Какво да сготвим с пащърнак

Какво да сготвим с пащърнак

1

, туршии или изсушен в зимни ястия. Ето няколко идеи какво да сготвим с пащърнак: Вкусна салата с пащърнак Необходими продукти: 1/2 кг...

1

Какво да Сготвим Набързо

Открий всички 74 кулинарни идеи относно какво да сготвим набързо в Готвач.бг.
Какво да сготвим за Великден

Какво да сготвим за Великден

19.04.2014

Великден е на прага ни, предложенията за празнични ястия продължават да валят. Вижте няколко вкусни рецепти. Агнешко с гъби, приготвено в...

Какво да сготвим с бамя

Какво да сготвим с бамя

24.01.2013

Бамята е много полезен зеленчук, който дава особен вкус и аромат на ястията. Хранително и вкусно ястие е печеното агнешко с бамя. Необходими...

Какво да сготвим с авокадо?

Какво да сготвим с авокадо?

04.06.2013

С авокадо можете да приготвите вкусни и здравословни ястия и салати. Избирайте меко и добре узряло авокадо, за да можете максимално да се...

Какво да сготвим с анасон

Какво да сготвим с анасон

10.01.2013

кулинарията. Като подправка се използват както листата, така и плодчетата му. Използвайте анасона умерено, защото има много силен, парлив аромат...

Какво да сготвим за вечеря

Какво да сготвим за вечеря

12.10.2012

и краставици, нарежете на ситно сварено пилешко месо или шунка. Добавете майонеза и кетчуп, както и сол на вкус. Загърнете цялата...

Какво да сготвим в микровълновата

Какво да сготвим в микровълновата

21.02.20135

микровълновата печка може и да сготвим. Ето няколко идеи какво: Филия, намазана с масло, парченце шунка, резен домат, кашкавал и чубрица...

Какво да сготвим с гулия

Какво да сготвим с гулия

01.11.2013

. Изключително полезна е още поради ниското си съдържание на наситени мазнини, холестерол и натрий, както и ниският гликемичен индекс...

Как да сготвим гювеч

Как да сготвим гювеч

28.01.2013

разгледаме първо постната гозба и това какво съдържа, а после ще обърнем внимание и на този с мръвка. Постната манджа обикновено изисква повече...

Как да сготвим ципура

Как да сготвим ципура

25.01.2013

супени лъжици горчица, 200 милилитра течна сметана, 4 скариди, 100 милилитра зеленчуков бульон. Лукът се нарязва на ситно, както и чесънът, и...

Как да сготвим нахут

Как да сготвим нахут

16.02.2013

вари не по-малко от час. Нахутът е подходящ за супи, салати и за основни ястия. Подходяща както за всеки ден, така и за празнична трапеза...

Как да сготвим паламуд

Как да сготвим паламуд

11.02.2013

дома. Какво да сготвим с този паламуд и как ще стане най-вкусен? На скара ли е по-добре или да го изпържим? Мазна ли е тази риба или пък по-суха? На...