С какво да сготвим кървавица?

С какво да сготвим кървавица?

0

, надупчва се и се вари. Кървавицата може да се консумира както топла, така и студена. С кървавицата може да се приготвят най-различни ястия. Може...

1

Какво да Сготвим Набързо

Открий всички 74 кулинарни идеи относно какво да сготвим набързо в Готвач.бг.
Какво да сготвим в тажин

Какво да сготвим в тажин

14.08.2013

Тажинът като съд за готвене не е все още особено популярен в нашата кухня, но ако се осмелите да опитате да готвите в него, авантюристичният ви...

Какво да сготвим с картофи

Какво да сготвим с картофи

26.04.2013

Картофите са ценен хранителен продукт, той съдържа над осемдесет процента вода, много полезни минерали, нишесте, захар и белтъчини. С...

Какво да сготвим в горещините

Какво да сготвим в горещините

27.06.2012

Горещината ни подтиква да пием повече вода, да хапваме повече плодове и зеленчуци, но не бива напълно да забравяме за месото, както и за...

Какво да сготвим на пара

Какво да сготвим на пара

23.01.2012

С помощта на уред за готвене на пара може да се приготви едно от националните гръцки ястия – долма с овче месо. Необходими са 400 грама...

Какво да сготвим със сардини

Какво да сготвим със сардини

06.01.2013

продължение на 15 минути. Когато се приготви резенето, изцедете го и запазете водата му за готвене. Добавете го към сардинената смес, както и...

Какво да сготвим за гости

Какво да сготвим за гости

20.02.20121

Когато чакате гости, изненадайте ги с ямайска пилешка салата. Тя се приготвя бързо и е много вкусна. Необходими продукти: 300 грама пилешки...

Какво да сготвим с яйца?

Какво да сготвим с яйца?

06.03.2016

Ако и вие сте се чудили в какво да употребите останалите от Великден яйца например, то следващите редове са точно за вас. Представяме на...

Какво да сготвим с бамя

Какво да сготвим с бамя

24.01.2013

Бамята е много полезен зеленчук, който дава особен вкус и аромат на ястията. Хранително и вкусно ястие е печеното агнешко с бамя. Необходими...

Какво да сготвим с анасон

Какво да сготвим с анасон

10.01.2013

кулинарията. Като подправка се използват както листата, така и плодчетата му. Използвайте анасона умерено, защото има много силен, парлив аромат...

Какво да сготвим в микровълновата

Какво да сготвим в микровълновата

21.02.20135

микровълновата печка може и да сготвим. Ето няколко идеи какво: Филия, намазана с масло, парченце шунка, резен домат, кашкавал и чубрица...

Какво да сготвим с авокадо?

Какво да сготвим с авокадо?

04.06.2013

С авокадо можете да приготвите вкусни и здравословни ястия и салати. Избирайте меко и добре узряло авокадо, за да можете максимално да се...

Другите гледат още

Какво Ново

Какво да Сготвим Набързо, избрани предложения и статии за всеки ден и вкус. Имаш предложение или просто не намери това, което ти трябва? За контакт с Готвач.бг пишете тук.