ги...

Царски тутманик

Царски тутманик

2

алуминиево фолио. Извадете изпечения тутманик и оставете да се охлади леко върху метална скара. Тутманикът става като памук, с хрупкава коричка...

Тутманик Душичка

Тутманик Душичка

2

. Разбийте третото яйце и намажете тутманика отгоре. Поръсете със сусам и сложете тавата в загрята фурна. Изпечете на 180-200 градуса до готовност....

Слоест тутманик

Слоест тутманик

3

златист цвят, изключете долния реотан и включете на горен реотан на същите градуси, печете до златисто кафяв цвят отгоре. Характерното за този тутманик е че втасва, докато се пече, а резултатът е страхотен....

Бъркан тутманик

Бъркан тутманик

4

Продуктите се добавят по реда на изписването. Бърка се на ръка с дървена лъжица. Трябва да се получи гъста, еднородна смес. Сместа се изсипва...