събота, 19 април
Какво да сготвя с кайма
Какво да сготвя

Какво да сготвя с кайма

0

Вижте нашите две предложения за вкусни ястия, приготвени с кайма. Първата рецепта е за гнезда от кайма, а втората е за лазаня с лук.

1

Какво да Сготвя за Гости

Какво да Сготвя за Гости - здравни и кулинарни съвети и идеи. Най-новите статии и текстове за Какво да Сготвя за Гости на едно място. Кулинарни и здравни статии за Какво да Сготвя за Гости.
Какво да Сготвя за Гости - Какво да сготвя днесКакво да сготвя

Какво да сготвя днес

07.03.20121

Вижте нашите вкусни предложения за свинско с топено сирене, кисело зеле с ориз и за десерт страхотен шоколадов мус.

Какво да Сготвя за Гости - Какво да сготвя с месо от сърнаКакво да сготвя

Какво да сготвя с месо от сърна

18.02.20130

Месото от сърна е считано за деликатес. Ето няколко идеи какво да сготвите с него. Подборът ни се спря на рецепти за задушено месо от сърна и печено месо от сърна

Какво да Сготвя за Гости - Какво да сготвя с праз?Какво да сготвя

Какво да сготвя с праз?

07.02.20130

Историята разказва, че древните римляни консумирали праза, за да прочистват гърлото и гласа си. Самият Нерон приемал голямо количество от този вид лук, преди да говори пред публика.

Какво да Сготвя за Гости - Какво да сготвя със свински крачетаКакво да сготвя

Какво да сготвя със свински крачета

04.02.20131

Със свински крачета могат да се приготвят не една и две вкусни манджи и супи. Ето няколко идеи за пача, мезе със свински крачета и вкусна супа

Какво да Сготвя за Гости - Какво да сготвя в микровълноваКакво да сготвя

Какво да сготвя в микровълнова

08.10.20130

На днешните жени им се налага да правят много неща за малко време. Те работят и паралелно с това се грижат за семейството си. Микровълновата може да се яви като спасителен план при липсата на време за приготвянето на вечеря

Какво да Сготвя за Гости - Съхраняване на продукти във фризерКулинарни Съвети

Съхраняване на продукти във фризер

21.03.20110

Когато замразявате продукти във фризер, използвайте специални плътни пликове, от които изкарвайте въздуха и ги надписвайте със специален маркер. Замразявайте супи в плик.

Какво да Сготвя за Гости - Какво обича да похапва зодия СтрелецЛюбопитно

Какво обича да похапва зодия Стрелец

16.06.20135

От десертите Стрелците харесват леки торти и плодови пайове, без да са големи почитатели на пресните плодове. Кремовете също са изкушение за Стрелеца.

Какво да Сготвя за Гости - Бърза вечеря за гостиКакво да сготвя

Бърза вечеря за гости

08.01.20124

Ако внезапно ви дойдат гости, а нямате с какво да ги нагостите, сгответе лесни и бързи ястия, които в същото време са вкусни и се топят в устата. Едно от тях е месо по френски с картофи.

Какво да Сготвя за Гости - Какво ни пречи да отслабнемДиети

Какво ни пречи да отслабнем

06.10.20110

За да бъдете стройни, не гледайте телевизия по време на хранене, носете вкъщи по-тесни дрехи и не разглеждайте снимки на апетитни ястия преди хранене.

Какво да Сготвя за Гости - Какво се яде на ЦветницаПразнична Трапеза

Какво се яде на Цветница

13.04.20140

Цветница е християнски празник, който се винаги се празнува една седмица преди Великден. На този ден Исус влиза в Йерусалим, а вярващите го посрещат.

Какво да Сготвя за Гости - Как да сготвим за гостиКулинарни Съвети

Как да сготвим за гости

27.01.20130

Когато чакате гости, трябва да блеснете като познавач на добрите кулинарни традиции, както и на новите тенденции. Едно от лесните и вкусни ястия, подходящи за гости, са чушките, пълнени с кисело зеле.

Какво да Сготвя за Гости - Какво да сготвим за гостиКакво да сготвя

Какво да сготвим за гости

20.02.20121

Когато чакате гости, изненадайте ги с ямайска пилешка салата. Тя се приготвя бързо и е много вкусна. Пригответе пилешко по италиански и бразилски крем с кафе.

Какво да Сготвя за Гости - Примерно меню за празнична вечеряКакво да сготвя

Примерно меню за празнична вечеря

21.02.20140

Основното, което сме избрали, можете да си направите, ако си набавите телешко месо и спанак. Изключително вкусна рецепта, която ще се услади на вашите гости. За десерт ви предлагаме лек печен крем

Какво да Сготвя за Гости - Най-опасните консерванти в хранитеКое за какво е полезно

Най-опасните консерванти в храните

09.11.20120

Всички видове консерванти, оцветители, подобрители и прочие в храната могат да бъдат вредни, макар често производителите да се опитват да ни убедят, че те не просто не са вредни, а дори напротив – полезни са.

Какво да Сготвя за Гости - Червеното вино е идеално с гъбиКулинарни Съвети

Червеното вино е идеално с гъби

05.01.20130

Когато съчетавате вино с храна, редувайте ги от слаби към силни, от бели към червени. Вината с висока киселинност помагат на организма да се справя по-лесно с мазната храна

Избрано

Какво другите търсят

Какво да Сготвя за Гости - вкусни рецепти и теми за ежедневна употреба. Всичко за Какво да Сготвя за Гости в Готвач.бг. Гласувай за Какво да Сготвя за Гости от звездичките над този текст. Бързи рецепти, здравословно хранене, програми за отслабване, здравни препоръки. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и статии за Какво да Сготвя за Гости. Готвач.бг - кулинарен портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.