Италиански хляб Чабата

Италиански хляб Чабата

3

се и се оставя за 1 час да престои. Поръсете плота обилно с брашно. Разделете тестото на 3-4 части, оформете няколко чабати, като ги поръсите...

1

Италианска Чабата

Открий всички 19 избрани предложения за италианска чабата в Готвач.бг.
Хляб Чабата

Хляб Чабата

. Източник: Кулинарен блог на Ева Тонева Забележка: Увеличих двойно съставките за Чабатата, за да ми излязат точно два чудесно изпечени...

Чабата с маслини

Чабата с маслини

Маята се разбърква в хладката вода със захарта и две супени лъжици брашно. Оставя се да бухне за 10-15 минути. Пресява се брашното в купа...

Хлебчета Чабата със зеленчуци

Хлебчета Чабата със зеленчуци

вкус. Хлебчетата Чабата се разполовяват на две. Наръсват се със зехтин и се запичат на грил тиган. Върху запечените хлебчета се разпределят...

Оригинален хляб Чабата

Оригинален хляб Чабата

8

части. С набрашнена отново стъргалка се оформя на правоъгълни хлебчета и пак с нея се оформя във формата на Чабата. Тестото продължава да е...

Чабата с кайма и лук

Чабата с кайма и лук

В купа се разбъркват брашното с маята. Добавят се солта и водата и се разбърква много добре с миксер или лъжица. Тъй като тестото е твърде...

Чабата с маслини и сушени домати

Чабата с маслини и сушени домати

3

1. Пригответе кашичка от 100 г брашно, 100 мл от водата, маята и захарта. Оставете да шупне 5-7 минутки. Препоръчително е да обработвате...

Италианска пица

Италианска пица

1

подреждат резени моцарела и пресни домати, по няколко рибки аншоа, полива се на око със зехтин, поръсва се с настърган пармезан и Италианската...

Италианска фарината

Италианска фарината

В хладка вода се сипва солта и постепенно се добавя брашното и розмаринът. Разбърква се добре до получаване на гладко тесто. Покрива се и се...

Италианска лимонада

Италианска лимонада

Смесете посочените продукти. Разрежете един лимон на резенчета, добавете го и оставете да престои за 1 нощ. На следващия ден прецедете...

Италианска кростата

Италианска кростата

Размекнатото масло и захарта се разбиват много добре. Правим кладенче в брашното и чукваме яйцето, разбъркваме и постепенно прибавяме и...

Италианска пита

Италианска пита

отгоре и поръсете с пресен розмарин. Оставете отново да втаса за 30 минути, покрито с кърпа. След това сложете италианската пита да се изпече...