Палачинки по италиански

Палачинки по италиански

10

едната страна. В средата на всяка палачинка сложете по 1 с. л. конфитюр. След като ги прегънете ги наредете в чиния за сервиране и ги поръсете с кристална захар....

1

Италиански Палачинки

Открий всички 12 избрани предложения относно италиански палачинки в Готвач.бг.
Италиански спаначени палачинки

Италиански спаначени палачинки

, солта и брашното. От сместа се изпържват палачинки, които се сервират горещи, като се сгъват на триъгълници и се поръсват с настърган кашкавал....

Италиански палачинки с кестеново брашно

Италиански палачинки с кестеново брашно

друга и се държат на топло. Сервират се, като във всяка палачинка се слага по малко рикота, завива се на руло и се полива с мед....

Палачинки

Палачинки

2

. Правят се палачинки от тестото, които се пържат в масло. Палачинките се прегъват на четвъртинки, поставят се в подходящ съд и се покриват с...

Италиански Брускети

Италиански Брускети

2

остане мека. Върху всяка филийка сложете от доматената смес и поднесете италианските брускети....

Италиански щрудел

Италиански щрудел

тава и пригответе още едно такова руло. Сложете италианския коледен щрудел да се пече в загряна фурна за около 20 минути. Консумирайте щрудела топъл или студен, поръсен с пудра захар или гарниран със сладолед...

Италиански питки

Италиански питки

1

Маята се размива заедно със захарта в топлата вода. Покрива се и се изчаква около 5 - 10 минути до образуването на мехурчета. Пресятото брашно...

Италиански кюфтенца

Италиански кюфтенца

4

Смесете каймата с настъргания лук, чесъна, галетата, маслините и ригана, магданоза. Подправете на вкус със сол и черен пипер. Оформете малки...

Италианска лимонада

Италианска лимонада

Смесете посочените продукти. Разрежете един лимон на резенчета, добавете го и оставете да престои за 1 нощ. На следващия ден прецедете...

Италианско Минестроне

Италианско Минестроне

Чесънът се пресова, а зеленчуците и бекона нарежете. Зеленчуците запържете в 3 с.л. зехтин. Добавете бекон, лук, чесън, розмарин и мащерка и...

Италианска кростата

Италианска кростата

Размекнатото масло и захарта се разбиват много добре. Правим кладенче в брашното и чукваме яйцето, разбъркваме и постепенно прибавяме и...

Италианска фарината

Италианска фарината

В хладка вода се сипва солта и постепенно се добавя брашното и розмаринът. Разбърква се добре до получаване на гладко тесто. Покрива се и се...