петък, 18 април
Как да сготвим паламуд
Кулинарни Съвети

Как да сготвим паламуд

0

Става много вкусен и пържен и печен – на скара или във фурна. За някои хора е мазна и тежка риба и предпочитат скарата, други фурната, а трети изобщо не намират, че е нужно да стоят около скарата, а директно го пържат в сгорещена мазнина.

1

Какво да Сготвим

Какво да Сготвим - направи си сам съвети за всяка домакиня. Последните статии и материали за Какво да Сготвим в нашия сайт. Готварски и здравни съвети за Какво да Сготвим.
 • Какво да Сготвим - Как да сготвим див заек
  Какво да сготвя

  Как да сготвим див заек

  31.01.20130

  Много съвети ще чуете как да го изкиснете, но двете най-сполучливи са или с оцет или с кисело мляко. Така, че нека да видим първо тези две предложения, а след това ще разгледаме вкусна и интересна рецепта за див заек.

 • Какво да Сготвим - Какво да сготвим в микровълновата
  Какво да сготвя

  Какво да сготвим в микровълновата

  21.02.20135

  Вече почти всяко домакинство разполага с микровълнова печка – уред, любим на домакините. Но освен за бързо затопляне и размразяване, в микровълновата печка може и да сготвим. Ето няколко идеи

 • Какво да Сготвим - Как да сготвим пъстърва
  Какво да сготвя

  Как да сготвим пъстърва

  12.02.20130

  Ако имате под ръка пъстърва и се чудите как да я приготвите най-добре е да я направите на скара. Месото на тази риба е доста крехко и няма нужда от някаква дълга термична обработка, а приготвена по този начин ще стане дори здравословна.

 • Какво да Сготвим - Какво да сготвим с останалите яйца от Великден
  Какво да сготвя

  Какво да сготвим с останалите яйца от Великден

  14.05.20130

  Видовете яйчени салати са изключително многобройни. Варените яйца правят изключително добра комбинация със сосове и зеленчуци. Направете салата от яйца, марули и риба тон, като може да добавите синьо сирене и кротони.

 • Какво да Сготвим - Какво да сготвим със зелен фасул от буркан
  Какво да сготвя

  Какво да сготвим със зелен фасул от буркан

  13.02.20140

  Първата рецепта, която ви предлагаме, става много бързо, тъй като зеленият фасул е от буркан и не е необходимо да се вари. Ето и какво ви е необходимо за приготвянето й.

 • Какво да Сготвим - Как да сготвим жито
  Какво да сготвя

  Как да сготвим жито

  03.01.20140

  Житната култура е разпространена по цялото земно кълбо. У нас най-благоприятни условия за отглеждане на пшеница има в Добруджа.

 • Какво да Сготвим - Какво е сорго и какво да сготвим с него
  Кулинарни Съвети

  Какво е сорго и какво да сготвим с него

  05.03.20130

  Соргото е богато на протеини зърно с текстура, подобна на просото. В Съединените щати, земеделските производители използват соргото за фураж на добитъка. В Африка и Азия, хората го използват в ястия като овесена каша и хляб.

 • Какво да Сготвим - Романтична вечеря на любимия човек
  Какво да сготвя

  Романтична вечеря на любимия човек

  08.05.20120

  Любовта на мъжа минава през стомаха - значи дамите трябва да положат известни усилия и в тази посока, за да пленят мъжкото сърце.

 • Какво да Сготвим - Как да сготвим телешки шол
  Какво да сготвя

  Как да сготвим телешки шол

  17.02.20130

  Като за начало трябва да знаете какво искате да приготвите, за да си купите правилното месо. Тоест правилната част от телешкото. Ако имате телешки шол, можете да направите много различни гозби.

 • Какво да Сготвим - Какво да сготвим за Сирни Заговезни
  Празнична Трапеза

  Какво да сготвим за Сирни Заговезни

  17.03.20130

  На Сирни Заговезни се приготвят ястия, които са от млечни продукти. На Сирни Заговезни се приготвя задължително баница със сирене. На Сирни Заговезни се иска прошка.

 • Какво да Сготвим - Наръчник на вегана: какво да сготвим с темпе
  Какво да сготвя

  Наръчник на вегана: какво да сготвим с темпе

  21.10.20120

  Темпе се прави от соеви зърна, които се накисват, разпукват се и след като се почистят, се сваряват, но не до готовност. Вкусът на темпе прилича на пилешкото месо.

 • Какво да Сготвим - Какво може да сготвим с пресечено мляко
  Какво да сготвя

  Какво може да сготвим с пресечено мляко

  19.09.20130

  Следващия път, когато млякото ви се пресече, не бързайте да го изхвърляте. Има немалко рецепти, в които то може да бъде включено.

 • Какво да Сготвим - Какво да сготвим за Великден
  Празнична Трапеза

  Какво да сготвим за Великден

  12.04.20120

  Направете страхотна и лесна чорба от агнешки дреболии, агнешко с гъби в плик за печене. Ако не сте почитатели на агнешкото месо вижте рецептата за пълнено пиле с ориз и стафиди.

 • Какво да Сготвим - Идеи за летни ястия
  Какво да сготвя

  Идеи за летни ястия

  19.06.20120

  Горещите летни дни понякога истински затрудняват домакините. За храната през лятото можем да заложим на пресни зеленчуци и плодове, но можем да сътворим и някоя и друга по-лека гозбичка в кухнята.

 • Какво да Сготвим - Как да сготвим гювеч
  Какво да сготвя

  Как да сготвим гювеч

  28.01.20130

  Не тръгвайте с мисълта, че приготвянето на постен гювеч е непосилна за вас задача. Това което е необходимо, ако искате гозбата да стане истински вкусна са най-различни зеленчуци, които да добавите.

 • Какво да Сготвим - Какво да сготвим със синьо сирене
  Какво да сготвя

  Какво да сготвим със синьо сирене

  28.06.20120

  Сирената с благородна плесен, нежни и пикантни, със странна мрежа от сини жилки и превъзходен аромат, могат успешно да бъдат използвани като съставка от вкусно ястие.

 • Какво да Сготвим - Какво да сготвим набързо със заешко
  Какво да сготвя

  Какво да сготвим набързо със заешко

  27.10.20130

  За приготвянето на вкусни ястия със заешко месо има четири задължителни продукта: лук, чесън, розмарин и бяло вино – почти цяла бутилка за заек около 1, 5 килограма.

 • Какво да Сготвим - Какво да сготвим набързо с пуешко
  Какво да сготвя

  Какво да сготвим набързо с пуешко

  01.10.20130

  Бързо и лесно можете да приготвите пържено пуешко филе с гъби и сметана. то е вкусно ястие, което ще се хареса на всеки от гостите ви.

Избрано

Какво другите търсят

Какво да Сготвим - вкусни рецепти и статии за всеки ден и вкус. Всичко за Какво да Сготвим в нашия сайт. Гласувай за Какво да Сготвим от звездите над този параграф. Перфектни рецепти, здравословно хранене, диети, здравни препоръки. Приятно разглеждане на нашите рецепти и материали на тема Какво да Сготвим. Готвач.бг - уникален сайт за майсторски рецепти, диетично хранене, оценки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.